Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

chaplin1981 μας αποδειξες οτι συζητηση με επιχειρηματα δεν μπορεις να κανεις. αλλα ανετα το γυρνας σε ειρωνια και κοροιδια. το να επικαλεισαι ενα μερος οπου εγιναν εκτελεσεις και να χαιρεσαι, την ιδια στιγμη που μας το παιζεις εναντιων του φασισμου, ειναι απλα τραγικο και γελοιο. τραβα μια προς γραμμο βιτσι αφου σου αρεσει ο οικοτουρισμος

ΔΙΩΧΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? διπροσωποι ολοι σας

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως να παρω σοβαρα ενα ατομο οταν στο στατους του εχει κατι τετοιο: Τοποθεσία: στο σπιτι της Sylvia88

τεσπα δεν κανω συζητησεις τετοιου τυπου.εχω περασει την ηλικια(και νοητικη)για τετοιες αντιπαραθεσεις ανευ ουσιας και αποτελεσματος.καλες διακοπες ευχομαι(εχεχεχε).

Δημοσ.
Να απελαθουμε αμεσα ολοι οι Ελληνες απο την Ελλαδα ,μήπως την γλιτώσουν τελικα οι πετρες,τα χώματα και τα νερα αυτου του τοπου.

Να παραμεινουν όσοι δεν δηλώσουν Ελληνες.

Ουτοπίες λες.

Η σωστή άποψη είναι να ανέβει ο ΦΠΑ κατα 5 μονάδες και η υπεραξία του να καταπιστευτεί ανάλογα στους λαθρό.

Ο κάθε Έλληνας να πιστωθεί με 15μ² και το υπερβάλλον δια νόμου να εκχωρηθεί στους λαθρό.Εναλλακτικά κάθε οικογένεια να υποχρεούται στην αναγκαστική φιλοξενία αριθμητικής αναλογίας ατόμων,αντιλογιστικά.

Άμεση φορολογία στις αγορές,μέσω ελέγχου στην έξοδο των ταμείων.Δηλαδή την ώρα που βγαίνεις απ' το surer market να σου ψειρίζουν τη σακούλα MKO και το υπερβάλλον κατ αυτούς (τί το θες ενάμισυ κιλό φέτα,μου λές;Δεν βλέπεις ότι πεινάνε εκεί έξω; ) να το διαθέτουν επί τόπου σε ουρές λαθρό που έχουν δημιουργηθεί γι αυτό το σκοπό.

Τόνωση του θρησκευτικού συναισθήματος και υποχρεωτικές δόσεις αλπραζολάμης,σε συνάδεια με γρηγοριανούς/βυζαντινούς ρυθμούς,σύμφωνα με την τεχνική του Πυθαγόρα.

Έχω κι άλλα...

Δημοσ.
Δεν γίνεται να τον απενοχοποιούμε πάντα επειδή είναι μετανάστης όμως.
Ναι εχεις δικιο,ανεκτικότητα θελουν λιγο παραπανω.

chaplin1981 μας αποδειξες οτι συζητηση με επιχειρηματα δεν μπορεις να κανεις. αλλα ανετα το γυρνας σε ειρωνια και κοροιδια. το να επικαλεισαι ενα μερος οπου εγιναν εκτελεσεις και να χαιρεσαι, την ιδια στιγμη που μας το παιζεις εναντιων του φασισμου, ειναι απλα τραγικο και γελοιο. τραβα μια προς γραμμο βιτσι αφου σου αρεσει ο οικοτουρισμος

ΔΙΩΧΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ? διπροσωποι ολοι σας

Καλα τα λαις αλλα πιως σαι ακουη.Δαιν αιχυ μινη ουται αινας χρηστηανως.
Δημοσ.

δε καταλαβα. τι προβλημα υπαρχει? το σπιτι της Sylvia88 ειναι και σπιτι δικο μου. μου ανηκει οσο ανηκει και σε αυτη.

και επειδη καταλαβες οτι αρχισες να πεφτεις σε αντιφασεις, καλα κανεις που την κανεις για να μπεις με τον αλλο σου λογαριασμο

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.. και το κρατος παει και τους ψαρευει και τους κανει Ελληνες μπας και παρουν καμια ψηφο σε εκλογες γιατι καταλαβαν οτι κανενας ελληνας δε θα τους ξαναψηφισει.

ο κοσμος στο κεντρο εχει παρει την κατασταση στα χερια του και θα ακολουθησουν πολλες περιοχες

Δημοσ.
Ουτοπίες λες.

