KAKADI Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Να ανταλλαξω το 3gs μου με το desire ή οχι.. Θα μου ειναι ευχαριστη αλλαγη το android?? Παντως το 3gs μου δε το χω jailbrοken.. Απο ηχο στο mp3 player πως παει το desire??
Vasilisxd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εάν έχεις βολευτει με το iPhone και σου φτάνουν αυτά που προσφέρει , μην πάρεις Android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Να ανταλλαξω το 3gs μου με το desire ή οχι.. Θα μου ειναι ευχαριστη αλλαγη το android?? Παντως το 3gs μου δε το χω jailbrοken.. Απο ηχο στο mp3 player πως παει το desire?? Δεν θα στο πρότεινα καθώς το desire δεν είναι και ο,τι καλύτερο για mp3 player (σε θέματα ποιότητας ήχου στα ακουστικά, χειρισμού κλπ κλπ).
damastes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 αν είχε βολευτεί ή δεν είχε αρχίσει να έχει και άλλα ενδιαφέροντα δεν θα ρώταγε, σωστά; φιλε kakadi, το desire σίγουρα προσφέρει περισσότερα σε γενικές γραμμές απο ενα μη jailbroken iphone διάβασε εδώ για περισσότερα. Απο ήχο απο οτι διαβάζω το ηχείο δεν τα παει και πολύ καλά με την μουσική, αλλα αν χρησιμοποιείς καλά ακουστικά θα είσαι μια χαρά. Στα θετικά είναι επίσης οτι μπορείς να παίξεις και ολα τα μουσικά κομματια που έχεις απο itunes --------------------- @bill με τα ακουστικά που δίνει η HTC αναφέρεσαι; γιατι απο οτι είδα με αλλα ακουστικά ο ήχος είναι καλός
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 αν είχε βολευτεί ή δεν είχε αρχίσει να έχει και άλλα ενδιαφέροντα δεν θα ρώταγε, σωστά; φιλε kakadi, το desire σίγουρα προσφέρει περισσότερα σε γενικές γραμμές απο ενα μη jailbroken iphone διάβασε εδώ για περισσότερα. Απο ήχο απο οτι διαβάζω το ηχείο δεν τα παει και πολύ καλά με την μουσική, αλλα αν χρησιμοποιείς καλά ακουστικά θα είσαι μια χαρά. Στα θετικά είναι επίσης οτι μπορείς να παίξεις και ολα τα μουσικά κομματια που έχεις απο itunes --------------------- @bill με τα ακουστικά που δίνει η HTC αναφέρεσαι; γιατι απο οτι είδα με αλλα ακουστικά ο ήχος είναι καλός Σαφώς και τα ακουστικά της HTC είναι της πλάκας! Το δοκίμασα με bose και τα inear της Apple και το αποτέλεσμα με απογοήτευσε (σε σχέση με το 3gs πάντα).
KAKADI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει το iphone.. Αλλα βλεπω στα specs οτι το desire ειναι καλυτερο..και εχοντας στο μυαλο μου οτι ολοι λενε πως το Android ειναι εξισου ευχρηστο με εχει βαλει σε σκεψεις.. Απο ευκολια στο χειρισμο ειναι στα ιδια επιπεδα με το ios?? Ρωτησα για την μουσικη γιατι ειμαι τυπος που ακουω φουλ.. Επισης μου αρεσουν οι εφαρμογες που εχω στυλ insomnia ας πουμε που με παραπεμπουν στι ιντερνετ κατευθειαν εκει που θελω χωρις να ανοιγω τον browser!! 3 ειναι οι επιλογες που εχω στο μυαλο μου.. Να το ανταλλαξω με το Desire τωρα ή να κοιταξω το iphone 4 και το Galaxy S μετα το καλοκαιρι??
damastes Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δίαβασε εδώ καλύτερα android vs iphone στα γρήγορα : 1. αν σου αρέσει το Iphone δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις 2. specs Μπορεί να έχει καλύτερα, αλλά apple είναι αυτή, με χειρότερα specs έχει εξίσου ή καλύτερα αποτελέσματα 3. Ειναι εξίσου έυχρηστο και με παραπάνω δυνατότητες (αν έχεις όρεξη να το ψάξεις) 4. μουσική φούλ; μείνε στο iphone 5. εφαρμογές ελληνικές οχι πολλές οχι σαν του iphone Νομίζω είμουν αντικειμενικός, δεν έχετε παράπονο;
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει το iphone.. Αλλα βλεπω στα specs οτι το desire ειναι καλυτερο..και εχοντας στο μυαλο μου οτι ολοι λενε πως το Android ειναι εξισου ευχρηστο με εχει βαλει σε σκεψεις.. Απο ευκολια στο χειρισμο ειναι στα ιδια επιπεδα με το ios??Ρωτησα για την μουσικη γιατι ειμαι τυπος που ακουω φουλ.. Επισης μου αρεσουν οι εφαρμογες που εχω στυλ insomnia ας πουμε που με παραπεμπουν στι ιντερνετ κατευθειαν εκει που θελω χωρις να ανοιγω τον browser!! 3 ειναι οι επιλογες που εχω στο μυαλο μου.. Να το ανταλλαξω με το Desire τωρα ή να κοιταξω το iphone 4 και το Galaxy S μετα το καλοκαιρι?? μεινε στο iPhone 3GS και κοιτα αργοτερα για το 4
Errik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Oκ, αντικειμενικά τώρα. Το Android έχει κάνει πολύ καλά βήματα και υποστηρήζει άπειρα πράγματα παραπάνω από το iOS, αλλά οι εφαρμογες του είναι αστείες σε σχέση με αυτές του iOS (με την έννοια οτι έχει απείρως λιγότερες εφαρμογές που αξίζουν να τους αφιερώσεις χρόνο) και σαν user interface είναι αρκετά πιο δύσχρηστο (ελαφρώς υποκειμενικό βέβαια) Θέλω να ακούσω άποψη κάποιου που χρησιμοποίησε για σεβαστό χρονκό διάστημα (πάνω απο 6 μήνες) και τα δύο λειτουργικά. Μόνο αυτός θα μπορεί να είναι αντικειμενικός. Η ανωτερότητα του iOS δεν φαίνεται στα χαρτια και στα χαρακτηριστικά, αλλά κατά την καθημερινή χρήση και από τα άπειρα καλοφτιαγμένα προγραμματάκια του.
