Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για αγορά MacBook Pro 15"

Toudor14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

8α η8ελα τα φωτα σας. Θελω να αγορασω ενα MacBook Pro 15'inch και δεν ξερω ποιο να παρω.. Τι εννοω? Τι επεξεργαστη να εχει,μνημες κλπ κλπ.. Δεν ειχα ποτε στο παρελθον Μηλο pc , ωστοσο μου χρειαζεται στη δουλεια μου και προσφατα βρεθηκα στο εξωτερικο και επρεπε να δουλεψω online video editing , και επαθα πλακα με το MacBook Pro !!Σταθερο δε θελω διοτι ταξιδευω συνεχεια και δε με βολευει.. Για να μην τα πολυλογω,το MacBook Pro ειναι ακριβως αυτο που μου χρειαζεται για να δουλευω.. Απλα δεν ξερω ουτε τιμες,ουτε ποιος επεξεργαστης και μνημες ειναι αρκετες για μενα και για να ειμαι ειλικρηνης,περισοτερο εμπιστευομαι ατομα σαν εσας εδω μεσα που εισαστε τα απολυτα εργαλεια - παρα - τυπακια υπαλληλους σε καταστηματα.. ΙΣως ακουγεται snob αυτο που λεω , αλλα ετσι νοιωθω.. Ατομα δηλαδη σαν τον Billdanos που ειναι το απολυτο εργαλειο και κανει σουζες με διαστημοπλοια..

Ps: Ξερω πως οι τιμες ειναι ακριβες και οτι περιπου 8α πρεπει να δωσω κανα 1550 ευρω.. No Prob..

ps2: Δε θελω μεταχειρισμενο σε καμια περιπτωση..

Ps: Αυτο εδω ειναι καλο ή ειναι παλιο μοντελο? 15-inch MacBook Pro

$1999

2.53GHz Intel Core i5 processor

500GB 5400-rpm hard drive

Intel HD Graphics

NVIDIA GeForce GT 330M graphics processor with 256MB GDDR3 memory

Ps: Και τελος,σορρυ αν κουρασα,θελω να παρω το τελευταιο μοντελο και αυστηρα 15-inch MacBook Pro..

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα..

8α η8ελα τα φωτα σας. Θελω να αγορασω ενα MacBook Pro 15'inch και δεν ξερω ποιο να παρω.. Τι εννοω? Τι επεξεργαστη να εχει,μνημες κλπ κλπ.. Δεν ειχα ποτε στο παρελθον Μηλο pc , ωστοσο μου χρειαζεται στη δουλεια μου και προσφατα βρεθηκα στο εξωτερικο και επρεπε να δουλεψω online video editing , και επαθα πλακα με το MacBook Pro !!Σταθερο δε θελω διοτι ταξιδευω συνεχεια και δε με βολευει.. Για να μην τα πολυλογω,το MacBook Pro ειναι ακριβως αυτο που μου χρειαζεται για να δουλευω.. Απλα δεν ξερω ουτε τιμες,ουτε ποιος επεξεργαστης και μνημες ειναι αρκετες για μενα και για να ειμαι ειλικρηνης,περισοτερο εμπιστευομαι ατομα σαν εσας εδω μεσα που εισαστε τα απολυτα εργαλεια - παρα - τυπακια υπαλληλους σε καταστηματα.. ΙΣως ακουγεται snob αυτο που λεω , αλλα ετσι νοιωθω.. Ατομα δηλαδη σαν τον Billdanos που ειναι το απολυτο εργαλειο και κανει σουζες με διαστημοπλοια..

Ps: Ξερω πως οι τιμες ειναι ακριβες και οτι περιπου 8α πρεπει να δωσω κανα 1550 ευρω.. No Prob..

ps2: Δε θελω μεταχειρισμενο σε καμια περιπτωση..

