Praetorianos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Χα, αν παίζει το τελευταίο, θέλω μια μυγοσκοτώστρα του 19ου. Χο, πάρε με παρέα.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες ... Λάθος. Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οι ρομα εκει ειναι ειτε Ρουμανοι (ΕΕ) ειτε Βουλγαροι (ΕΕ). Συνεπώς πήγαν νομιμοτατα!
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες ... Λάθος. Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οι ρομα εκει ειναι ειτε Ρουμανοι (ΕΕ) ειτε Βουλγαροι (ΕΕ). Συνεπώς πήγαν νομιμοτατα!
Praetorianos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ας υποθέσουμε πως υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οι ρομα εκει ειναι ειτε Ρουμανοι (ΕΕ) ειτε Βουλγαροι (ΕΕ). Συνεπώς πήγαν νομιμοτατα! Γι' αυτό μία είναι η λύση Σοβαρά πάντως, αυτό το αναρωτιόμουν κι εγώ. Εφόσον στην Ευρώπη υπάρχει δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης και που τους έδιωξαν? Αύριο μπορούν να ξαναμπούν και να μην τους πει κανείς τίποτα.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Υποτίθεται πως δεν μπορούν να ξαναμπούν μιας και γίνονται persona non grata
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μπερδευτηκα.για τους μεταναστατες η για τους ΛΑΘΡΟμεταναστατες εχει γινει ολη αυτη η συζητηση;
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 οποτε οποιος ειναι ανθρωπος ο νομος δεν υπαρχει.ωραια.κατσε να το πω στον Πολανσκι θα χαρει.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Να του πεις και το άλλο με το μπουζούκι και τον αστυνόμο. Μην παίρνει λειψές γνώσεις.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αλλά όμως δεν είναι ρόμα, είναι ρομά! αφήστε τη πόλη μου έξω από αυτή τη κουβέντα plsssss
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει γίνει μία σύγχυση στη κουβέντα μας νομίζω, οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες, οι δικοί μας είναι Έλληνες πολίτες (μην ορμήξετε) με τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με 'μας. Απλά να σας αναφέρω ότι η μητέρα μου που είναι παιδίατρος στο Παίδων 32 χρόνια μου είπε τα εξής: - Τα παιδιά τους πεθαίνουν σα μύγες απο ασθένειες του 19ου αιώνα - Σταμάτησαν να έρχονται στο Αγ. Σοφία και πάνε στο Αττικό γιατί δε γούσταρουν να είναι με τους Αλβανούς στο Παίδων. Τι? Απο ποτε γινεται αυτο? Εγω τους μονους Ρομα που ξερω ειναι αυτους που στην πραξη -εχουν- τα ιδια δικαιωματα ΑΛΛΑ δεν εχουν ποτε το αναλογο των ποχρεωσεων.
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Να του πεις και το άλλο με το μπουζούκι και τον αστυνόμο. Μην παίρνει λειψές γνώσεις. δεν το γνωριζω.για πεστο και σε εμας να το μαθουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το γνωριζω.για πεστο και σε εμας να το μαθουμε. το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι...
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 α σοφιστεια.νομιζα θα ηταν κανα ανεκδοτο.μπα δεν θα του το πω,αρκει να ξερει πως ειναι ανθρωπος αρα ο νομος δεν πρεπει να εφαρμοστει ουτε σε αυτον.
SteveAngello Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι... α σοφιστεια.νομιζα θα ηταν κανα ανεκδοτο.μπα δεν θα του το πω,αρκει να ξερει πως ειναι ανθρωπος αρα ο νομος δεν πρεπει να εφαρμοστει ουτε σε αυτον. Συνενοηση μπουζουκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.