Gioha_Lirod Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας, πήγε ο αδελφός να κάνει Bios Update στο Toshiba Satellite A210-183(Το bios ήταν από σελίδα της Τoshiba και εγίνε μέσα από τα Windows) και κατα την δίαρκεια του update σβήνει μόνο του το laptop και μετά όταν πήγε να το ανοίξει, φορτώνει λίγο το cd-rom, η οθόνη είναι μαύρη και δεν κάνει τίποτα ο υπολογιστής!! Την να κάνω βοήθεια!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
mokas1234567 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Mετα απο αποτυχεια bios update η motherboard συνηθως βγαινει off,μαλλον αναπαυεται εν ειρηνη τωρα
carib Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν δίαφορες τεχνικές για επαναφορά απο USB. Αν και πολλοί λένε ότι το κατάφεραν στα forum εγώ δεν ξέρω κανέναν που να το έχει πετύχει. Ο λόγος είναι ότι απαιτούνται πάρα πολλές δοκιμές με πολλά διαφορετικά προγραμματάκια και κάθε δοκιμή θέλει περίπου 15-30 λεπτά συνολικά. Ακόμη μετά από μερικές δοκιμές συνήθως το chip του BIOS καταστρέφεται χωρίς να δείχνει σημάδια οπότε οι δοκιμές συνεχίζονται μάταια. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr . Το κόστος επαναφοράς bios είναι 80Ευρώ + ΦΠΑ ακόμη και αν έχει καταστραφεί το chip (γίνεται απευθείας αντικατάσταση πάνω στο mainboard).
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 http://forums.mydigitallife.info/threads/2105-BIOS-Recovery-procedures
Gioha_Lirod Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 http://forums.mydigitallife.info/threads/2105-BIOS-Recovery-procedures Ψάχνοντας την βρήκα αυτήν σελίδα, αλλά δεν έχω το bios σε αρχείο!!!
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 από την Toshiba δεν μπορείς να το κατεβάσεις ;
Gioha_Lirod Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ξεπακετάρισέ το Ναι, αλλά είναι το bios που πήγα να βάλω και δημιουργήθηκε το πρόβλημα! Το θέμα είναι να βρω αυτό που είχα πριν!
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 κατέβασε πάλι το σωστό bios για το μηχάνημά σου και κάνει την διαδικασία αν δεν αν είναι το σωστό δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να τα κατεβάζεις σωστά και όχι corrupted αυτές τις μαλακίες παθαίνεις αν flashάρεις από windows
Gioha_Lirod Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 κατέβασε πάλι το σωστό bios για το μηχάνημά σου και κάνει την διαδικασία αν δεν αν είναι το σωστό δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να τα κατεβάζεις σωστά και όχι corrupted αυτές τις μαλακίες παθαίνεις αν flashάρεις από windows Έχει ένα αρχείο .rom μέσα στο .exe αυτό είναι το bios??
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 συνήθως rom bin και τέτοια αρχεία δες τα νούμερα την έκδοση κλπ
Gioha_Lirod Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα, αλλά τίποτα! Το θέμα είναι ότι κανένα από τα πρόγραμματα που αναφέρει στο site που κάνουν bootdisk δεν λειτουργεί σωστά! Και κάνω το usb stick μου bootable από ένα αλλά usb stick που έχω, κάνοντας το clone! ---------- Προσθήκη στις 10:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:42 ---------- Μάλλον θα το στείλω στην αντιπροσωπεία!!
Gioha_Lirod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Από την αντιπροσωπεία μου είπα ότι για να το φτιάξουν θέλουν 380€ :shock: !!!! Υπάρχει κάτι άλλο για να δοκιμάσω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.