Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχει άδικο; Αν ξήλωναν πχ σε μάς τον δεντροπόταμο θα είχαν άδικο;

Δεν θα τον ξήλωναν ποτέ. Γιατί πολύ απλά τους βολεύει να έχουν τον απόκοσμο και το εμπόριο ναρκωτικών όσο πιο δυτικά γίνεται. ;) Απλά τα πράγματα. Δίπλα στις φυλακές είναι και άλλος καταυλισμός μακριά απο τον κόσμο και γίνεται τις κακομοίρας. Αντί το κράτος να βοηθήσει όσο μπορεί στην υποτιθεμένη ένταξη τους στην κοινωνία κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αποδέχεται το εμπόριο ναρκωτικών και την εγκληματικότητα που δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι και απλά το διώχνει εκτός κέντρου πόλεως.

Δημοσ.

το εμποριο ναρκωτικων και η εγκληματικοτητα(οικονομικης φυσεως κυριως)δεν εχει να κανει με την ιθαγενεια.οσοι ξερετε απο λιγη οικονομια θα γνωριζετε οτι η παραοικονομια ειναι βασικος πυλωνας για την οικονομια ενος κρατους.τωρα αν εννοεις οταν λες για εγκληματικοτητα το κοινο ποινικο αδικημα τοτε λυπαμαι που στο λεω αλλα τα στοιχεια λενε ακριβως το αντιθετο.

Δημοσ.

Titor, το αρχικό ερώτημα της Σύλβιας το κάναμε γαργάρα ε; Μόνο CAPS LOCK σανιδωμένο και bold για να φαινόμαστε κι απ' το διάστημα, αλλά όταν έκανε η κοπελιά την ερώτηση "ΠΟΥ θα απελάσεις τους Ρόμα", περονόσπορος.

Δημοσ.
Δεν θα τον ξήλωναν ποτέ. Γιατί πολύ απλά τους βολεύει να έχουν τον απόκοσμο και το εμπόριο ναρκωτικών όσο πιο δυτικά γίνεται. ;) Απλά τα πράγματα. Δίπλα στις φυλακές είναι και άλλος καταυλισμός μακριά απο τον κόσμο και γίνεται τις κακομοίρας. Αντί το κράτος να βοηθήσει όσο μπορεί στην υποτιθεμένη ένταξη τους στην κοινωνία κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αποδέχεται το εμπόριο ναρκωτικών και την εγκληματικότητα που δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι και απλά το διώχνει εκτός κέντρου πόλεως.

Δυτικα και βορεια. Το εχω ξαναπει νομιζω οτι εχει εν μερη πλακα να βλεπεις το αστυνομικο τμημα δενδροποταμου κλειδαμπαρομενο με τους αστυνομικους μεσα και ενα σπασμενο περιπολικο απο εξω. Αλεξανδρεια επισης στους καταυλισμους αυτους δεν τολμαει να πατησει το ποδι του αστυνομικος ή περιπολος, εχουν τελειωσει σε χρονο DT. Ακομα και κοσμος που ερχεται απο Αθηνα και ψιλοχανεται μεσα στον μαχαλα θα ειναι πολυ τυχερος αν δεν του συμβει κατι (εκτος και αν αγορασει καμια δοση ή κανενα οπλο).

Δημοσ.

Καλά πέρνα μία βόλτα απο Δενδροπόταμο να δεις τι γίνεται και θα αλλάξεις γνώμη μετά :) Εννοείται πως η παραοικονομία βολεύει το κράτος :)

Δυτικα και βορεια. Το εχω ξαναπει νομιζω οτι εχει εν μερη πλακα να βλεπεις το αστυνομικο τμημα δενδροποταμου κλειδαμπαρομενο με τους αστυνομικους μεσα και ενα σπασμενο περιπολικο απο εξω. (εκτος και αν αγορασει καμια δοση ή κανενα οπλο).

Δεν είναι ετσι , κανένας δεν είναι κλειδαμπαρομένος ;) Απλά δεν αποφασίζει κανείς να καθαρίσει αυτή την κατάσταση ;)

Δημοσ.
οσοι ξερετε απο λιγη οικονομια θα γνωριζετε οτι η παραοικονομια ειναι βασικος πυλωνας για την οικονομια ενος κρατους.

