louben Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω ενα tv tuner(leadtek) alla δεν ειμαι ευχαριστημενος με το προγραμμα tv tuner(winfast wizard).Mpoρω να το απεγκαταστησω κια να βαλω καινουργιο(ή και να εχω δυο ταυτοχρονα)>Αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο.
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω ενα tv tuner(leadtek) alla δεν ειμαι ευχαριστημενος με το προγραμμα tv tuner(winfast wizard).Mpoρω να το απεγκαταστησω κια να βαλω καινουργιο(ή και να εχω δυο ταυτοχρονα)>Αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο. νομιζω οτι γινεται και με το nero αν το εχεις δοκιμάσετε το
louben Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 νομιζω οτι γινεται και με το nero αν το εχεις δοκιμάσετε το Φιλε εχω το ΝΕΡΟ 10 αλλα δεν εχω βρει κατι.To dscaler το εσβησα γιατι αφενος δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω αφετερου μου απορρυθμισε το winfast wizard που ειχε ηδη ο υπολογιστης και τωρα απλα δεν εχω tv tuner.
mxss Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Χρησιμοποίησε το WinDVR3 της InterVideo και θα δεις σίγουρα βελτίωση.(Δεν πιάνει ράδιο όμως αυτό) Μια καλή λύση επίσης είναι και το Νero Vision Expres με πολύ καλή ποιότητα χρωμάτων ,που έχει επιλογή capture και κάνει συντονισμό tuner,άλλα δεν έχει και φοβέρες περαιτέρω δυνατότητες.
louben Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Επανερχομαι μετα απο καιρο αφου εστησα καινουργιο συστημα.Εχουμε και λεμε. Σε windows 7 το winfastpvr2 οτι και αν εκανα Δεν λειτουργει. Το windows media/windvr3 taεστησα με τα χιλια ζορια αλλα αμφοτερα δεν εχουν ηχο και δεν δουλευει το τηλεχειριστηριο. Καμια ιδεα? Εσεις που τυχον εχετε αλλα tv tuners ποια προγραμματα αυτα συμπεριλαμβανουν? Καποιο δοκιμασμενο?
scouter3000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω σύστημα του 2004 και έχω κάνει εκατοντάδες ώρες σύλληψη με το Pinnacle PCTV. Περισσότερο όμως χρησιμοποιούσα το Pinnacle Sudio παρά το πρόγραμμα της κάρτας. Ο λόγος είναι ότι προτιμούσα να κάνω σύλληψη σε AVI και όχι Mpeg2. Το Studio, αντίθετα δεν είχε αυτόματο προγραμματισμό. Νομίζω ότι το πρόγραμμα της κάρτας σου είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις απλώς για να βρεις τα κανάλια και μετά ό,τι άλλο κάνεις (εγγραφές κλπ.) να το κάνεις με κάποιο ανεξάρτητο πρόγραμμα video editing. Διότι, μην ξεχνάς ότι αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα της κάρτας σου τότε θα χάσεις drivers κλπ. οπότε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δε θα έχει σημασία ...
louben Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 To pinnacle pctv φαινεται πολυ καλο αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει την καρτα μου(leadtek 2000 xp tv expert).To pinnacle studio(το 12 ας πουμε) yposthrizei programma tv tuner η απλα ειναι προγραμμα επεξεργασιας βιντεο?Αν υποστηριζει ειναι καλο(λειτουργικοτητα υποστηριξη τηλεχειριστηριου κτλ).
