Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εχω μια απορια. Σε μερικα sites οι κωδικοι που βγαζει για να παταμε, ακομα και να τους παταω σωστα, πρεπει να πατησω 3,4 διαφορετικους κωδικους και μετα με βαζουν μεσα. Αποσκοπει καπου αυτο το πραμα; Να τους γραφω λαθος τοσες φορες, δε παιζει.
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εχω μια απορια. Σε μερικα sites οι κωδικοι που βγαζει για να παταμε, ακομα και να τους παταω σωστα, πρεπει να πατησω 3,4 διαφορετικους κωδικους και μετα με βαζουν μεσα. Αποσκοπει καπου αυτο το πραμα; Να τους γραφω λαθος τοσες φορες, δε παιζει. Αν εννοείς sites που κατεβάζεις αρχεία είναι ένας έμμεσος (και βρώμικος τρόπος) να αυξήσουν τις επισκέψεις τους και να δείχνουν περισσότερες διαφημίσεις.
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω. Ειναι γτπ τελειως.. Αλλα οχι μονο σε τετοια site. Πχ σημερα που μπαινω σε ενα wifi spot ενος δημου και ζηταει εναν κωδικο, πρεπει να το γραφω 2-3 φορες.
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Για το θέμα διαφημίσεων το τελειώσαμε. Μετά βλέπουμε τα site κατά περίπτωση. Αν στο κάνει σε πολλά sites με αθώο στόχο (π.χ. του δήμου) τότε εξετάζεις τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου για javascript και cookies.
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αν ηταν javascript ή cookies, τοτε δε θα με αφηνε ποτε να μπω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.