ManolisDr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν έχω μια απορία όσον αφορά τα προγράμματα για να φτιάξεις οργανόγραμμα μιας διοίκησης. Χρησιμοποίησα το "SmartDraw 2010" και έφτιαξα ένα καλό σχετικά οργανόγραμμα αλλά επειδή πρόκειτε να μπει σε site δε με βολεύει επειδή βγαίνει τεράστιο. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα, πιο διαδραστικό, είτε free είτε με πληρωμή το οποίο να υποστηρίζετε από την html και να μπορεί να παίρνει κουμπιά για να ανοίγει ο χρήστης το οργανόγραμμα σιγά σιγά; Για παράδειγμα, να υπάρχει πρώτος ο Manager και να έχει ένα κουμπάκι πάνω του, που με το πάτημα του να ανοίγει τους υποδιευθυντές των τμημάτων από κάτω του με τις γραμμές ενωμένες κανονικά όπως στο κλασσικό οργανόγραμμα. Μετά από τους υποδιευθυντές να πατάς όποιον θες και να ανοίγουν από κάτω του οι υφιστάμενοι του, κ.τ.λ. Έχω ψάξει στο internet για τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Περιμένω να με σώσετε!
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Το cogmap νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν πρέπει να έχει τη δυνατότητα embedding στο δικό σου website. Θα μπορούσες πάντως να το φτιάξεις εκεί ίσως και να παραπέμπεις με link
ManolisDr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Το cogmap νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν πρέπει να έχει τη δυνατότητα embedding στο δικό σου website. Θα μπορούσες πάντως να το φτιάξεις εκεί ίσως και να παραπέμπεις με link Το δοκίμασα φίλε μου αλλά δεν έχει δυνατότητα αναδίπλωσης ή κάτι τέτοιο. Είναι απλή αναπαράσταση του οργανογράμματος. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου!
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Άλλη ιδέα τότε: δες μήπως σου κάνει το prezi. Μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα και όμορφες παρουσιάσεις τις οποίες έχεις τη δυνατότητα να ενσωματώσεις στο website σου. Κάποιοι το έχουν χρησιμοποιήσει και για τη δημιουργία οργανογραμμάτων (για να πάρεις ιδέες): http://prezi.com/explore/?search=organization+chart Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως και να σε καλύπτει, αφού αν το μάθεις μπορείς να κάνεις κάτι αρκετά εντυπωσιακό.
ManolisDr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Άλλη ιδέα τότε: δες μήπως σου κάνει το prezi. Μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα και όμορφες παρουσιάσεις τις οποίες έχεις τη δυνατότητα να ενσωματώσεις στο website σου. Κάποιοι το έχουν χρησιμοποιήσει και για τη δημιουργία οργανογραμμάτων (για να πάρεις ιδέες): http://prezi.com/explore/?search=organization+chart Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως και να σε καλύπτει, αφού αν το μάθεις μπορείς να κάνεις κάτι αρκετά εντυπωσιακό. ευχαριστώ και πάλι! Μπήκα το είδα. Πολύ καλή δουλειά και ωραίο αποτέλεσμα. Θα δω τι μπορώ να κάνω πάνω σ' αυτό... Μέχρι τότε αν μάθεις κάτι για διαδραστικό οργανόγραμμα, εδώ θα είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.