kurkosdr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Επανερχομαι μετα απο καιρο αφου εστησα καινουργιο συστημα.Εχουμε και λεμε.Σε windows 7 το winfastpvr2 οτι και αν εκανα Δεν λειτουργει. Το windows media/windvr3 taεστησα με τα χιλια ζορια αλλα αμφοτερα δεν εχουν ηχο και? Αλλος ενας χρηστης που "καηκε" απο noname καρτα tv στο θεμα των drivers/προγραμμα capture. Το επαθα και εγω με μια avermedia. Εκτος απο το ψιλο-πρωτογονο προγραμμα (συνηθες φαινομενο στις noname καρτες), οταν αναβαθμιστηκα απο xp σε vista, πολυ απλά drivers για vista στο επισημο site της εταιριας δεν υπηρχαν πουθενα. Και να φανταστεις οτι ειχα παθει ακριβως το ιδιο και με μια lifeview. Δοκιμασε να ψαξεις για drivers στο ιντερνετ (σε ανεπισημα sites), αλλα μην ελπιζεις και σε πολλα. Απο δω και περα ξερεις... Pinnacle και ξερο ψωμι. Οχι οτι αυτοι βγαζουν drivers την επομενη μερα, αλλα βγαζουν (αν οχι το προγραμμα, τουλαχιστον βγαζουν wdm drivers ωστε να μπορεις να το δουλεψεις απο mediacenter/windvr3). --> Στο Dscaler το ρύθμισες οπως πρέπει ή πατησες next next finish; Γιατι νομιζω οτι την πρωτη φορα που το ξεκινας, σου δειχνει μια λιστα, οπου πρέπει να του πεις τι ακριβως καρτα εχεις. Αμα λοιπον η καρτα σου δεν ειναι στη λιστα, πατας cancel και τα παρατας. Αμα ειναι στη λιστα, διαλεγεις αυτην και πατας next. Δεν υπαρχει τροπος να κανεις λαθος. Dscaler supported cards
louben Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον εχουμε και λεμε. Στο dscaler katafera kai το συντονισα τελικα.ΠΑρολα αυτα ομως δεν εχω ηχο και επισης δεν λειτουργει το τηλεχειριστηριο. STo total media δεν καταφερα να βρω που ειναι το tuner. To programma ths pinnacle μου φανηκε πιο καλο απο ολα αλλα(οπως αναμενοταν ) δεν υποστηριζε την καρτα μου. Οποτε τζιφος. Κραταω το dscaler παραλληλα με το pvr2 αν και κανενα απο τα δυο δε λειτουργει (το 2ο καθολου). Οσο για το σχολιο φιλε kurkosdr για τις καρτες τηλεορασης πολυ απλα δεν ξαναασχολουμαι αφου αν χαλασει η οθονη μου παω για οθονη με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ tuner(το get it now ως γνωστον εβγαλε με 110 ευρω). Ελπιζω να μπορεσω να κανω ενα απο τα δυο προγραμματα να δουλεψουν με τη βοηθεια σας.
scouter3000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 To Pinnacle Studio 12 ΝΟΜΙΖΩ ότι υποστηρίζει τη σύλληψη από TV. Το 9 σίγουρα το κάνει. Το 12 το αγόρασα μεν αλλά είναι πολύ βαρύ για υπολογιστή του 2004. Γενικώς, κάρτες που προέρχονται από την ίδια εταιρεία που κυκλοφορεί το software που χρησιμοποιείς είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα.
kurkosdr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον εχουμε και λεμε.Στο dscaler katafera kai το συντονισα τελικα.ΠΑρολα αυτα ομως δεν εχω ηχο και επισης δεν λειτουργει το τηλεχειριστηριο. Άλλο πάλι και τούτο. Αν δεν κάνω λάθος, όλες οι απλές κάρτες tv δεν ψηφιοποίουν οι ίδιες τον ήχο, αλλά τον δίνουν στην line in της κάρτας ήχου μέσω ενός audio out. Με αλλά λόγια πρέπει να υπάρχει ένα καλωδιακι που να πάει από την κάρτα tv σου κατευθείαν στην κάρτα ήχου. Το έχεις αυτό; Όσο για το τηλεχειριστήριο, το dscaler δεν υποστηρίζει καν τηλεχειριστήρια. Άντε στις καινουργιες εκδοσεις να υποστηρίζει ενα-δυό μαρκες όπου έχουν καθιερώσει στάνταρντς για τα τηλεχειριστήρια τους. Νο name με τιποτα Οσο για το σχολιο φιλε kurkosdr για τις καρτες τηλεορασης πολυ απλα δεν ξαναασχολουμαι αφου αν χαλασει η οθονη μου παω για οθονη με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ tuner(το get it now ως γνωστον εβγαλε με 110 ευρω). Ναι, αλλά έγγραφη πως θα κανείς; Βάζοντας κάμερα μποστα από την οθόνη; Προσωπικα τις θέλω για να γράφω από κονσόλες και παλιές κασσετες, και άμα μου αρέσει κάτι στη τηλεόραση. Οπότε έχουν και οι κάρτες την χρήση τους. