g1annis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Χαίρετε. Σκοπεύει ένας φίλος να αγοράσει ένα laptop για απλή οικιακή χρήση και χρήση γραφείου. Σκοπεύει να διαθέσει το πολύ 550ε. Έχει βρει ένα που είναι σε προσφορά και φαίνεται καλό μηχάνημα. Είναι αυτό. FUJITSU LIFEBOOK A530-F2 Στα ίδια λεφτά πιστεύετε ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο; Ευχαριστώ.
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει αργό σκληρό αλλά αφού θα είναι μόνο για δουλεία γραφείου τότε είναι μια χαρά:-D
g1annis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εγώ έχω ένα κόλλημα με τους Lenovo και από όσα λέγονται γι αυτούς αλλά και από προσωπική συγκριτική εμπειρία. Αυτό με τον αργό σκληρό δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αντιληπτό σε χρήση σαν αυτή που προορίζεται να κάνει ο φίλος. Όπως ακριβώς λες. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ανταγωνιστική λύση σε αυτά τα λεφτά από ότι φαίνεται ε;
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εγώ έχω ένα κόλλημα με τους Lenovo και από όσα λέγονται γι αυτούς αλλά και από προσωπική συγκριτική εμπειρία. Αυτό με τον αργό σκληρό δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αντιληπτό σε χρήση σαν αυτή που προορίζεται να κάνει ο φίλος. Όπως ακριβώς λες. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ανταγωνιστική λύση σε αυτά τα λεφτά από ότι φαίνεται ε; αυτο http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.HP-G62-150EV-ELLINIKIS-ANTIPROSOPOIAS.180249.html 556.00 συν τα μεταφορικά
g1annis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @ rafail1994: γιατί λες ότι αυτός είναι καλύτερος; Δε βρίσκω λόγο! Άσε που έχει 1 χρόνο εγγύηση ενώ ο άλλος (που πρότεινα αρχικά) έχει 2 χρόνια.
nik_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εγώ αυτό θα έλεγα http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-L500D-163/flypage.tpl.html Με δική του κάρτα γραφικών με 2 χρόνια εγγύηση και εγγύηση No matter what ειναι ότι πρέπει. ή http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-L500-1R3/flypage.tpl.html Αν θες Intel
GoldenEye Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δωσε κατι παραπανω και παρε σοβαρο μηχανημα με αριστα χαρακτηριστικα http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_larisis.php?radnja=cetvrta στον καταλογο στην σελιδα 2 το toshiba. δες και το Lenovo διπλα αμα το θες μονο για απλες δουλειες
nik_n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πάντα πολύ μεγάλη προσοχή στα μοντέλα εκτός τιμοκαταλόγου με πολύ χαμηλές τιμές...
nik_n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πάντα πολύ μεγάλη προσοχή στα μοντέλα εκτός τιμοκαταλόγου με πολύ χαμηλές τιμές...
g1annis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Φίλε nik_n με προβλημάτισες. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Θεωρείς ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το μοντέλο που έχω βρεί?
g1annis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Φίλε nik_n με προβλημάτισες. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Θεωρείς ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το μοντέλο που έχω βρεί?
nik_n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 20 Χρόνια στην "πιάτσα" έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Στην πληροφορική δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους και σίγουρα όχι 100Ε σε μηχανήματα αυτής την κατηγορίας. Δεν μπορώ να πω για την συγκεκριμένη περίπτωση Γενικά όμως ισχύουν κυρίως οι εξής περιπτώσεις: 1. "Το αφεντικό τρελάθηκε" και "σκοτώνει" ένα μοντέλο για να το έχει ως "κράχτη" 2. Υπάρχουν πολύ λίγα (ή πολλά) κομμάτια στις αποθήκες της αντιπροσωπίας και τα παίρνει κοψοχρονιά και τα σκοτώνει. 3. Τα μηχανήματα είναι από επιστροφές (βιτρίνας, χαλασμένα, επιστροφές από πελάτες κτλ. ) και τα παίρνει χαμηλά, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο Πριν περίπου 1-2 μήνες μια μεγάλη αλυσίδα έβγαλε κάτι μαθητικά Toshiba που ξέρω ότι ήταν επιστροφές με 245Ε. Στο ίδιο φυλλάδιο είχε και κάτι Dell optiplex pentium 4 με 95Ε επίσης ξέρω ότι ήταν ανακατασκευασμένα από αποθήκη στην Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά βέβαια δεν το έλεγε στο φυλλάδιο. Ο ανυποψίαστος πελάτης φυσικά πήγε και τα πήρε ως καινούργια. Ξαναλέω δεν ξέρω για το saturn και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Γενικά όμως προτείνω προσοχή στις υπερβολικές τιμές ειδικά από τις μεγάλες αλυσίδες που έχουν ως μοναδικό κριτήριο το κέρδος.
nik_n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 20 Χρόνια στην "πιάτσα" έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Στην πληροφορική δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους και σίγουρα όχι 100Ε σε μηχανήματα αυτής την κατηγορίας. Δεν μπορώ να πω για την συγκεκριμένη περίπτωση Γενικά όμως ισχύουν κυρίως οι εξής περιπτώσεις: 1. "Το αφεντικό τρελάθηκε" και "σκοτώνει" ένα μοντέλο για να το έχει ως "κράχτη" 2. Υπάρχουν πολύ λίγα (ή πολλά) κομμάτια στις αποθήκες της αντιπροσωπίας και τα παίρνει κοψοχρονιά και τα σκοτώνει. 3. Τα μηχανήματα είναι από επιστροφές (βιτρίνας, χαλασμένα, επιστροφές από πελάτες κτλ. ) και τα παίρνει χαμηλά, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο Πριν περίπου 1-2 μήνες μια μεγάλη αλυσίδα έβγαλε κάτι μαθητικά Toshiba που ξέρω ότι ήταν επιστροφές με 245Ε. Στο ίδιο φυλλάδιο είχε και κάτι Dell optiplex pentium 4 με 95Ε επίσης ξέρω ότι ήταν ανακατασκευασμένα από αποθήκη στην Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά βέβαια δεν το έλεγε στο φυλλάδιο. Ο ανυποψίαστος πελάτης φυσικά πήγε και τα πήρε ως καινούργια. Ξαναλέω δεν ξέρω για το saturn και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Γενικά όμως προτείνω προσοχή στις υπερβολικές τιμές ειδικά από τις μεγάλες αλυσίδες που έχουν ως μοναδικό κριτήριο το κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.