Προς το περιεχόμενο

Vodafone Live και χρεωση χαρτων σε κινητο


ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα .

Πριν 1.5 μηνα περασα στο Nokia N95 8gb απο το Nokia Maps τους ελληνικους χαρτες γιατι θα πηγαινα ενα ταξιδακι στη Λαρισα και ηθελα να τεσταρω τους δρομους κατα το ταξιδι.

Κατα την διαρκεια της διαδρομης λοιπον , ανοιγω την εφαρμογη χαρτες απο το κινητο και με ρωταει να κανει συνδεση και παταω ναι . εντωπιζει την θεση μου και καθως προχωρουσε το αμαξι , εβλεπα στο κινητο να δειχνει οτι προχωρουσα . Απο περιεργεια εβαλα το προορισμο που θα πηγαινα και εκανε αναζητηση και το ειδα οτι κατεβασε 6 kb και οσο εψαχνα μεταβαλοταν το ποσο αυτο , που σημαινει οτι με χρεωσε .

 

Να μην τα πολυλογω επαιζα λιγο και μου ηρθε ο λογαριασμος τελος Ιουνιου με 6 ευρω Vodafone Live χρεωση.

 

Ολο το Ιουλιο ανοιγω την εφαρμογη χαρτες και οταν με ρωταει για συνδεση στο κινητο παταω οχι και απλα ψαχνω με τα βελακια να βρω τους δρομους που θελω να παω . Σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος και με χει χρεωσει κοντα στα 15 ευρω Vodafone Live , χωρις να ξερω το γιατι .

 

Ξερει κανεις να μου πει αν χρεωνεται ο λογαριασμος εχοντας απλα ανοιχτη την εφαρμογη χαρτες , χωρις να εχω πατησει συνδεση (αναβοσβηνει απλα η κεραια) , χωρις να μου δειχνει οτι κατεβηκαν καποια Kb , απλα κανοντας navigation με τα βελακια του κινητου ?

 

PS:χρησιμοποιω απο το σπιτι μου και απο καφετεριες το wifi για να μπαινω στο msn , αλλα παντα συνδεομαι με ασυρματο δικτυο και μου φαινεται ακυρο να χω μπει με vodafone στο msn.

  • Moderators
Δημοσ.

Αν εισαι σιγουρος πως δεν εχεις πατησει συνδεση, αποκλειεται να συνδεθηκε μονο του. Αλλα και να ειχες πατησει Συνδεση, δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση το a-gps να τραβηξει τοσα δεδομενα που να δικαιολογουν 15 ευρω.

Οποτε καπως αλλιως εχει γινει η χρεωση.

Δημοσ.

τον ιουνιο ειχα πατησει συνδεση κοντα στις 10 φορες που χρησιμοποιησα το χαρτη για εντοπισμο θεσης .φανταζομαι οτι και σε αυτο χρεωνε παρολο που δεν ελεγε τιποτα για kb. τα kb που κατεβαιναν ηταν μονο οταν εκανα αναζητηση ενος μερους για να μου δειξει διαδρομη , χλμ και χρονο για να φτασω στο προορισμο . ο λογαριασμος μου ηρθε 6 ευρω.

 

απο εκει και περα ολο τον ιουλιο ανοιγω και δεν παταω συνδεση και αν ετυχε και πατησα δεν εκανα αναζητηση καποιας διευθυνσης παρα μονο απλη εξερευνηση με τα βελακια να δω καποιους δρομους . τα kb ηταν 0 . θελω να πιστευω πως δεν χρεωνει ετσι !!!

Δημοσ.

Στα ψιλα γραμματα του Vodafone Live! λεει:

"Σημ.: Kόστος πλοήγησης στο Vodafone live!: 0,52€/είσοδο."

 

Παλια χρεωναν αναλογα με την πλοηγηση, τωρα χρεωνουν την εισοδο οποτε στα κινητα με Live! το κουμπι με την συντομευση ειναι καθαρη παγιδα. Δεν ξερω τι γινεται με τους χαρτες αλλα αμα το ανοιξες καμια δεκαρια φορες λογικα τα εφτασες τα 6 ευρω

Δημοσ.

δε το χω παρει το κινητο με vodafone live ... απλη συσκευη απο μαγαζι απλα εχω συνδεση vodafone με δυνατοτητα συνδεσης στο ιντερνετ

Δημοσ.

δε το χω παρει το κινητο με vodafone live ... απλη συσκευη απο μαγαζι απλα εχω συνδεση vodafone με δυνατοτητα συνδεσης στο ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...