Προς το περιεχόμενο

Ανοιγει..αλλα δεν λειτουργει

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια συμπεριφορά είχα συναντήσει με τους δίσκους 7200.11 seagate με το γνωστό πρόβλημα σε vero pc. ξεκίνα αποσυνδέοντας συσκευές (δισκους dvd) ένα ένα και μετά με ram

Δημοσ.

χμμ σαν να χεις δικιο φιλε μου..δεν μου πέρασε καν απο το μυαλο να δοκιμασω τον δίσκο. αφαιρώντας τον δείχνει να ανοίγει κανονικά ζητώντας μου φυσικά device για boot. Παρεπιμπτοντως εμένα είναι ο seagate 7200.12 Σε περίπτωση που είναι ο δίσκος πάει άκλαφτος τελείως ή απλά δεν bootarei από αυτόν? Υπάρχει περίπτωση δλδ να σώσω τα δεδομένα??απο την δικιά σου περίπτωση και εμπειρία τουλ.

Δημοσ.

Όπως το είπες , άκλαφτος τελείως [( εκτός και αν έχει καεί μόνο η πλακέτα και βρεις μία ακριβός ίδια (ιδιο chip - ίδιο μοντέλο - ίδιο firmware)] . Απλά , αν και οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες , δοκίμασε και κάνα άλλο καλώδιο sata.

Aλλά θα σε ξαναρωτήσω επειδή δεν μου απάντησες. Safe mode δοκίμασες να μπεις? Μην έχεις πρόβλημα στο O/S και απλα δεν φορτώνει και το bios περνάει πολυ γρήγορα για να το δεις και πάει τζάμπα ο δίσκος. Αν σου βγάλει το μενού επιλογών για ασφαλή κτλ , πολύ πιθανό να είναι οκ ο δίσκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...