Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες ...

Λάθος.

Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι.

Οι ρομα εκει ειναι ειτε Ρουμανοι (ΕΕ) ειτε Βουλγαροι (ΕΕ). Συνεπώς πήγαν νομιμοτατα!

Δημοσ.
οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες ...

Λάθος.

Οι ρομα εκει ειναι ειτε Ρουμανοι (ΕΕ) ειτε Βουλγαροι (ΕΕ). Συνεπώς πήγαν νομιμοτατα!

Δημοσ.

Γι' αυτό μία είναι η λύση :-D

Σοβαρά πάντως, αυτό το αναρωτιόμουν κι εγώ. Εφόσον στην Ευρώπη υπάρχει δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης και που τους έδιωξαν? Αύριο μπορούν να ξαναμπούν και να μην τους πει κανείς τίποτα.

Δημοσ.
Έχει γίνει μία σύγχυση στη κουβέντα μας νομίζω, οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες, οι δικοί μας είναι Έλληνες πολίτες (μην ορμήξετε) με τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με 'μας.

Απλά να σας αναφέρω ότι η μητέρα μου που είναι παιδίατρος στο Παίδων 32 χρόνια μου είπε τα εξής:

- Τα παιδιά τους πεθαίνουν σα μύγες απο ασθένειες του 19ου αιώνα

- Σταμάτησαν να έρχονται στο Αγ. Σοφία και πάνε στο Αττικό γιατί δε γούσταρουν να είναι με τους Αλβανούς στο Παίδων.

Τι? Απο ποτε γινεται αυτο? Εγω τους μονους Ρομα που ξερω ειναι αυτους που στην πραξη -εχουν- τα ιδια δικαιωματα ΑΛΛΑ δεν εχουν ποτε το αναλογο των ποχρεωσεων.

Δημοσ.
Να του πεις και το άλλο με το μπουζούκι και τον αστυνόμο. Μην παίρνει λειψές γνώσεις.

δεν το γνωριζω.για πεστο και σε εμας να το μαθουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν το γνωριζω.για πεστο και σε εμας να το μαθουμε.

το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο

άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι...

Δημοσ.

α σοφιστεια.νομιζα θα ηταν κανα ανεκδοτο.μπα δεν θα του το πω,αρκει να ξερει πως ειναι ανθρωπος αρα ο νομος δεν πρεπει να εφαρμοστει ουτε σε αυτον.

Δημοσ.
το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο

άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι...

α σοφιστεια.νομιζα θα ηταν κανα ανεκδοτο.μπα δεν θα του το πω,αρκει να ξερει πως ειναι ανθρωπος αρα ο νομος δεν πρεπει να εφαρμοστει ουτε σε αυτον.

Συνενοηση μπουζουκι.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...