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει η έγγραφη, πας γραμμή για οθόνη με tuner, αφού και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να έχεις ένα ολόκληρο σύστημα ανοικτό για να δεις τηλεόραση είναι μεγάλο συν. ---------- Προσθήκη στις 01:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:29 ---------- Windows Media Center μεσα στα WIN 7 Ναι, αλλά το windows media center θέλει wdm drivers για να μπορέσει να "τραβήξει" εικόνα από την κάρτα. Το ίδιο και τα λοιπά media center. Στην ουσία οι wdm drivers λειτουργούν την συσκευή, και κάνουν output εικόνες τις οποίες απλώς προβάλει το windows media center. Μοναδική εξαίρεση είναι το dscaler, που μιλά κατευθείαν στο υλικό (δηλαδή έχει ενσωματωμένους drivers) και ετσι μπορεί και χωρίς wdm drivers εγκατεστημένους στο σύστημα. Θεωρώ ότι το παιδί έχει ήδη ψάξει για drivers για seven στο site της εταιρίας και δεν βρήκε (σωστά; ) και αυτοί για xp δεν λειτούργησαν. Τέλος πάντων, άμα έχεις premium/ultimate δοκίμασε με το windows media center και πες μας, αν δεν έχεις μην ξηλωθείς για upgrade, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει.
louben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καταρχας δε βλεπω απο την καρτα τηλεορασης να φευγει οποιοδηποτε καλωδιο για την καρτα ηχου.Στο σημειο αυτο βεβαια να επισημανω οτι η καρτα ηχου οπως και η καρτα γραφικων ειναι on board μηπως φταιει αυτο?Η μητρικη ειναι αυτη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528492 Για να ειμαι ειλικρινης εχω περασει τους drivers για 7 οχι για ΧΡH karta fainetai na anagnvrizetai kanonika και οπως προειπα δινει σημα εικονας.Οποτε το προβλημα ειναι στο προγραμμα.Oσο γι αυτο που λεες για την εγγραφη απο την τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο δεν το ειχα σκεφτει αν και δεν ειχα χρησιμοποιησει τη λειτουργια πολλες φορες.
kurkosdr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καταρχας δε βλεπω απο την καρτα τηλεορασης να φευγει οποιοδηποτε καλωδιο για την καρτα ηχου. Κακως, επρεπε να υπαρχει. Ολες οι εσωτερικες καρτες tv (εκτος απο κατι επαγγελματικες πανακριβες) εχουν ενα audio out απο το οποιο στελνουν τον ηχο στην line in της καρτας ηχου. Νομιζω αμα ανοιξεις το manual το λεει καθαρα (δηλαδη λεει οτι πρέπει να βαλεις καλωδιο στο audio out και ποιο ειναι το audio out), οποτε αμα ειχες διαβασει προσεκτικα το manual θα το ειχες κανει. Τελος παντων, μπορώ να σου πω πως να το κανεις (ειναι πανευκολο), αλλα θελω φωτογραφια απο το πισω μερος της καρτας tv. Στο σημειο αυτο βεβαια να επισημανω οτι η καρτα ηχου οπως και η καρτα γραφικων ειναι on board μηπως φταιει αυτο?Η μητρικη ειναι αυτη.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528492 Και η δικη μου καρτα tv σε μια onboard καρτα ηχου στελνει το σημα. Ολες οι καρτες ηχου εχουν μια line-in. Ειναι μια μπλε υποδοχη, ακριβως διπλα απο την εξοδο για τα ηχεια (μονο που ειναι μπλε και οχι πρασινη). Τελος παντων, στειλε και μια φωτογραφια απο το πισω μερος την καρτας ηχου να σου πω ποια ειναι. Για να ειμαι ειλικρινης εχω περασει τους drivers για 7 οχι για ΧΡH karta fainetai na anagnvrizetai kanonika και οπως προειπα δινει σημα εικονας.Οποτε το προβλημα ειναι στο προγραμμα Αμα δεν βαλεις το καλωδιακι απο το audio out στην line in της καρτας ηχου, ηχο δεν προκειται να ακουσεις ακομα και αν βαλεις προγραμμα απο την NASA. Δεν ειναι θεμα προγραμματος. ΥΓ: Ποιο μοντελο ακριβως ειναι η καρτα σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.