Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις βρε παιδια.Εχω windows xp Το έβαλα απο το compatibility σε windows 98 γιατί κάπου διάβασα οτι εκεί λειτουργεί αλλά τίποτα... Περίεργο πάντως. Σε Windows XP SP2 και SP3 (αργότερα) θυμάμαι να έτρεχε σε μένα χωρίς προβλήματα (η έκδοση με τα cd) και χωρίς να έχω θέσει τη συμβατότητα. Δοκίμασες τα κλασσικά: ενημέρωση των directX, ενημέρωση των drivers της κάρτας και να κατεβάσεις το sound acceleration ένα σκαλοπάτι...; Παίρνεις κάποιο μήνυμα όταν δεν ξεκινάει το παιχνίδι ή απλά επιστρέφει στο desktop; Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο no-cd αρχείο (με ένα search στο google θα το βρεις). Δεν συνιστάται γενικά αυτή η λύση, αλλά *μερικές φορές* δουλεύει. Το support τους είναι για τα μπάζα...Εννοείται οτι δεν ξαναπαίρνω απο εκεί τίποτα Για το gamersgate.com μιλάμε;
akilleas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν πρέπει να παίζει σε Linux.. Εγκατέστησε AmigaOS και κάνε πάλι εγκατάσταση. Αν και δεν είναι πρέπων αυτό που κάνω... ΠΟΛΛΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ---------- Περίεργο πάντως. Σε Windows XP SP2 και SP3 (αργότερα) θυμάμαι να έτρεχε σε μένα χωρίς προβλήματα (η έκδοση με τα cd) και χωρίς να έχω θέσει τη συμβατότητα. Παίζει. Το έπαιξα εγώ.
akilleas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν πρέπει να παίζει σε Linux.. Εγκατέστησε AmigaOS και κάνε πάλι εγκατάσταση. Αν και δεν είναι πρέπων αυτό που κάνω... ΠΟΛΛΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ---------- Περίεργο πάντως. Σε Windows XP SP2 και SP3 (αργότερα) θυμάμαι να έτρεχε σε μένα χωρίς προβλήματα (η έκδοση με τα cd) και χωρίς να έχω θέσει τη συμβατότητα. Παίζει. Το έπαιξα εγώ.
christiana78 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες τα κλασσικά: ενημέρωση των directX, ενημέρωση των drivers της κάρτας και να κατεβάσεις το sound acceleration ένα σκαλοπάτι...; Παίρνεις κάποιο μήνυμα όταν δεν ξεκινάει το παιχνίδι ή απλά επιστρέφει στο desktop; Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο no-cd αρχείο (με ένα search στο google θα το βρεις). Για το gamersgate.com μιλάμε; 1)Ε;:confused: 2)Οχι, για το adventure gamers shop http://uk-adventureshop.gamesplanet.com/?affiliate=AG Πιθηκομούρης ο L???? Ο νίντζα σου είναι και φαίνεται και απο το σπαθί του κρέμεται Και speaking of avatars Praetorian πολύ μου αρέσει το δικό σου ...αγαπημένο ψυχάκικο lovestory ... ---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ---------- Α, ξέχασα να απαντήσω οτι απλά ξεκινάει, δείxνει τα credidts της εταιρείας και αυτό ήταν..Μετά παγώνει και πρέπει να κάνω ctr alt del.
christiana78 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες τα κλασσικά: ενημέρωση των directX, ενημέρωση των drivers της κάρτας και να κατεβάσεις το sound acceleration ένα σκαλοπάτι...; Παίρνεις κάποιο μήνυμα όταν δεν ξεκινάει το παιχνίδι ή απλά επιστρέφει στο desktop; Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο no-cd αρχείο (με ένα search στο google θα το βρεις). Για το gamersgate.com μιλάμε; 1)Ε;:confused: 2)Οχι, για το adventure gamers shop http://uk-adventureshop.gamesplanet.com/?affiliate=AG Πιθηκομούρης ο L???? Ο νίντζα σου είναι και φαίνεται και απο το σπαθί του κρέμεται Και speaking of avatars Praetorian πολύ μου αρέσει το δικό σου ...αγαπημένο ψυχάκικο lovestory ... ---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ---------- Α, ξέχασα να απαντήσω οτι απλά ξεκινάει, δείxνει τα credidts της εταιρείας και αυτό ήταν..Μετά παγώνει και πρέπει να κάνω ctr alt del.
