nas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει χαμπάρι αυτά τα sites που βγάζουν πολύ καλές προσφορές κάθε μέρα με πραγματικές εκπτώσεις. Ειδικά για προσφορές σε εστιατόρια, βγαίνουν προσφορές από πολύ καλά εστιατόρια της τάξης του 50-70% ενώ και η γυναίκα χθες έκανε πάρτυ με μια ετήσια προσφορά για μανικιούρ στο Κολωνάκι με 70 ευρώ. Επειδή δεν είναι το καλύτερο να μπαίνεις κάθε μέρα στο καθένα για να δεις τι προσφορά παίζει, την έχω καταβρεί με το soby.gr που παρουσιάζει όλες τις προσφορές στη κεντρική αλλά το καλύτερο είναι ότι σου στέλνει καθημερινά newsletter με όλες τις προσφορές. Συνολικά έχει τέσσερα sites, goldendeals, livemycity, groupon και tsoonami. www.soby.gr
Luciddream Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Καλό φαίνεται, κάτω γράφει και a skroutz.gr project... το αστείο της υπόθεσης σε όλα αυτά τα site πάντως είναι οτι πάνω κάτω βλέπεις τι κάνει η τι δεν κάνει ο κόσμος... π.χ έχουν σκιστεί τα ινστιτούτα ομορφιάς να σου "χαρίζουν" 400 ευρώ.. ενώ για φαί άντε να κερδίσεις 10 ευρώ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Με έχει βολέψει πάρα πολύ το soby.gr, συγκεντρώνει όλα τα site κοινωνικών αγορών. Μου έρχεται κάθε μέρα mail με τις καινούργιες προσφορές. Μπράβο στα παιδιά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Με έχει βολέψει πάρα πολύ το soby.gr, συγκεντρώνει όλα τα site κοινωνικών αγορών. Μου έρχεται κάθε μέρα mail με τις καινούργιες προσφορές. Μπράβο στα παιδιά!
polydiastatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή ιδέα. Αν και θέλει λίγη βελτίωση ακόμα. Στην προσφορά του livemycity τώρα φαίνεται ότι έχει 5 προσφορές αγορασμένες,ενώ στο ίδιο το site είναι πάνω από εβδομήντα.
polydiastatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ανακάλυψα το πρωί και το http://www.tsibato.gr/ Είναι aggregator σε beta testing ακόμα
2arkoudi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραιο to soby μπραβο παιδες καλη αρχη!
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 GoldenDeals, LiveMyCity, Tsoonami, Groupon, DealmyDay, CrazyDeals και πολλά ακόμα sites έχουν καθημερινά νέες προσφορές αλλά επειδή δεν μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα, γι'αυτό και δημιουργήθηκε το BONUS DEALS που έχει όλες τις προσφορές μαζεμένες σε μια σελίδα και μπορείτε να τις δείτε ανά περιοχή (πχ. Αθήνα, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο κτλ)! Μεγάλες φωτογραφίες, εύκολη και γρήγορη αναζήτηση προσφορών είναι τα πλεονεκτήματα του Bonus Deals που θα σας γίνει η απαραίτητη καθημερινή ενημέρωση. Ένας aggregator με περισσότερα από 15 Ελληνικά Social/Group Buying websites στην Ελλάδα ! Προσφορές για Spa, Εστιατόρια, γυμναστήρια, clubs, ταξίδια-διακοπές, προϊόντα και απίθανες προσφορές μέχρι και -90%! Μπείτε και εσείς στο μαγικό κόσμο του Bonus Deals! http://www.bonusdeals.gr Facebook: http://www.facebook.com/pages/Bonus-Deals/145503232169193
Luxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως λειτουργουν ρε παιδια ολα αυτα; Πρωτη φορα τα βλεπω.
kage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 to soby εχει ωραιο theme αλλα νομιζω εχει περασει σε 2η μοιρα γιατι μεχρι πριν λιγες μερες ελειπαν αρκετα sites που σημαινει το χαν αφησει στην τυχη του. μερικα ακομη που λειπουν αναφερονται στα τελευταια ποστ και στα comments του http://spagoramenos.gr/?p=299 + http://www.insomnia.gr/topic/371327-groupon-goldendeals-skroutzdeals-%CE%BA%CE%BB%CF%80/page__st__40
geobak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το soby.gr δεν το έχουν αφήσει στην τύχη του. Απλά κάνουν aggregate τα website που είναι στο affiliate network της linkwise και μόνο + το groupon. Γι αυτό και δεν προβάλλονται άλλα websites στο soby.
ga25 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Με έχει βολέψει πάρα πολύ το soby.gr, συγκεντρώνει όλα τα site κοινωνικών αγορών. Μου έρχεται κάθε μέρα mail με τις καινούργιες προσφορές. Μπράβο στα παιδιά! Για του Iphone lovers υπάρχει ήδη και η Iphone εφαρμογή του Soby εντελώς δωρεάν στο apple store.
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω και εγώ ότι το soby δεν λέει τελικά αφού έχει τα λιγότερα sites και πχ το NewsLetter το στέλνουν ότι ώρα ..... εγώ που έχω στο www.bonusdeals.gr λαμβάνω περίπου κατά τις 1 ή 2 το βράδυ το NewsLetter και επιπλέον έχει περισσότερα sites και προσφορές.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω και εγώ ότι το soby δεν λέει τελικά αφού έχει τα λιγότερα sites και πχ το NewsLetter το στέλνουν ότι ώρα ..... εγώ που έχω στο www.bonusdeals.gr λαμβάνω περίπου κατά τις 1 ή 2 το βράδυ το NewsLetter και επιπλέον έχει περισσότερα sites και προσφορές..... Το soby newsletter το λαμβάνω ανελλιπώς κάθε ημέρα στις 8.00 το πρωί. Όχι ό,τι ώρα να'ναι.
tipikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Υπαρχουν πολλα site αυτου του ειδους. Παντως πολυ ωραια δουλεια και το soby. Καλη συνεχεια παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.