Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν ξεφύγετε από το επίπεδο ψηφιακής λογικής και περάσετε από τον κύριο δαρβίνο κτλ. πείτε και κάτι με ουσία, πέρα από τα:

εσύ που πέρασες από τον κύριο δαρβίνο μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί εξακολουθείς και ζεις μέσα στην κοινωνία;

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:18 ----------

καθόλου

σημαντικό ότι,αν πάρεις τον εγκέφαλο του Αινστάιν,τα χέρια του Jordan,το αριστερό πόδι του Μέσι,το δεξί του Ρονάλντο,το σώμα του Σταλόνε

πάλι θα σου βγει Φρανκεστάιν

κολλάζ και αποσπάσματα απο μεγάλους άσχετους μεταξύ τους

δεν κολλάνε,δεν κάνουν εντύπωση

σημαντικό;

όχι,αδιάφορο

ίσως και να,ποιος ξέρει (εν οίδα; )

μπορεί,μεγάλα λόγια αλλά γιατί;

εύρηκα,για εντύπωση

δικιά μας άποψη;ανεκτίμητη->καλύτερα θα ταν,δοκιμή;Θα δείξει

καλά τα πας,keep going...
  • Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστώ,σκέψου ότι,

τα σκέφτομαι και τα γράφω

δεν κάνω copy-paste

και είμαι ένας,με έναν λογαριασμό

αδικία;Μπορεί,αλλά ποιος είναι τέλειος,ούτε ο Θεός,κι αυτός απέτυχε,οι Άγγελοι->οι μισοί βγήκαν σκάρτοι

σταματάω

Δημοσ.
ευχαριστώ,σκέψου ότι,

τα σκέφτομαι και τα γράφω

δεν κάνω copy-paste

και είμαι ένας,με έναν λογαριασμό

αδικία;Μπορεί,αλλά ποιος είναι τέλειος,ούτε ο Θεός,κι αυτός απέτυχε,οι Άγγελοι->οι μισοί βγήκαν σκάρτοι

σταματάω

γιατί να σταματήσεις;να συνεχίσεις χωρίς να σκέφτεσαι μέσα στο πλαίσιο επιτυχίας-αποτυχίας αλλά στην θεώρηση του ότι είναι καλύτερα να δώσεις τον αγώνα σου...

Δημοσ.
εσύ που πέρασες από τον κύριο δαρβίνο μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί εξακολουθείς και ζεις μέσα στην κοινωνία;

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:18 ----------

καλά τα πας,keep going...

Για να με διασκεδάζουν άτομα σαν κι εσένα που νομίζoυν πως είναι εκτός της κοινωνίας. Ερημίτης Ρωβινσώνας με Wifi.:mrgreen: Ξέρεις, μπορώ να παίξω το ρόλο σου πολύ καλύτερα από σένα. Been there,done that,didn't like it.

Δημοσ.
Για να με διασκεδάζουν άτομα σαν κι εσένα που νομίζoυν πως είναι εκτός της κοινωνίας. Ερημίτης Ρωβινσώνας με Wifi.:mrgreen: Ξέρεις, μπορώ να παίξω το ρόλο σου πολύ καλύτερα από σένα. Been there,done that,didn't like it.
θα σε απογοητεύσω ,δυστυχώς...

είδες που παρότι πέρασες από τον κύριο δαρβίνο,αναζητάς την συλλογικότητα και την κοινωνικοποίηση; έτσι είναι κύριος,

ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μόνος,χρειάζεται και άλλους δίπλα του ;)

Δημοσ.

