Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα η μητρική ή ο επεξεργαστής; Τα φώτα σας συμφορουμίτες!

sonik_5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό ο υπολογιστής μου παρουσίαζε κάποια προβλήματα. Λίγη ώρα αφού τον άνοιγα (1 με 2 λεπτά) έκλεινε. Άνοιξα το κουτί και είδα ότι είχε σπάσει η βάση της ψύκτρας του επεξεργαστή. Αγόρασα καινούργια με βάση την τοποθέτησα τον ανοίγω και τίποτα. Τώρα πια το μόνο που κάνει ο υπολογιστής είναι να γυρνανε τα ανεμιστηράκια. Τίποτα άλλο. Ούτε μπιπ, ούτε τίποτα στην οθόνη. Σημειωτέον έχω δοκιμάσει 3 κάρτες γραφικών. Τη βοήθειά σας ρε παιδιά να ξέρω τι φταίει και τι να αλλάξω.

Δημοσ.

Μπορεί την ώρα που έκανες την αλλαγή να ακούμπησες κάποια άλλη επαφή,και να λάσκαρε έλεγξε ξανά όλες της επαφές και την βάση.

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι μία msi με AM2 socket. Τον τύπο της δεν τον θυμάμαι.

Elf αυτό με τις επαφές δεν το πολυκατάλαβα αλλά για να βάλω την νέα ψυκτρα το έλυσα και το ξαναέφτιαξα όλο το σύστημα.

Δημοσ.

Οταν γυριζουν τα ανεμιστηρακια και δεν ερχετε εικονα σε δυο περιπτωσεις που μου ετυχε ειχε αποδημισει η μητρικη εις κυριον ...

Δημοσ.
Οταν γυριζουν τα ανεμιστηρακια και δεν ερχετε εικονα σε δυο περιπτωσεις που μου ετυχε ειχε αποδημισει η μητρικη εις κυριον ...

παρομοιως....:fear::cry:

Δημοσ.

Τελικά ο Elf είχε δίκιο. Κάποιο βύσμα πρέπει να έφταιγε. Το έλυσα, το ξαναέβαλα και δουλεύει ΟΚ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...