louben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Na υποθεσω οτι αναφερεσαι σε εσωτερικη συνδεση και οχι σε εξωτερικη γιατι πριν την αναβαθμιση η καρτα δουλευε μια χαρα χωρις ν ασυνδεω κατι απο εξω. Τελος παντων αυτη ειναι η καρτα. και αυτη η ενσωματωμενη καρτα ηχου ελπιζω να βγει ακρη. ΚΑι τη συνδεσμολογια δεν την εκανα εγω αλλα στο eshop. H πισω πλευρα της καρτας ηχου και οι υποδοχες της μπορουν να θεαθουν στο παραπανω λινκ με τα χαρακτηριστικα της μητρικης(μικρη φωτο).
kurkosdr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 βασικα το πισω μερος του case θελω, οχι φωτογραφια μεσα απο το case
louben Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αν πας στο λινκ της μητρικης παραπανω το εχει στο κατω μερος με κλικ μεγενθυνεται.
kurkosdr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οκ, το βρηκα. Η line-in ειναι η μπλε τερμα πανω δεξια. Τωρα θελω και το πισω μερος της καρτας tv.
louben Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1574 Εδω φαινεται ξεκαθαρα
kurkosdr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τελικα το αθάνατο RTM (Read The Manual) ισχυει και σε αυτην την περιπτωση. Εγχειριδιο χρησης Leadtek Winfast TV2000 XP (πατα "europe server") Οπως βλέπεις, η συνδεση audio-out με την καρτα ηχου μπορει να γινει ειτε: -Εσωτερικα. Σε αυτην την περιπτωση πρέπει να ρυθμισεις την καρτα ηχου σου να παιρνει ηχο απο το "aux in". Προφανώς με την αναβαθμιση απο xp σε seven χαθηκε η ρυθμιση, και τωρα η καρτα ηχου τραβαει ηχο ειτε απο μικροφωνο ειτε απο line-in, και οχι απο aux in οπως πρέπει. -Εξωτερικα. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να ρυθμισεις την καρτα ηχου σου να παιρνει ηχο απο το line-in. Πως ρυθμιζω απο που τραβαει ηχο η καρτα; Ετσι: http://www.rawcomputing.co.uk/vistatips35.html Εκει θα διαλεξεις "aux in", μιας και εχεις εσωτερικη συνδεση και θα πατησεις set default. Τωρα δοκιμασε να δεις τηλεοραση. Αμα δεν δουλευει παλι, δοκιμασε ολες τις εισοδους και οποια δουλεψει. ΥΓ: Αμα δεν λειτουργησει ουτε αυτο, τοτε κανε την εξωτερικη συνδεση (το καλωδιο μαλλον παρεχεται στην συσκευασια, σωστα; ) και βαλε να τραβαει ηχο απο line in για να ησυχασεις. Ενα καλωδιο ειναι, οχι το τελος του κοσμου.
louben Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω για την ενημερωτικοτατη απαντηση? Μα που βρηκες το μανουαλ?Ξερεις ποσο καιρο το ψαχνω? Ξεκιναω απο το τελος>Το καλωδιο δεν ειναι το τελος του κοσμου.Απλα θα χρειαζεται για να ακουσω ηχο απο την τηλεοραση να το γυρναω καθε φορα στο line in και τουμπαλιν σωστα? Θα προτιμουσα μεσα απο το line in. Στα χρ ειχε σιγουρα την επιλογη.Στα 7 δε τη βρισκω ομως?Καμια ιδεα που μπορει να ειναι(Στην αναζητηση δε βρηκα κατι.....).
kurkosdr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θα προτιμουσα μεσα απο το line in. Στα χρ ειχε σιγουρα την επιλογη.Στα 7 δε τη βρισκω ομως?Καμια ιδεα που μπορει να ειναι(Στην αναζητηση δε βρηκα κατι.....). Έκανες αυτα που λέει το λινκ του προηγούμενου ποστ μου; (όχι αυτό με το manual, το αλλο). Εκεί σου λέει πως ρυθμίζεις να τραβάει από line in ή aux. Γενικά: 1)ακολούθησε αυτα που λέει το link. 2)Μετά από την λίστα θα διαλέξεις την πρώτη είσοδο και θα πατήσεις set default, και θα ανοίξεις το πρόγραμμα να δεις τηλεόραση. 3)Άμα δεν έχεις ήχο, θα ξανάκολουθήσεις τις οδηγίες του link, μόνο που τώρα θα διαλέξεις την δεύτερη είσοδο από την λίστα και θα πατήσεις set default. Μετά θα ανοίξεις το πρόγραμμα να δεις τηλεόραση. Άμα δεν έχεις πάλι ήχο, θα διαλέξεις την τρίτη είσοδο από την λίστα κλπ μέχρι να πετύχεις αυτην στην οποία στέλνει η κάρτα tv σου. Αυτην την βοήθεια μπορώ να δώσω εξ αποστάσεως, άμα δεις και από δεις πήγαινε το στο eshop απ οπου το πηρες να στο κανουν αυτοι.
louben Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Διαβασα προσεκτικα και το λινκ σου και το μανουαλ.Απλα απο οτι βλεπω καλωδιο να πηγαινει απο το tv tuner στην καρτα ηψου δεν υπαρχει γι αυτο και δε μου βγαζει επιλογη line in.Φαινεται νομιζω ξεκαθαρα στην κατω μερια της καρτας τηλεορασης που η υποδοχη ειναι κενη. Σε ποιο σημειο της καρτας ηχου μπορω να καρφωσω το καλωδιο που θα ξεκινα απο την καρτα τηλεορασης>?Το εξωτερικο καλωδιο δεν το βρηκα ακριβως βρηκα αυτα.
louben Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ΠΑιδια αν παρατηρησετε θα δειτε οτι το καλωδιο που εχω εχει ολες τις εξοδους ΕΚΤΟΣ απο αυτη που μπορει να παει στη line in για ηχο.ΠΑρατηρωντας τη φωτο της μητρικης και της καρτας v μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος που μπορω ν ακουμπωσω το καλωδιο απο τη tv card στην καρτα ηχου για να εχω ηχο αφου εξωτερικα προς το παρον δε γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.