Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσι, αυτό είναι απάντηση με επιχειρήματα. Γράφει το μέλος htps μερικά πράγματα κι εσύ απαντάς "εγώ εμμένω σ' αυτό που είπα, όποιος έχει άλλη άποψη στα @@ μου είναι μπούρδες". Χωρίς κάποιον έστω και υποτυπώδη αντίλογο. Λέγε εσύ, εγώ έχω δίκιο.

Όπως το προηγούμενο εξαιρετικό:

Μα νομίζω ότι έφερε αντίλογο και μάλιστα ότι είπαν και άλλοι μέχρι τώρα. Ότι οι ίδιοι δεν θέλουν να αφομοιωθούν, θέλουν να ζήσουν όπως ζουν. Επιχείρημα με το οποίο και εγώ συμφωνώ χωρίς να σημαίνει ότι τους βλέπω ως κατώτερα όντα. Όταν όμως ενοχλούν θα πρέπει να δέχονται και τις συνέπειες και θα κρίνονται με βάση τους δικούς μας νόμους όχι τους δικούς τους.

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω δεν σου ειπα πως θα χαρακτηριζες εναν γυφτο που μυριζει ετσι. Εγω σε ρωτησα πως θα χαρακτηριζες εναν ανθρωπο που μυριζει ετσι και μαλιστα εναν ανθρωπο που δεν εχει σκοπο να κανει κατι γι αυτο.

Εσυ το εβαλες το -1?

Μα αυτό λέω.Δεν θα έρθει πχ ένας συνάδερφός μου στην δουλειά και θα πω "βρωμάει σαν τον γύφτο" Δεν ήξερα ότι η λέξη αυτή προσδιορίζεται με την βρωμιά.

Δεν σου έβαλα εγώ το μείων..θα έπρεπε να γράψεις μεγάλη χοντράδα για να το κάνω :-)

Δημοσ.
Μα αυτό λέω.Δεν θα έρθει πχ ένας συνάδερφός μου στην δουλειά και θα πω "βρωμάει σαν τον γύφτο" Δεν ήξερα ότι η λέξη αυτή προσδιορίζεται με την βρωμιά.

Δεν σου έβαλα εγώ το μείων..θα έπρεπε να γράψεις μεγάλη χοντράδα για να το κάνω :-)

Ο συναδελφος σου στη δουλεια ομως δεν χαρακτηριζεται απο το οτι δεν πλενεται και δεν θελει να πλενεται σε αντιθεση με αυτους.

Δημοσ.
Οταν τα κοριτσια παντρευονται στα 11 κ τα αγορια το πολυ πολυ να βγαλουν το δημοτικο τοτε δεν εχεις κ πολλα να περιμενεις.Η Ελλαδα εχει ευθυνη στο σημειο της συστηματικης επιμορφωσης κ συνεχους εκπαιδευσης των Ρομα ωστε οι 2-3 εστω που θα κινητοποιηθουν να μπορεσουν να πετυχουν ουσιαστικη ενσωματωση.Εδω το εκανε μια απολυτη μειοψηφια μεσα απο τους Ρομα χωρις την παραμικρη βοηθεια απο την Ελλαδα,αρα μπορουμε να φανταστουμε πως θα ηταν εαν ειχαμε ουσιαστικη συστηματικη βοηθεια,μπορει ολοι να μην ανταποκρινονταν ομως καποιοι σιγουρα θα αντιδρουσαν θετικα.Εμενα αυτα τα περι δεν γουσταρουν κ εχουν μαθει ετσι δεν μου λενε κατι κ περισσοτερο επιχειρηματα υπεκφυγης κ ωχαδερφισμου μου φαινονται.

Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ. Όταν η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο τότε δεν έχεις κ πολλά να περιμένεις. Εμένα αυτά τα περι δε γουστάρουν και έχουν μάθει έτσι (σχολεία, δουλεία, πανεπιστήμια, πουριτανισμός) δεν μου λένε κάτι και περίσσοτερο επιχειρήματα υπεκφυγής και ωχαδερφισμού μου φαίνονται. Ενσωμάτωση των Ελλήνων στους Ρομα τώρα.

(μη μου πεις δε σε πείθω -το ξέρω, δεν διαπραγματεύεσαι την πίστη σου -το έχεις δείξει ήδη σε προηγούμενες "συζητήσεις")

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πολλη καλα κανει ο Σαρκοζι! μακαρι να ειχαμε και εδω πολιτικους που να κανανε το ιδιο.αλλα αυτοι ειναι εναντιον μας! περισσοτερα προνομια εχει ο λαθρομεταναστης απο εμας! ο εφοριακος περνα απο πανω απο την κουρελου για να εξοντωσει τον μαγαζατορα στα προστημα! στα νοσοκομεια εμεις πληρωνουμε αυτοι οχι! και ο Μπερλουσκονι καλα εκανε! οχι σαν εμας που τους κοιταμε να ερχοντε κατα χιλιαδες και απλα τους βοηθαμε να μην πνιγουν αφου οι ιδιοι εβγαλαν την ταπα απο την βαρκα τους!

Δημοσ.

κοίτα εγώ με σενα είμαι αλλά με προυποθέσεις.

να γίνει ένα ένα τεστ dna σε όλους και να κρατήσουν ΜΟΝΟ τους γνήσιους απόγονους των αρχαίων ελλήνων,αρκετά ας μείνουμε μόνο εμείς οι 30 ελληναράδες (βαριά βαριά 35) :P,οι άλλοι τον πούλο.

το μεγαλύτερο πολιτισμικό μίξερ τα βαλκάνια κι όμως κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους νόμιμους κάτοχους της περιοχής,απλά επειδή η φάρα τους ήρθε 200 χρόνια πριν και όχι 10 χρόνια πριν

(ThReSh θα σε πλακώσω,πότε πρόλαβες ρε;Στον πιο πάνω πάει)

Δημοσ.

Έχει γίνει μία σύγχυση στη κουβέντα μας νομίζω, οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες, οι δικοί μας είναι Έλληνες πολίτες (μην ορμήξετε) με τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με 'μας.

Απλά να σας αναφέρω ότι η μητέρα μου που είναι παιδίατρος στο Παίδων 32 χρόνια μου είπε τα εξής:

- Τα παιδιά τους πεθαίνουν σα μύγες απο ασθένειες του 19ου αιώνα

- Σταμάτησαν να έρχονται στο Αγ. Σοφία και πάνε στο Αττικό γιατί δε γούσταρουν να είναι με τους Αλβανούς στο Παίδων.

Δημοσ.

Έχει γίνει μία σύγχυση στη κουβέντα μας νομίζω, οι Ρομά που απέλασε ο Σαρκοζί ήταν λαθρομετανάστες, οι δικοί μας είναι Έλληνες πολίτες (μην ορμήξετε) με τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με 'μας.

Απλά να σας αναφέρω ότι η μητέρα μου που είναι παιδίατρος στο Παίδων 32 χρόνια μου είπε τα εξής:

- Τα παιδιά τους πεθαίνουν σα μύγες απο ασθένειες του 19ου αιώνα

- Σταμάτησαν να έρχονται στο Αγ. Σοφία και πάνε στο Αττικό γιατί δε γούσταρουν να είναι με τους Αλβανούς στο Παίδων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...