ακουστε τι λεει. η παραοικονομια και το παραεμποριο των μαυρων που πουλανε τα κλεμμενα και τα λαθραια ειναι βασικος πυλωνας. καταλαβαινετε τωρα με τι ατομα μιλαμε. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:19 ----------

Καλά πέρνα μία βόλτα απο Δενδροπόταμο να δεις τι γίνεται και θα αλλάξεις γνώμη μετά :) Εννοείται πως η παραοικονομία βολεύει το κράτος :)

ακριβως. και καποια συγκεκριμενα πορτοφολια

Δημοσ.
Ο αλλος ο flame κοροιδευει αυτους που εκτελεστηκανε στο μελιγαλα. δε το σχολιαζεις ε? δεν υπαρχει δικο σου και δικο μου συμφωνα με αυτα που λες. ενας κοσμος ειμαστε οποτε οταν μπαινει στο παιχνιδι η περιουσια η δικη σου τοτε ενοχλεισε. των αλλων η ζωη και περιουσια ομως που ξεφτιλιζεται καθημερινα δε σε ενοχλει. ετσι να αποκαλυπτεστε
Το μπερδεμα δημιουργειται απο την στιγμη που δεν ξεκαθαριζεις την θέση σου.Είσαι με την δικη μας την ζωη που ειναι των αλλων περιουσια ή με των αλλων την ζωη που εχουν παρει την δικη μας περιουσια;Πας μια απο δω μια απο κει.
Δημοσ.

ειμαι με το δικαιωμα των Ελληνων σε μια χωρα που πληρωνουν , να απαιτουν μια κοινωνια καθαρη απο λαθρομεταναστες, κλεφτες εμπορους ναρκωτικων και συμμοριτων απο τριτοκοσμικες χωρες

Δημοσ.
ακουστε τι λεει. η παραοικονομια και το παραεμποριο των μαυρων που πουλανε τα κλεμμενα και τα λαθραια ειναι βασικος πυλωνας. καταλαβαινετε τωρα με τι ατομα μιλαμε. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:19 ----------

ακριβως. και καποια συγκεκριμενα πορτοφολια

Ε ναι δεν μου φαίνεται και τόσο τυχαίο στο 2010 , κάποιοι να πουλάνε θάνατο 20 ώρες το 24 ωρο , δίπλα σε σχολείο (αν είναι δυνατόν) και να μην τους ακουμπάει κανείς. Το δικό μου αθώο μυαλό πηγαίνει αλλού ...

Ομως αυτό δεν παρασέρνει όλους τους ΡΟΜ. Υπάρχουν και οικογενειάρχες άνθρωποι εκεί μέσα που κράζουν για αυτήν την κατάσταση.

Δημοσ.
Titor, το αρχικό ερώτημα της Σύλβιας το κάναμε γαργάρα ε; έκανε η κοπελιά την ερώτηση "ΠΟΥ θα απελάσεις τους Ρόμα", περονόσπορος.

δε το ειδα. να τους πανε στην αλβανια η απο εκει που ηρθανε. στην τελικη οι Ρομα αν θελουν να γινουν ανεκτοι σε μια κοινωνια ας φροντισουν να σεβονται τους νομους και οχι να κυκλοφορουν σα κοπαδι λυκων και να το παιζουν συμμοριτες του '60

εδω μιλαμε οτι πανε και κανουν παρανομους καταυλισμους με οτι συνεπαγεται αυτο.. και επιδιδονται σε οτι λογης εγκληαμτικη δραστηριοτητα .. και τρομοκρατουν χωριουδακια και παππουδες

με ποιο δικαιωμα το κανουν αυτο? ειναι μαγκακια ε?

Δημοσ.
ειμαι με το δικαιωμα των Ελληνων σε μια χωρα που πληρωνουν , να απαιτουν μια κοινωνια καθαρη απο λαθρομεταναστες, κλεφτες εμπορους ναρκωτικων και συμμοριτων απο τριτοκοσμικες χωρες
Πόσο την πουλάνε τωρα :lol::lol:αυτην την χωρα;
Δημοσ.
Ε ναι δεν μου φαίνεται και τόσο τυχαίο που κάποιοι πουλάνε 20 ώρες το 24 ωρο σε συγκεκριμένα σημεία και πολύ απλά δεν τους ακουμπάει κανείς. Το δικό μου αθώο μυαλό πηγαίνει αλλού ...

Υπάρχει εντολή άνωθεν γι αυτό.B)

Έχουν "απυρόβλητο" όσο κι αν στοιχίζει δημοσιονομικά στους γηγενείς.;)

διορθώνω,μιας και έκανες edit για ναρκωτικά:

Μιλάω για λαθροπροϊόντα,σιντιά,τσάντες,αρώματα κλπ.Τα ναρκωτικά τα κυνηγάνε στο φτερό και αποδεδειγμένα.Ακόμα...

Δημοσ.

Τριτοκοσμική ;

Ποιος έκανε αυτές τις χώρες τριτοκοσμικές ακριβώς;

Μια ερώτηση γενικά,με τους Ελληνες λαθρεμπόρους που κάνουν επίσεις χρυσές δουλειές και πίσω από τις φυλακές τι θα γίνει ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...