Προς το περιεχόμενο

Συνδέσεις σε μητρική

gbouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα μητρική και έβαλα μια Asus P5E64 WS Evolution.

Κατάφερα και σύνδεσα CPU,GPU,ψύκτρα,HDDs, τα καλωδιάκια για το on/off και τα led

του HDD και μέχρι τώρα όλα λειτουργούν μια χαρά.

Μου έμειναν όμως αρκετά βύσματα που δεν ξέρω που να τα συνδέσω. Προέρχονται από

το card reader και τις θύρες USB&firewire που έχει στο μπροστινό μέρος το PC.

Μήπως γνωρίζετε κανένα site με φωτογραφίες βυσμάτων για να καταλάβω ποια από

αυτά να συνδέσω και που;

Δημοσ.
RTFM

Card Reader δεν βλέπω αλλά μπορείς να το ψάξεις καλύτερα.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5E64_WS_Evolution/e3644_p5e64_ws_evolution.pdf

Κεφάλαιο 2.2.3

Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν θέλω αυτό.

Προφανώς ο τρόπος που διατύπωσα την ερώτηση μου δεν ήταν ο κατάλληλος για να καταλάβετε τι ζητάω.

Έχω ένα μάτσο βύσματα από το card reader και το front panel και δεν ξέρω τι βύσματα είναι. Είναι για 1pin, 4pin,6pin και 8pin.

Θέλω να δω π.χ πως μοιάζει ένα βύσμα USB ώστε να το ξεχωρίσω από το μάτσο και να το βάλω στην κατάλληλη θέση της μητρικής.

Δημοσ.
RTFM

Card Reader δεν βλέπω αλλά μπορείς να το ψάξεις καλύτερα.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5E64_WS_Evolution/e3644_p5e64_ws_evolution.pdf

Κεφάλαιο 2.2.3

Προφανώς ο τρόπος που διατύπωσα την ερώτηση μου δεν ήταν ο κατάλληλος για να καταλάβετε τι ζητάω.

Έχω ένα μάτσο βύσματα από το card reader και το front panel και δεν ξέρω τι βύσματα είναι. Είναι για 1pin, 4pin,6pin και 8pin.

Θέλω να δω π.χ πως μοιάζει ένα βύσμα USB ώστε να το ξεχωρίσω από το μάτσο και να το βάλω στην κατάλληλη θέση της μητρικής.

Δημοσ.

Τα καλωδιακια γραφουν πανω τι εστι το καθενα.

Αν οχι , τοτε συμβουλεψου τις οδηγιες τις μητρικης-κουτιου

Δημοσ.

Τα καλωδιακια γραφουν πανω τι εστι το καθενα.

Αν οχι , τοτε συμβουλεψου τις οδηγιες τις μητρικης-κουτιου

Δημοσ.

Eπίσης είναι σχεδόν όλα τυποποιημένα, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να βάλεις κάτι κάπου που δεν πρέπει.

:-)

Δημοσ.

Eπίσης είναι σχεδόν όλα τυποποιημένα, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να βάλεις κάτι κάπου που δεν πρέπει.

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω.Προσφατα εφτιαξα ενα PC.Ειχα μεινει λιγο πισω στο hardware συγκεκριμενα εχω να συρναμολογισω PC απο το 2004.Αλλα αν ανοιξεις το maual της μιτρηκης θα βρεις οτι ακριβως χρειαζεσαι.Ειναι ορισμενα βυσματα και πραγματα τα οποια δεν ειναι απαραιτητο να τα συνδεσεις...Οποτε χαλαρωσε :D Good luck!

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω.Προσφατα εφτιαξα ενα PC.Ειχα μεινει λιγο πισω στο hardware συγκεκριμενα εχω να συρναμολογισω PC απο το 2004.Αλλα αν ανοιξεις το maual της μιτρηκης θα βρεις οτι ακριβως χρειαζεσαι.Ειναι ορισμενα βυσματα και πραγματα τα οποια δεν ειναι απαραιτητο να τα συνδεσεις...Οποτε χαλαρωσε :D Good luck!

Δημοσ.
Καλημέρα.

Κατάφερα και σύνδεσα τα καλώδια εκτός από αυτό

http://img198.imageshack.us/img198/8091/img2089v.jpg

Έψαξα το manual της μητρικής αλλά δεν έχει αυτά τα DATA+ και DATA- πουθενά.

Μήπως ξέρετε τι είναι;

αυτα ειναι τα μποστινα usb σου. οποτε βαλτα εκει που λεει usb 1-2 , 3-4, 5-6 κλπ.αν δεις καλα δεξια ή αριστερα απο τα usb γραφει + ή - οποτε βαζεις το καλωδιο αντιστοιχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...