^ACID_BURN^ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Kalispera.. Ekana post kai allou edo mesa alla kanenas den vrethike.. epeidi omos ego nomizo pos mporei kapoios na me voithisei plz pm me.. psaxno kapoion pou na douleuei mesa stin telestet i na exei kapoion gnosto.. distixos akri exo mono mesa stin vodafone kai exo provlima me kapoio noumeraki pou me enoxlei apisteuta.. opoios mporei as steilei.. euxaristo.. kai gia na ton kano pio romba auton ton m@l@k@ pou me enoxlei sas dino kai to kinito tou... free sex phone loipon! 6934715929 an ton kserete akoma kalitera!edo eimai.. thx!
DimitrisKTM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Nomizw ta pragmata einai polu apla, den xreiazesai meson.Apla tha pareis stin telestet kai tha tous peis na kanoun fragi tou number pou se enoxlei pros to tilefwno sou.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2003 thelo apla na matho pios einai... kai tha to matho kapoia stigmi...
lexios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 an kai gynaika den eisai arketa poniri!! akou loipon. vale mia fili sou na parei til kai na pei pws kanei ena diagwnismo. pes tou m@l@k@ pws kerdise ena kinito ... i o,ti allo... to onoma sas kyrie? psarwse ton kai katharises
Guest1981 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2003 sostos o lexios..By the way kai emena xthes kai proxthes mou kanei kapios anapantites mia sigekrimenh ora xoris apokripsi arithmou.O arithmos mou einai NEW kai ton exo dosei se liga atoma opote den einai kapios gnostos for sure..Egw apla ton agnoo..
^ACID_BURN^ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 prospathisa kai ta dio pou mou lete.. vasika den to sikonei kan.. kai episis den ginetai na ton agnoo otan me enoxlei oli mera..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.