john2gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πιθηκάνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως. Καλά να πάθει που ψόφησε από τον Lighto
john2gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πιθηκάνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως. Καλά να πάθει που ψόφησε από τον Lighto
john2gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σεμνά μην σε γράψω στο notebook μου κι έχεις την ίδια τύχη
john2gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σεμνά μην σε γράψω στο notebook μου κι έχεις την ίδια τύχη
Nemo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Περίεργο πάντως. Σε Windows XP SP2 και SP3 (αργότερα) θυμάμαι να έτρεχε σε μένα χωρίς προβλήματα (η έκδοση με τα cd) και χωρίς να έχω θέσει τη συμβατότητα. Οντως ... Και σε μενα επαιζε μια χαρα σε XP χωρις καμια αλλαγη στο compatibility/συμβατοτητα Αυτο που χρειαστηκε να γινει -αφου κρασσαρε την πρωτη φορα ,ηταν να το προσθεσω/add (το Dracula2.exe απο το φακελο εγκαταστασης) στις εξαιρεσεις της αποτροπης εκτελεσης δεδομενων . (Πινακας Ελεγχου -> Συστημα -> Για προχωρημενους ->ΑΕΔ (στο ΑΕΔ φαινεται ως Phoenix VR Viewer) Υ.Γ Ενα hint Aν στο φακελο του Dracula 2 αν αντιγραψεις τους φακελους DataM1 απο το 1o cd & DataM2 απο το 2o cd στο φακελο του παιχνιδου γλυτωνεις την εναλλαγη Cd και επιταχυνεται η φορτωση του παιχνιδιου μια που φορτωνει απο σκληρο τα παντα και τιποτα απο τα CD..... (το ιδιο tip ισχυε και για το πρωτο Dracula )
christiana78 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ούτε αυτό έκανε τίποτα... προφανώς τα files που κατέβασα είναι προβληματικά ...Δεν ξαναπαίρνω τίποτα απο εκεί και τελείωσε η ιστορία. Ευχαριστώ πολύ πάντως. ---------- Προσθήκη στις 22:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:26 ---------- Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό PROBLEM: The screen turns black when attempting to play my game RESOLUTION: Perform the following suggestions in the listed order to resolve the problem. Attempt to launch the game after each suggestion: RESTART YOUR COMPUTER USING A CLEAN-BOOT PROCEDURE 1. Click Start, and then click Run. 2. Place your cursor in the Open box, type msconfig and click OK. 3. Under the General tab, click Selective Startup. 4. Below the Selective Startup option, click to clear the following check boxes: * Process SYSTEM.INI File * Process WIN.INI File * Load Startup Items 5. Under the Services tab, click to select the Hide All Microsoft Services check box, and then click Disable All. 6. Click OK, and then click Restart. 7. Once your computer restarts and the notification window for the System Configuration appears, place a checkmark in the box next to "Don't show this message or launch the System Configuration Utility when Windows starts" and click the OK button. Attempt to install the game. Αν το κάνω αυτό είναι ασφαλές για το κομπιούτερ; Και μετά θα πρέπει να τα επαναφέρω όλα όπως ήταν;
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αυτή η διαδικασία για το "clean start" σε Windows XP καταγράφεται και σε άρθρο της Knowledge Base της Microsoft. Λογικά είναι ακίνδυνο, αλλά 1) δεν θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και 2) θα απενεργοποιηθούν υπηρεσίες όπως το antivirus, software firewall, και τυχόν άλλα 3rd party services (web server, dbms, quick launchers κλπ).
christiana78 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ok θα προσπαθήσω να ξανακάνω install με αυτές τις αλλαγές μπας και γίνει τίποτα και μετά θα το επαναφέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.