Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το laptop!


Gioha_Lirod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πήγε ο αδελφός να κάνει Bios Update στο Toshiba Satellite A210-183(Το bios ήταν από σελίδα της Τoshiba και εγίνε μέσα από τα Windows) και κατα την δίαρκεια του update σβήνει μόνο του το laptop και μετά όταν πήγε να το ανοίξει, φορτώνει λίγο το cd-rom, η οθόνη είναι μαύρη και δεν κάνει τίποτα ο υπολογιστής!! Την να κάνω βοήθεια!!!

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Υπάρχουν δίαφορες τεχνικές για επαναφορά απο USB. Αν και πολλοί λένε ότι το κατάφεραν στα forum εγώ δεν ξέρω κανέναν που να το έχει πετύχει. Ο λόγος είναι ότι απαιτούνται πάρα πολλές δοκιμές με πολλά διαφορετικά προγραμματάκια και κάθε δοκιμή θέλει περίπου 15-30 λεπτά συνολικά. Ακόμη μετά από μερικές δοκιμές συνήθως το chip του BIOS καταστρέφεται χωρίς να δείχνει σημάδια οπότε οι δοκιμές συνεχίζονται μάταια. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr . Το κόστος επαναφοράς bios είναι 80Ευρώ + ΦΠΑ ακόμη και αν έχει καταστραφεί το chip (γίνεται απευθείας αντικατάσταση πάνω στο mainboard).

Δημοσ.
ξεπακετάρισέ το :-)

 

Ναι, αλλά είναι το bios που πήγα να βάλω και δημιουργήθηκε το πρόβλημα! Το θέμα είναι να βρω αυτό που είχα πριν!

Δημοσ.

κατέβασε πάλι το σωστό bios για το μηχάνημά σου και κάνει την διαδικασία αν δεν

αν είναι το σωστό δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να τα κατεβάζεις σωστά και όχι corrupted

αυτές τις μαλακίες παθαίνεις αν flashάρεις από windows

Δημοσ.
κατέβασε πάλι το σωστό bios για το μηχάνημά σου και κάνει την διαδικασία αν δεν

αν είναι το σωστό δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να τα κατεβάζεις σωστά και όχι corrupted

αυτές τις μαλακίες παθαίνεις αν flashάρεις από windows

 

Έχει ένα αρχείο .rom μέσα στο .exe αυτό είναι το bios??

Δημοσ.

Δοκίμασα, αλλά τίποτα! Το θέμα είναι ότι κανένα από τα πρόγραμματα που αναφέρει στο site που κάνουν bootdisk δεν λειτουργεί σωστά! Και κάνω το usb stick μου bootable από ένα αλλά usb stick που έχω, κάνοντας το clone!

 

---------- Προσθήκη στις 10:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:42 ----------

 

Μάλλον θα το στείλω στην αντιπροσωπεία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...