Jimmy2210 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. Θέλω να αγοράσω ένα ψηφιακό πενάκι του οποίου οι απαιτήσεις συστήματος είναι οι εξείς: Επεξεργαστής κλάσσης Pentium 128 MB RAM 50 MB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο Μονάδα CD Rom Διαθέσιμο USB port ή HUB με τροφοδοσία ρεύματος (για την λειτουργία σε σύνδεση) Λειτουργικό σύστημα Windows 2000 (SP4), XP (SP2), Vista, 7 O δικός μου υπολογιστής πληρεί αυτές τις προδιαγραφές: 2Gb ram 138GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο Μονάδα CD Rom Διθέσιμο USB port με τροφοδοσία ρεύματος αλλά έχει επεηεργαστή Intel® Core2 Duo CPU T7500 @ 2.20Ghz2.20Ghz Θα λειτουργείσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή μου????????????????????????????????
tsakonas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ναι ο μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό.
Jimmy2210 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους σας. Θέλω να αγοράσω ένα ψηφιακό πενάκι του οποίου οι απαιτήσεις συστήματος είναι οι εξείς:Επεξεργαστής κλάσσης Pentium 128 MB RAM 50 MB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο Μονάδα CD Rom Διαθέσιμο USB port ή HUB με τροφοδοσία ρεύματος (για την λειτουργία σε σύνδεση) Λειτουργικό σύστημα Windows 2000 (SP4), XP (SP2), Vista, 7 O δικός μου υπολογιστής πληρεί αυτές τις προδιαγραφές: 2Gb ram 138GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο Μονάδα CD Rom Διθέσιμο USB port με τροφοδοσία ρεύματος αλλά έχει επεηεργαστή Intel® Core2 Duo CPU T7500 @ 2.20Ghz2.20Ghz Θα λειτουργείσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή μου???????????????????????????????? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.