NikosFE Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παλιο mob με pci express ver.1 σε vga pci express ver.2 Εχω το Μob Gigabyte ga-k8nmf-9 http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-k8nmf-9.html και προσπαθησα να βαλω την ati 5670 και δεν ξεκιναει καν ο Η\Υ! Τροφοδοτικο εχω καλο, το cooler master 460 watt! Υπαρχει προβλημα με το Μοb? Ευχαριστω!
probe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ναι υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με παλιά chipset της nvidia και τη σειρά 5χχχ. Θα μπορούσες να αναβαθμίσεις το bios της μητρικής αλλά αμφιβάλλω αν θα πετύχεις κάτι δεδομένου ότι η μητρική σου είναι παλιά και δεν πιστεύω να ασχοληθεί η Gigabyte με το πρόβλημα. Καλύτερα να την επιστρέψεις είναι η γνώμη μου ή να βάλεις κάποια της σειράς 4χχχ, τι να πω είναι δικό σου θέμα.
probe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ναι υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με παλιά chipset της nvidia και τη σειρά 5χχχ. Θα μπορούσες να αναβαθμίσεις το bios της μητρικής αλλά αμφιβάλλω αν θα πετύχεις κάτι δεδομένου ότι η μητρική σου είναι παλιά και δεν πιστεύω να ασχοληθεί η Gigabyte με το πρόβλημα. Καλύτερα να την επιστρέψεις είναι η γνώμη μου ή να βάλεις κάποια της σειράς 4χχχ, τι να πω είναι δικό σου θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.