Xdanger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Λέω να αρχίσω και εγώ να μαθαίνω λίγο από web development Γνωρίζετε κάποιο καλό ide για webdevelopment (php - javascript jquery,ui,ajax) με ενδιαφέρει εκτός από highlight να έχει autocompletition και debug κατέβασα το aptana studio και το netbeans δεν έχω προλάβει να το δω ακόμη αλλά αν έχετε να προτείνεται κάποιο πείτε το
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Aptana δες την καινούργια έκδοση 3 (beta ακόμα αλλά πιο γρήγορα από την 2)...είναι βαρύ IDE όμως και θέλει μπόλικη μνήμη....ειδικά αμα το έχεις ανοικτό πολύ ώρα...customised Eclipse ειναι
Xdanger Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ευχαριστώ, αν έχει και κανένας άλλος να προτείνει, για να δώ περισσότερα
nik1992 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το netbeans και είμαι ευχαριστημένος.. Το aptana δεν το έχω δοκιμάσει...
kostas0928 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το netBeans για jsp development είναι πολύ καλό. Για Php που θέλεις δεν έχω ασχοληθεί. Εαν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με java πάντως αξίζει το Netbeans.
zinas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Χρησιμοποιώ το netbeans για php development και είμαι υπερευχαριστημένος
Xdanger Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 τελικα θα χρησιμοποιησω το netbeans εχω μερικα προβληματακια αλλα θελω να το ψαξω λιγο πριν ποσταρω ηλιθιες ερωτησεις ευχαριστω πολυ
merianos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Το Aptana είναι πάρα πολύ καλό για JavaScript Development. Το χρησιμοποιώ μόνο για αυτό το λόγο. Το Netbeans είναι και αυτό πάρα πολύ καλό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει για PHP. Για PHP έχω αγοράσει το phpDesigner που απλά μου έχει λύσει τα χέρια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.