Ps: Αυτο εδω ειναι καλο ή ειναι παλιο μοντελο? 15-inch MacBook Pro

$1999

2.53GHz Intel Core i5 processor

500GB 5400-rpm hard drive

Intel HD Graphics

NVIDIA GeForce GT 330M graphics processor with 256MB GDDR3 memory

Ps: Και τελος,σορρυ αν κουρασα,θελω να παρω το τελευταιο μοντελο και αυστηρα 15-inch MacBook Pro..

Το μοντέλο που περιγράφεις είναι το τελευταίο macbook 15" που κυκλοφόρησε! Αλλά νόμίζω πως θα δώσεις λίγο περισσότερα από 1550 ευρώ μιας και στην Ελλάδα κοστίζει 2.138ευρώ με το ΦΠΑ! Επίσης στην κατηγορία τιμής που έφτασες δες και το πιο μεγάλο 15" που είναι αυτό http://store.apple.com/us/configure/MC373LL/A?mco=MTc0Njg1ODE που οι διαφορές από αυτό που περιγράφεις είναι ο επεξεργαστής Core i7 καθώς και η διπλάσια μνήμη στην κάρτα γραφικών με κόστος στην Ελλάδα 2.339ευρώ!

B)

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ Billdanos.. Εισαι ενα ονειρο !

Ξερεις να μου πεις αν η διαφορα αναμεσα στα 2.53Ghz και 2.66Ghz ειναι μεγαλη? Η μια η αλλη σχεδον?

• Super Moderators
Δημοσ.
Σ ευχαριστω πολυ Billdanos.. Εισαι ενα ονειρο !

Ξερεις να μου πεις αν η διαφορα αναμεσα στα 2.53Ghz και 2.66Ghz ειναι μεγαλη? Η μια η αλλη σχεδον?

Στην καθημερινή εργασία δεν θα καταλάβεις διαφορά. Στο editing/rendering όμως μεγάλων αρχείων θα δεις όντως διαφορά τοσό από τα επιπλέον cores του επεξεργαστ'η όσο και από την διπλάσια μνήμη της κάρτας γραφικών.

Σε κάθε περίπτωση όμως αν δεν το θέλεις για σοβαρή δουλειά (δεν ξέρω τι ηλικία έχεις), δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα χρήματα!

Είμαι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό! :lol:

B)

Δημοσ.

Αν το budget σου είναι 1550 ευρώ τότε η μόνη λύση είναι το βασικό μοντέλο του 15" (και σίγουρα από εξωτερικό όπως το Amazon πχ αν πετύχεις καλή έκπτωση).

Το μεσαίο μοντέλο έχει απλά 133Mhz και λίγο μεγαλύτερο σκληρό (500 GB αντί για 320) και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα 200 ευρώ παραπάνω.

Το high-end μοντέλο έχει i7 και διπλάσια μνήμη στην κάρτα γραφικών, και εκεί θα δεις την διαφορά, κοστίζει γύρω στα ~2000 ευρώ από εξωτερικό πάλι.

Σε ελλάδα τα τρία μοντέλα έχουν 1940, 2140 και 2340 ευρώ αντίστοιχα.

Δημοσ.

Αν το budget σου είναι 1550 ευρώ τότε η μόνη λύση είναι το βασικό μοντέλο του 15" (και σίγουρα από εξωτερικό όπως το Amazon πχ αν πετύχεις καλή έκπτωση).

Το μεσαίο μοντέλο έχει απλά 133Mhz και λίγο μεγαλύτερο σκληρό (500 GB αντί για 320) και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα 200 ευρώ παραπάνω.

Το high-end μοντέλο έχει i7 και διπλάσια μνήμη στην κάρτα γραφικών, και εκεί θα δεις την διαφορά, κοστίζει γύρω στα ~2000 ευρώ από εξωτερικό πάλι.

Σε ελλάδα τα τρία μοντέλα έχουν 1940, 2140 και 2340 ευρώ αντίστοιχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...