tornado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 προς το παρον εχω σκεφτει δυο επιλογες, 1. Το vbulletin που ειναι και το αυτο που χρησιμοποει το insomnia, 2. το fantastico που απο οσο εχω δει κυκλοφορει free σε web servers οταν παιρνεις χωρο. Θελω γενικα να βρω κατι καλο και να αξιζει τα παραπανω λεφτα που θα δωσω Μηπως υπαρχει καμια αλλη προταση? Επισης θελω να εχει και chat, αυτο εχει να κανει με το προγραμμα που θα εχω? Πως θα καλυφθω απο αυτο? Τελος το θεμα της ασφαλειας μου ειναι αρκετα σημαντικο. Ευχαριστω για τις γνωμες σας, γιατι ειμαι μαλλον ασχετος (και φρεσκοτατος)
giwrgos77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 προς το παρον εχω σκεφτει δυο επιλογες, 1. Το vbulletin που ειναι και το αυτο που χρησιμοποει το insomnia, 2. το fantastico που απο οσο εχω δει κυκλοφορει free σε web servers οταν παιρνεις χωρο. Θελω γενικα να βρω κατι καλο και να αξιζει τα παραπανω λεφτα που θα δωσω Μηπως υπαρχει καμια αλλη προταση? Επισης θελω να εχει και chat, αυτο εχει να κανει με το προγραμμα που θα εχω? Πως θα καλυφθω απο αυτο? Τελος το θεμα της ασφαλειας μου ειναι αρκετα σημαντικο. Ευχαριστω για τις γνωμες σας, γιατι ειμαι μαλλον ασχετος (και φρεσκοτατος) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....τι ρωτας και εσυ πρωινιατικα
tornado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 γμτ........ ξυπνησα με δυσκολες σκεψεις σημερα τι να κανω? κατσε να μεσημεριάσει και βλεπουμε ε?
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Κάτι τύπου forumotion έτοιμο δεν σου κάνει;
tornado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ειναι PHP σωστα? με απασχολει οτι θα πρεπει να γραφω κωδικα και αυτο θα μου φαει χρονο, δεν ξερω μπορει και να μην ισχυει κατι τετοιο. Απλα θελω να εχει πολλες δυναοτητες και ψαχνω να βρω κατι οσο γινεται ευχρηστο, με πολλες δυναοτητες και 100% ασφαλης. Λες να καλυφθω?
tornado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 οχι ρε παιδες, ειμαι πανασχετος ειπα, για αυτο ζηταω βοηθεια καπως να ξεμπλοκαρω...
lion2486 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 http://www.simplemachines.org/ Δωρεάν και υπάρχουν αρκετά θέματα - πρόσθετα, όπως και chatroom...
tornado Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 lion2486 καλο μου φαινεται αυτο, ποσο μαλλον που ειναι και φρη ε? καμια αλλη προταση? ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- lion2486 κατι ακομα, πως μπορω να εχω chat μαζι με το φορουμ? το παρεχει το προγραμμα? ειναι ξεχωριστο κομματι? Μεχρι στιγμης, διαβαζω ακομα τις δυνατοτητες, και μου φαινονται εφαμιλες με το vbulletin....
lion2486 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 κατ' εμέ το vBulletin έχει παρα πολλές επιπλέον δυνατότητες... εγώ για το chat έχω χρησιμοποιείσει το http://www.tufat.com/s_flash_chat_chatroom.htm το οποίο δέχεται αρκετά cms όπως και το smf... αν ψάξεις στα πρόσθετα μπορείς να βρείς και άλλα.. (για αυτό νομίζω έχω και τα source αν τα θέλεις..)
Code_Assassin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τα δοκίμασα σχεδόν όλα ακομη και το SMF (εμένα με περιόριζε πολύ και δεν μου αρεσε ) . . Τα καλυτερα είναι το vbulletin που πρέπει να πληρώσεις αρκετά και το phpbb3 όλα βασισμένα σε γλώσσα προγραμματισμου php . . μπορείς να τα δουλέψεις και χωρίς καμια ιδιαίτερη γνωση προγραμματισμου . . Εγώ για να το κάνω όπως μ'αρεσει έπρεπε να γράψω αρκετό κώδικα ..
Zephyros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγώ θα πήγαινα για το phpBB3 που είναι δωρεάν και έχει και αρκετά καλύ υποστήριξη καθώς και άπειρα plugin και themes (Μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο φόρουμ στον κόσμο χρησιμοποιεί phpbb). Τώρα αν θέλεις να δώσεις και κάτι,σίγουρα το vBulletin είναι ότι καλύτερο,με μεγάλα + τα αρκετά updates και το μεγάλο Development Community (αν και για τα "καλά" plugins πρέπει να πληρώσεις). Ξεκίνα με το phpBB,να μάθεις κάποια πράγματα και μετά βλέπεις...
tornado Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μηπως γνωριζει τι εχει παραπανω το vbulletin απο το SMF για παραδειγμα? Δεν μπορω να μπω στα ενδοτερα ενος φορουμ για να δω διαφορες, ετσι βλεπω συνεχεια φορουμς, χωρις να βγαλω ακρη, αν το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο και γιατι. Το ρωταω αυτο, γιατι πρεπει να απαοφασισω, αν θα δωσω 150 ευρω και για ποιο λογο.
Zephyros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δες από Wikipedia πιο αναλυτικά! Comparison Of Internet Forum Software (PHP) Edit------------ Για μένα δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι αυτήν την στιγμή, ασχολήσου λίγο πρώτα με κάποιο δωρεάν.
aragorn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν τα 150 ευρώ σου φαίνονται πολλά, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο free, από αυτά που μετά μπορούν να μεταφέρουν την πληροφορία τους σε vbulletin, δηλαδή κάποιο phpbb ή smf. Στην πορεία όσο το δουλεύεις το φόρουμ τόσο πιο πολύ θα σχηματίζεις άποψη τόσο για αυτό που έχεις, αλλά και για τις ανάγκες σου. Ε κάποια στιγμή θα δεις ότι δε σε καλύπτει πια αυτό και θα πρέπει να πας παραπάνω (αλλά τότε θα ξέρεις ακριβώς τους λόγους), ή θα δεις ότι σε καλύπτει και το free και είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.