Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εχω ενα λαπτοπ με 16.4" οθονη Full HD και μια τηλεοραση 32" HD Ready. Που θα προτιμουσατε να βλεπετε ταινιες,σειρες και γιατι; Υπαρχει καποια περιπτωση να προτιμουσατε το λαπτοπ, και ποια ειναι αυτη; (Ισως χαζη ερωτηση) Εχω τα Logitech z3. Ειναι παλια ηχεια, αλλα τη δουλεια τους την κανουν. Θελω να ρωτησω κατι. Υπαρχει παραμορφωση στον ηχο, εαν τα συνδεσω στο egreat, για να βλεπω στην τηλεοραση ταινιες; Αν δε υπαρχει καποιο προβλημα ή μειωση της ποιοτητας, τοτε γιατι προτιμανε τα ηχεια τυπου home cinema, απο την στιγμη που υπαρχουν καλυτερα ηχεια 2.1 και 5.1 για υπολογιστες; Ποια ειναι η διαφορα; Τελος, παιζει ρολο για την ποιοτητα του ηχου, εκτος απο τα ηχεια και η συσκευη που τα συνδεουμε; Δλδ αλλιως θα ακουγονται σε λαπτοπ και αλλιως στην τηλεοραση ή το egreat;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Θα προτιμουσα την 32" HD ready, γιατι ετσι κι αλλιως απο την αποσταση που βλεπεις, στις 32" δεν φαινεται η διαφορα, και σαφως επειδη οταν βλεπω μια ταινια με απορροφα η πλοκη και πραγματικα χεστηκα αν θα βλεπω και καμια ατελειουλα απο δω κι απο κει. Μονο εαν ηταν βραδυ και εκεινη τη στιγμη θα μου την εδινε αν εβλεπα τη ταινια στη 32ρα χωρις να ακουω και τα γεματα ηχητικα εφφε της στα ηχεια, μονο τοτε θα το εβλεπα στο λαπτοπ με ακουστικα για να μην ενοχλω. Τα homecinema, δεν ειναι τιποτε αλλο παρα σετακια ηχειων multimedia με καποια πηγη, dvd player, BD player κτλ. Αν εχεις καλα ηχεια για PC, τοτε δε σε εμποδιζει κανεις να τα χρησιμοποιησεις και για ταινιες με τη καταλληλη συνδεσμολογια στη καρτα ηχου του υπολογιστη σου.
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ναι αλλα δε εξαρταται και απο την καρτα ηχουν που εχει ο καθε υπολογιστης; Ολες βγαζουν ηχο 5.1; Εμενα το λαπτοπ εχει το συστημα Dolby Surround Theater v3, τι ακριβως κανει; Για ηχο DTS, λογικα θελω ενισχυτη, ετσι; Λιγα ηχεια εχουν, μπορει και κανενα.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παίρνεις ξεχωριστό ενισχυτή για ηχεία που παίρνει τον ήχο από το HDMI.
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ναι αλλα δε εξαρταται και απο την καρτα ηχουν που εχει ο καθε υπολογιστης; Ολες βγαζουν ηχο 5.1; Οι περισσότερες ναι.. Μερικές πλέον και 7.1 (αλλα σε desktop, σε λαπτοπ δε νομίζω)
glad1at0re Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εχω ενα λαπτοπ με 16.4" οθονη Full HD και μια τηλεοραση 32" HD Ready. Που θα προτιμουσατε να βλεπετε ταινιες,σειρες και γιατι; Υπαρχει καποια περιπτωση να προτιμουσατε το λαπτοπ, και ποια ειναι αυτη; (Ισως χαζη ερωτηση) Εξαρτάται από τις συνθήκες στο σπίτι σου πιστεύω. Αν έχεις το δικό σου χώρο και είσαι άνετος, εννοείται ότι η TV είναι καλύτερη περίπτωση. Αλλά δε θα σου πω ψέμματα... Όντας φοιτητής με ένα λάπτοπ σε ένα δωμάτιο, βράδυ, τα φώτα κλειστά κι αραχτός στο κρεβάτι με τη μικρή οθόνη μπροστά μου κι ακουστικά, ήταν η καλύτερη εμπειρία για σειρές/ταινίες κτλ. Είχε ατμόσφαιρα που δεν έχει μία 32άρα στα 5 μέτρα και με οικογένεια να περιφέρεται γύρω γύρω
Ciccirya Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εχω ενα λαπτοπ με 16.4" οθονη Full HD και μια τηλεοραση 32" HD Ready. Που θα προτιμουσατε να βλεπετε ταινιες,σειρες και γιατι; Υπαρχει καποια περιπτωση να προτιμουσατε το λαπτοπ, και ποια ειναι αυτη;Α. Στην ΤV λόγω μεγέθους.Β. Καμία περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.