Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε κάποιοι να προκαλούν συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς ΚΑΙ συνεχώς ;)

το εξευτελίσατε τελείως,το καταλάβαμε.Προχωράτε για αλλού,είναι κουραστικό!

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζετε κάποιοι να προκαλούν συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς ΚΑΙ συνεχώς ;)

Δημοσ.

Να συμφωνήσω και να πω, πως το παιχνίδι αυτο μπορεί να παιχτεί και απο άλλες πλευρές.

Δημοσ.

Να συμφωνήσω και να πω, πως το παιχνίδι αυτο μπορεί να παιχτεί και απο άλλες πλευρές.

Δημοσ.

Η προκληση που ακριβως βρισκεται?

Περα απο αυτο εγω φοβαμαι οτι ολοι αυτοι θα μας κουβαληθουν εδω. Βγαλτε ολοι τις σακουλες με το αιμα γιατι τετοιο παρασιτισμο δεν θα εχουμε ξαναματαδει στο Greece.

Δημοσ.

Η προκληση που ακριβως βρισκεται?

Περα απο αυτο εγω φοβαμαι οτι ολοι αυτοι θα μας κουβαληθουν εδω. Βγαλτε ολοι τις σακουλες με το αιμα γιατι τετοιο παρασιτισμο δεν θα εχουμε ξαναματαδει στο Greece.

Δημοσ.

ρατσιστής

ουσ α / θ ρατσιστής, ρατσίστρια [ratsi'stis, ra'tsistria]

που κάνει φυλετικές διακρίσεις

ο Άμλετ,δεν πέθανε,έκατσε

για να μη λέτε,αγαθοεργίες

Ζαρα-τούστρα και κοινωνικό μήνυμα,επανάσταση του internet,κάτσε και δες,τηλεόραση 3D (αμφιβάλει ο Νίτσε για τα δρώμενα)

ίσως και ναι,απλοικό,διδακτορικό,άμεσα αντιλήψιμο,η μάζα δεν κάθεται να σκεφτεί,διατάζεται,ποιος φταίει;

ο Πλάτωνας το ξέρει

πωωω,ελπίζω να πλησίασα έστω τον τρόπο γραφής ενός μέλους (ή δύο μελών,who knows)

Δημοσ.

ρατσιστής

Ζαρα-τούστρα και κοινωνικό μήνυμα,επανάσταση του internet,κάτσε και δες,τηλεόραση 3D (αμφιβάλει ο Νίτσε για τα δρώμενα)

ίσως και ναι,απλοικό,διδακτορικό,άμεσα αντιλήψιμο,η μάζα δεν κάθεται να σκεφτεί,διατάζεται,ποιος φταίει;

ο Πλάτωνας το ξέρει

πωωω,ελπίζω να πλησίασα έστω τον τρόπο γραφής ενός μέλους (ή δύο μελών,who knows)

Δημοσ.
ρατσιστής

ο Πλάτωνας το ξέρει

με εξέπληξες...

μου άρεσε που πειραματίστηκες και κατέδειξες πως δεν υπάρχει μόνο ένα μοντέλο ανάπτυξης της "σημασιογραφίας" αλλά πολλά περισσότερα...

Δημοσ.

Δε μας τραβάτε καλύτερα τα βυζιά μπας και κατεβάσουμε γάλα; Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Όταν κάποιοι συμπεριφέρονται σαν παράσιτα, θα αντιμετωπίζονται ως έχει. Δηλαδή γιατί πάντα φταίει η πουτάνα η κοινωνία και το άτομο σαν άτομο ποτέ; Δηλ. όταν εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν πολίτης πρέπει να έχω κάποιον να μου λέει και μπράβο; Ή μήπως όταν εγώ παραφερθώ θα μου φερθούν με το γάντι; Έχει γεμίσει ο τόπος στους δήθεν κ τους μεν και τους δε. Οι μεν τεμπελχανάδες "ακροδεξιοί" που τους φταίνε οι λαθραίοι για τις δουλειές, και οι δε τεμπελχανάδες "ακροαριστεροί" που κάνουν ακριβώς το αντίθετο από τους πρώτους. Όταν ξεφύγετε από το επίπεδο ψηφιακής λογικής και περάσετε από τον κύριο δαρβίνο κτλ. πείτε και κάτι με ουσία, πέρα από τα:

"Μας κλέβουν οι Αλβανοί"

~ Αδέρφια μας αιγύπτιοι λιμενεργάτες~

Από που κι ως που ,ρε μλκς και οι δύο, έχει αποκλειστικότητα ο αλβανός στης κλοπές, και ο αιγύπτιος είναι αδερφός μας; Τον ρώτησες αυτόν;

Βουλώστε το καμια φορά μπας και ακουστεί κ καμια καλύτερη γνώμη από τις παπαριές σας.Μας τα ΄χετε κάνει ζέπελιν.

Δημοσ.
με εξέπληξες...

μου άρεσε που πειραματίστηκες και κατέδειξες πως δεν υπάρχει μόνο ένα μοντέλο ανάπτυξης της "σημασιογραφίας" αλλά πολλά περισσότερα...

καθόλου

σημαντικό ότι,αν πάρεις τον εγκέφαλο του Αινστάιν,τα χέρια του Jordan,το αριστερό πόδι του Μέσι,το δεξί του Ρονάλντο,το σώμα του Σταλόνε

πάλι θα σου βγει Φρανκεστάιν

κολλάζ και αποσπάσματα απο μεγάλους άσχετους μεταξύ τους

δεν κολλάνε,δεν κάνουν εντύπωση

σημαντικό;

όχι,αδιάφορο

ίσως και να,ποιος ξέρει (εν οίδα; )

μπορεί,μεγάλα λόγια αλλά γιατί;

εύρηκα,για εντύπωση

δικιά μας άποψη;ανεκτίμητη->καλύτερα θα ταν,δοκιμή;Θα δείξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...