angelina_x Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Έχει αρχίσει ήδη να αναπτύσεται με γρήγορους ρυθμούς το android μπορούν άνετα οι εφαρμογές του να συναγωνιστούν αυτές του iOS. Εγώ λέω να το ανταλλάξεις Sent from my X10i using Tapatalk
KAKADI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μολις διαβασα ενα σχολιο του Billdanos (τον οποιο και εμπιστευομαι μιας και εκεινος με ειχε πεισει για μια δοκιμη με το iphone και κατεληξα με αυτο) o οποιος εχει και nexus one και 3Gs και δε μου φανηκε περα απ τα specs του nexus πολυ ενθουσιασμενος... Θα δειξει τι θα κανω..Μαλλον περιμενω για το 4αρι να δω που θα βρισκεται σε σχεση με το Galaxy S.. Τα post του Billdanos ειναι στο iphone 4 vs android στις 5,6 σελιδα..
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Γενικά όπως έχεις καταλάβει είναι κάποιοι που τους αρέσει το Android και σε κάποιους που αρέσει το iOS. insomnia app δεν υπάρχει αλλά υπάρχει το Tapatalk το οποίο κάνει και για το insomnia και για άλλα sites (δεν έχω ψάξει πολλά ελληνικά να σου πω) Είναι εύχρηστο το Android σε σχέση με το iphone? Θα σου έλεγα σε πρώτη φάση ναι, δεδομένου ότι σου δίνει πιο πολλές επιλογές, και ως γνωστών όσο πιο πολλά τόσο πιο δύσκολα να τα διαχειριστείς. Μουσική: Το Android δεν είναι δεμένο σε ένα πρόγραμμα για να περνάς την μουσική σου, λειτουργεί σαν ένα flashaki όταν το συνδέσεις σε ένα pc, οπότε του περνάς ότι θες. Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν sync αλλά εγώ προσωπικά τον τρόπο αυτόν τον θεωρώ δύσχρηστο. Θα έχω οργανωμένη την μουσική μου σε artist/album/song? Φυσικά! κάθε πρόγραμμα μουσικής (έχεις να διαλέξεις όποιο θες ή κρατάς αυτό που έχει από την μαμά του το οποίο δεν είναι και τόσο ωραίο, να προτείνω το doubletwist?) κάνει αυτά τα απλά. Εκτός του media player υπάρχει και radio εάν είσαι fun (τουλάχιστον στο desire) Ήχος το ηχείο του δεν είναι για να ακούς μουσική. Τα ακουστικά του εμένα με ικανοποίησαν και όταν το έβαλα στο αμάξι ο ήχος ήταν μια χαρά. Μπαταρία βάζω την μπαταρία γιατί εάν ακούς μουσική πολύ, το desire διαρκεί μόνο 6 ώρες για μουσική και αυτό εάν δεν κάνεις τίποτα άλλο! Το 3gs σε λίγο καιρό δεν θα το θέλει κανείς λόγω του 4.
KAKADI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 +1 που εχει ευχρηστο filesharing σε σχεση με το iphone και το itunes (μου σπαει απειρες φορες τα νευρα) Αυτο αν ειχε το μηλαρακι θα ηταν πραγματικα για μενα οτι πρεπει..Το βαριεμαι απιστευτα το itunes.. Ε αν δε καταφερω να το πουλησω θα το δωσω στη μανα μου που με εχει φαει να το παρει... Ευτυχως τουλαχιστον τωρα με τη εκδοση 4 του ios μπορεις και διαγραφεις μουσικη και βιντεο απ τη συσκευη..Παλι καλα!! Μια ερωτηση..Γιατι κοιταω και δε ξερω γιατι οι αποψεις διαφερουν.. Καλυτερη οθονη (δεν εννοω μεγεθος) εχει το 4αρι ή το galaxy S??
Nightstrike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ξέχασα να πω για την χωρητικπτητα. Το desire αλλά και τα περισσότερα Android έχουν έναν μικρό σκληρό και ένα SD slot. Συνολικά το desire έχει 4, 5 giga. Εάν θες πολύ μουσική θα πρέπει να κανείς μια αναβάθμιση στην sd. Νομίζω το galaxy είναι αλλιως. Για την οθόνη τι να πω... θα πέσουν να με φάνε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.