insomniaK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δικό μας... "... τι άντρας είσαι εσύ ρωτώ που με κερνάς μονάχα πόνο..." Γράψε την άποψη σου, αν θες να συζητήσουμε. Το report από εμένα, διότι δεν μπορεί να υπάρχει θέμα μόνο με τίτλο.
mokas1234567 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δικό μας... "... τι άντρας είσαι εσύ ρωτώ που με κερνάς μονάχα πόνο..." Γράψε την άποψη σου, αν θες να συζητήσουμε. Το report από εμένα, διότι δεν μπορεί να υπάρχει θέμα μόνο με τίτλο. :cry: ας γραψω λοιπον την αποψη μου Για εμενα καλα τους κανανε μιας και βλεπω σχεδον καθε μερα κανεις να μην στιρειζει τους απεργους και οι δημοσιογραφει να λενε τα δικα τους κατακρινοντας και θαβοντας τους απεργους.ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΝΕ.επεισης δεν γουσταρα καθολου οταν αρχισαν την επιταξη εναντιον τους.αυτα
Teaser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μπράβο σου, και εγώ δεν γούσταριζα που δεν γουστάριζες αλλά τώρα γουσταρίζω να μας παραθέσεις την είδηση για να καταλάβουμε για ποιο πράγμα μιλάς.
mokas1234567 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μπράβο σου, και εγώ δεν γούσταριζα που δεν γουστάριζες αλλά τώρα γουσταρίζω να μας παραθέσεις την είδηση να καταλάβουμε για ποιο πράγμα μιλάς. Στην απεργια των φορτηγατζηδων σημερα,υπηρξαν επεισοδια μεταξυ αστυνομικω-απεργων οπως ηταν αναμενομενω.Οταν εμφανιστηκαν τα καναλια οι απεργοι ομως αρχισαν τους πηραν στο κυνηγη και τους ξυλοκοπησαν.Αυτα
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εμμμμ, δεν έδειραν και κανέναν δημοσιοκάφρο. Τεχνικούς και απλούς ρεπόρτερ έδειραν περισσότερο που τρέχουν για το μεροκάματο.
opera Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 δε λέω ότι το παρακάτω είναι ή όχι λόγος για να τους ξυλοφορτώσεις αλλά το έχουμε καταλάβει όλοι ότι όλα τα μμε σιγοντάρουν τη κυβέρνηση και είναι εναντίων κάθε ομάδας που διεκδικεί τα δίκια της ή περνούν αρνητικά γεγονότα στο "ντούκου" όπως οι πρόσφατη πυρκαγιά και δε βλέπουμε τους δραματικούς τόνους που είχαν στη περιγραφή των γεγονότων αυτών τα προηγούμενα χρόνια.
mokas1234567 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εμμμμ, δεν έδειραν και κανέναν δημοσιοκάφρο. Τεχνικούς και απλούς ρεπόρτερ έδειραν περισσότερο που τρέχουν για το μεροκάματο. φιλε οπως τα ακουσα απο τον alpha σου τα λεω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δεν υφίσταται νόημα στην ύπαρξη του παρόντος thread. Τι απόψεις να ακουστούν για παράνομες πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν; Η συνέχιση της συζήτησης για το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=393349
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.