Προς το περιεχόμενο

Dracula 2 δεν παίζει!!

christiana78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παίξει κανένας το Dracula 2; Εχω φρικάρει δεν ξεκινάει με τίποτα :mad::mad::mad:

Το αγόρασα και το κατέβασα δεν είναι με cd. Εχω ψάξει παντού να βρω μια λύση ή patch ...Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..

Δημοσ.

Σε τι λειτουργικό επιχειρείς ?

Μιλάμε για αυτό το παλιό Dracula του 2000 ??

Βρες το φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού στον δίσκο σου ..

Πάνω στο εκτελέσιμο του παιχνιδιού ... δεξί κλικ -> "ιδιότητες"

Πήγαινε Καρτέλα "Συμβατότητα"

Ενεργοποιείς "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για"

Και από κάτω αρχίζεις να πειραματίζεσαι... Επέλεξε ας πούμε Windows ΧP ή Windows 2000...

Κάνε OK και δοκιμασε να το τρέξεις

αν συνεχίσει να μην παίζει.. κάνε την ίδια διαδικασία και επέλεξε Windows 98... κ.ο.κ. μέχρι να δεις φως.

• Moderators
Δημοσ.

Για το Dracula: The Last Sanctuary μιλάμε; Σε τι λειτουργικό σύστημα θέλεις να το εγκαταστήσεις/τρέξεις;

Και αν το αγόρασες πρόσφατα από κάποια digital download service, καλό θα ήταν να κοιτάξεις το support τους και τα forum τους για λύσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις βρε παιδια.

Εχω windows xp

Το έβαλα απο το compatibility σε windows 98 γιατί κάπου διάβασα οτι εκεί λειτουργεί αλλά τίποτα...

Το support τους είναι για τα μπάζα...Εννοείται οτι δεν ξαναπαίρνω απο εκεί τίποτα (την είχα ξαναπατήσει και με προηγούμενο παιχνίδι που έφαγα μέρες λιωσίματος μέχρι να βρω ένα patch)

Βρε John εγώ όταν σκοτώνομαι στα παιχνίδια και πρέπει να παίξω ξανα και ξανα 150 φορές την ίδια αποστολή για να συνεχίσω μου έρχεται να πετάξω απο το παράθυρο την κονσόλα ή το pc...Δεν έχω την υπομονή που χρειάζεται...

Δημοσ.

Εχω windows xp

Το έβαλα απο το compatibility σε windows 98 γιατί κάπου διάβασα οτι εκεί λειτουργεί αλλά τίποτα...

Το support τους είναι για τα μπάζα...Εννοείται οτι δεν ξαναπαίρνω απο εκεί τίποτα (την είχα ξαναπατήσει και με προηγούμενο παιχνίδι που έφαγα μέρες λιωσίματος μέχρι να βρω ένα patch)

Βρε John εγώ όταν σκοτώνομαι στα παιχνίδια και πρέπει να παίξω ξανα και ξανα 150 φορές την ίδια αποστολή για να συνεχίσω μου έρχεται να πετάξω απο το παράθυρο την κονσόλα ή το pc...Δεν έχω την υπομονή που χρειάζεται...

Δημοσ.

Εχμ..:o

Είμαι λίγο άσχετη αυτό είναι σαν virtual pc?

Μέχρι να καταλάβω πως λειτουργεί όλο αυτό..Μάλλον θα προσπεράσω το Dracula..Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Εχμ..:o

Είμαι λίγο άσχετη αυτό είναι σαν virtual pc?

Μέχρι να καταλάβω πως λειτουργεί όλο αυτό..Μάλλον θα προσπεράσω το Dracula..Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Θα σε βοηθούσαμε περισσότερο βασικά, αλλά έχεις τον πιθηκομούρη για avatar. Πως είναι δυνατόν να περιμένεις βοήθεια :P

Δημοσ.

Θα σε βοηθούσαμε περισσότερο βασικά, αλλά έχεις τον πιθηκομούρη για avatar. Πως είναι δυνατόν να περιμένεις βοήθεια :P

• Moderators
Δημοσ.

Εχω windows xp

Περίεργο πάντως. Σε Windows XP SP2 και SP3 (αργότερα) θυμάμαι να έτρεχε σε μένα χωρίς προβλήματα (η έκδοση με τα cd) και χωρίς να έχω θέσει τη συμβατότητα.

Δοκίμασες τα κλασσικά: ενημέρωση των directX, ενημέρωση των drivers της κάρτας και να κατεβάσεις το sound acceleration ένα σκαλοπάτι...;

Παίρνεις κάποιο μήνυμα όταν δεν ξεκινάει το παιχνίδι ή απλά επιστρέφει στο desktop;

Ίσως μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο no-cd αρχείο (με ένα search στο google θα το βρεις). Δεν συνιστάται γενικά αυτή η λύση, αλλά *μερικές φορές* δουλεύει.

Το support τους είναι για τα μπάζα...Εννοείται οτι δεν ξαναπαίρνω απο εκεί τίποτα

Για το gamersgate.com μιλάμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...