Η σωστή άποψη είναι να ανέβει ο ΦΠΑ κατα 5 μονάδες και η υπεραξία του να καταπιστευτεί ανάλογα στους λαθρό.

Ο κάθε Έλληνας να πιστωθεί με 15μ² και το υπερβάλλον δια νόμου να εκχωρηθεί στους λαθρό.Εναλλακτικά κάθε οικογένεια να υποχρεούται στην αναγκαστική φιλοξενία αριθμητικής αναλογίας ατόμων,αντιλογιστικά.

Άμεση φορολογία στις αγορές,μέσω ελέγχου στην έξοδο των ταμείων.Δηλαδή την ώρα που βγαίνεις απ' το surer market να σου ψειρίζουν τη σακούλα MKO και το υπερβάλλον κατ αυτούς (τί το θες ενάμισυ κιλό φέτα,μου λές;Δεν βλέπεις ότι πεινάνε εκεί έξω; ) να το διαθέτουν επί τόπου σε ουρές λαθρό που έχουν δημιουργηθεί γι αυτό το σκοπό.

Τόνωση του θρησκευτικού συναισθήματος και υποχρεωτικές δόσεις αλπραζολάμης,σε συνάδεια με γρηγοριανούς/βυζαντινούς ρυθμούς,σύμφωνα με την τεχνική του Πυθαγόρα.

Έχω κι άλλα...

Ριχτα μου΄φτιαξες το κεφι.Τετοιες ιδεες μάρεσουν, να μυριζουν θαλασσα,φρεσκες.
Δημοσ.
Δεν γίνεται να τον απενοχοποιούμε πάντα επειδή είναι μετανάστης όμως.

Δεν απενοχοποιούμε κανέναν.Ο κάθε πολίτης έχει να σέβεται τους νόμους άσχετα άμα είναι Ελληνας ή όχι.

Το ότι τα τελευταία χρόνια,και με τις εξελίξεις του διαδυκτίου όπου μια είδηση φτάνει σε χρόνο μηδέν στους δέκτες μας,έχουν συσσωρευτεί εκείνοι που επικαλούνται το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" δεν είναι τυχαίο.Κάνουν τόσο ντόρο για τους ξένους που "βιάζουν και κλέβουν" αλλά δεν κοιτάνε να εισχωρήσουν στο βαθύτερο πρόβλημα που έχει η Δημοκρατία μας,και αυτό είναι το φέσωμα των πολιτικών που πίνουν και καλοπερνάνε εις βάρος των πολιτών.

Δημοσ.
δε καταλαβα. τι προβλημα υπαρχει? το σπιτι της Sylvia88 ειναι και σπιτι δικο μου. μου ανηκει οσο ανηκει και σε αυτη.

και επειδη καταλαβες οτι αρχισες να πεφτεις σε αντιφασεις, καλα κανεις που την κανεις για να μπεις με τον αλλο σου λογαριασμο

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.. και το κρατος παει και τους ψαρευει και τους κανει Ελληνες μπας και παρουν καμια ψηφο σε εκλογες γιατι καταλαβαν οτι κανενας ελληνας δε θα τους ξαναψηφισει.

ο κοσμος στο κεντρο εχει παρει την κατασταση στα χερια του και θα ακολουθησουν πολλες περιοχες

οταν λες κοσμο εννοεις τους χρυσαυγιτες προφανως,οι οποιοι δεν ειναι κοσμος(ουτε καν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος):lol:

οσο για τις αντιφασεις που λες οτι αρχισα να πεφτω,ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως ακριβως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα.

Δημοσ.

ΟΧΙ εννοω τους κατοικους που τρωνε στη μαπα ολη αυτη την εξαθλιωση και την μιζερια που τους εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να ζουν καθημερινα.

εσυ και οι ομοιδεατες σου ανακαλυπτετε χρυσαυγιτες παντου και βαφτιζετε φασιστα οποιον παει να διαμαρτυρηθει για καταστασεις. εσεις ειστε η απολυτη χουντα και το μακρυ χερακι του κατεστημενου.

ασε λοιπον το τι ξερεις. δε ξερεις τπτ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ και οτι αλλου υπανθρωπου ερχεται με σκοπο το ευκολο χρημα

• Super Moderators
Δημοσ.
δε καταλαβα. τι προβλημα υπαρχει? το σπιτι της Sylvia88 ειναι και σπιτι δικο μου. μου ανηκει οσο ανηκει και σε αυτη.[...]

Σε παρακαλώ άλλαξε την Τοποθεσία του profile σου τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...