Μπα είναι απασχολημένη τώρα. Ετοιμάζει μαζί με φίλους την τρίτη έκδοση του Webwar. BTW, πως τα πάει ο σέρβερ στην Τουρκία;

Πάντα βουτηγμένοι στα βοθρολύμματα που πάνε για Ψυτάλλεια, με φόντο το άρωμα της λυμματολάσπης που πάει εκεί από τις ιδεολογικές χωματερές. Διανείμετε/καταναλώστε λοιπόν το καθημερινό σας κουτόχορτο στο λιβάδι του Insomnia που επιμελείται η πανάξια γεωργός σας SOS και αφήστε τα ψόφια. Ο καθένας εκεί που είναι καλύτερος.

Δημοσ.
Δε μας τραβάτε καλύτερα τα βυζιά μπας και κατεβάσουμε γάλα; Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Όταν κάποιοι συμπεριφέρονται σαν παράσιτα, θα αντιμετωπίζονται ως έχει. Δηλαδή γιατί πάντα φταίει η πουτάνα η κοινωνία και το άτομο σαν άτομο ποτέ; Δηλ. όταν εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν πολίτης πρέπει να έχω κάποιον να μου λέει και μπράβο; Ή μήπως όταν εγώ παραφερθώ θα μου φερθούν με το γάντι; Έχει γεμίσει ο τόπος στους δήθεν κ τους μεν και τους δε. Οι μεν τεμπελχανάδες "ακροδεξιοί" που τους φταίνε οι λαθραίοι για τις δουλειές, και οι δε τεμπελχανάδες "ακροαριστεροί" που κάνουν ακριβώς το αντίθετο από τους πρώτους. Όταν ξεφύγετε από το επίπεδο ψηφιακής λογικής και περάσετε από τον κύριο δαρβίνο κτλ. πείτε και κάτι με ουσία, πέρα από τα:

"Μας κλέβουν οι Αλβανοί"

~ Αδέρφια μας αιγύπτιοι λιμενεργάτες~

Από που κι ως που ,ρε μλκς και οι δύο, έχει αποκλειστικότητα ο αλβανός στης κλοπές, και ο αιγύπτιος είναι αδερφός μας; Τον ρώτησες αυτόν;

Βουλώστε το καμια φορά μπας και ακουστεί κ καμια καλύτερη γνώμη από τις παπαριές σας.Μας τα ΄χετε κάνει ζέπελιν.

...σας ομιλεί το αντιπροσωπευτικό δείγμα του Δαρβίνου.

kuhmilch.gif

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δημοψήφισμα για τους μετανάστες στην Ελβετία

Άλλο ένα δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στην Ελβετία, στις 28 Νοεμβρίου, τη

φορά αυτή για να αποφασίσει ο λαός για το αν θα πρέπει να αποστέλλονται

πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι μετανάστες που κατοικούν στην Ελβετία

και δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας.

To κόμμα SVP, που στο προηγούμενο δημοψήφισμα που έγινε το Νομέβριο του 2009 ήταν

αντίθετο στο χτίσιμο μιναρέδων στην Ελβετία, τώρα, για να υποστηρίξει τη

θέση του, που είναι υπέρ της απέλασης εκείνων των μεταναστών που

παραβιάζουν τους νόμους της Ελβετίας, κυκλοφόρησε δυο αφίσες.

Η μία δείχνει τέσσερις γυμνές κοπέλες σαν τα κρύα νερά να μπαίνουν στη

λίμνη της Ζυρίχης και η άλλη, μερικές μουσουλμάνες που έχουν μπει με τα

ρούχα τους σε κάποια χαβούζα στην Τουρκία. Η φωτογραφία με τις τουρκάλες

στη χαβούζα συνοδέυεται από σχετική λεζάντα:

"ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ, ΤΟ 2030.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ"

15486415783806759341410.jpg

ΥΓ1 Δεν θυμάμαι απο που ξετρύπωσα την είδηση..

ΥΓ2 Το δημοψήφισμα βγήκε υπέρ της απέλασης με 54%.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 4 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Α είναι εντελώς βλαμμένος

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 4 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Α είναι εντελώς βλαμμένος

τς τς τς θα σου ρίξω πιπέρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...