Salvation Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παιδια εγκατέστησα πριν λίγο στο 2ο σκληρο το ubuntu. Στο πρώτο σκληρό έχω μόνο τα windows 7. To θέμα είναι ότι όποτε κάνω εκκίνηση δεν μου εμφανίζεται ο grub για να κάνω επιλογή λειτουργικου. Στο boot priority εμφανίζεται κάθε φορά ο δίσκος που έχω ρυθμίσει να είναι ενεργοποιημένος. Δηλαδή τώρα φαίνεται μόνο ο δισκος που ειναι τα 7. Ξέρετε τι πρεπει να κάνω για να εμφανίζεται ο grub στην εκκίνηση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 να τον εγκαταστησεις στον σκληρο που μπηκε το ubuntu..εντυπωση μου κανει που δεν μπηκε μονος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 βάλε 1ο στο bios τον δίσκο με το ubuntu και δες αν φορτώνει το λειτουργικό γειά σου τρίτωνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μήπως είχες αποσυνδέσει τον σκληρό με τα windows για να μη γίνει μπέρδεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.