Προς το περιεχόμενο

Ξηλώνει 300 καταυλισμούς Ρόμα ο Σαρκοζί

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημήτρη, σόρρυ αλλά ο ρατσισμός έχει ξεκάθαρη έννοια, δεν εξαρτάται από την σκοπιά που τον βλέπει ο καθένας.

Βάση αυτού, είτε θέλεις να το αποδεχθείς είτε όχι, πολλά από τα σχόλιά σου είναι επιεικώς ρατσιστικά.

Αυτό στο γράφω όχι για να βγάλω με το ζόρι ρατσιστή, αλλά για να υπάρχει μία συνοχή στην (όποια) κουβέντα.

Αντιλαμβάνομαι και βλέπω κι εγώ τα προβλήματα που αναφέρεις και δεν νομίζω πως τα αμφισβητεί κανείς, το ζητούμενο όμως δεν είναι να βρούμε τον λόγο που τα προκάλεσε ώστε να μπει μία σωστή βάση για να λυθούν αντί να βρίζουμε - τσουβαλιάζουμε - καταδικάζουμε γη και σύμπαν προτείνοντας "λύσεις" κόψει κεφάλι;

Κεφάλι για το οποίο φταίμε όλοι μάλιστα που έχει πάρει την "ενοχλητική" μορφή που έχει;

απο το Link σου

Ο ρατσισμός θεωρείται παραβίαση του θεμελιώδους δικαιώματος του ανθρώπου στην ισότητα στους τομείς της εργασίας, της πολιτικής, της οικονομίας και άλλων παραγόντων της καθημερινότητας.

προηγουμενο μήνυμα μου

φίλτατε

πληρώνω φορους,

πληρώνω δημοτικα τελη,

πληρώνω δεη,

πληρώνω ευδαπ,

πληρώνω τα κερατα μου στο ελληνικο κράτος.

γυφταραίοι.

δεν πληρώνουν φόρους,

παίρνουν επιδόματα αλληλεγγύης. απορίας, παίρνουν βιβλιάρια υγείας ώς άποροι, you know, εξετάσεις επεμβάσεις σε νοσοκομεία τζάμπα με τα λεφτά των άλλων.

παίρνουν ατοκα δάνεια να χτίσουν το σπίτι τους το οποίο δεν χτίζουν διότι

δεν θελουν να πληρώνουν δεη

δεν θέλουν να πληρώνουν δημοτικά τέλη,

δεν θέλουν να ενταχτούν κάπου που θα έχουν υποχρεώσεις για να πληρώνουν

και αλλα πολλά.

οποτε η απλά αλλάζει η σκοπιά όπως σου είπα η οτι η ανωτερη φυλή την γύφτων εχει βρεί την λύση και παρασιτεί στην κοινωνία είς βάρος των άλλων. όπως κάποτε οι μαύροι εσκαβαν τα χωράφια για να τρωνε τζαμπα οι λευκοί τώρα εσύ και εγώ τρώμε το αγγούρι για ένα κοινωνικό κράτος που δίνει επιδόματα απορίας, βιβλιάρια ασθένειας, κλπ σε ανθρώπους που δεν γουστάρουν να προσφέρουν τίποτα.

τέλος δεν είναι πρόβλημα όπως φαίνεται στην ελλάδα μόνο αλλα και στην γαλλία στην γερμανία σε όλες τις χώρες.

στην ουγγαρία το jobbik πηρε 17% ?? με κύριο σύνθημα έξω οι γύφτοι απο την ουγγαρία. κοινη συνισταμένη, η εγκληματικότητα των γύφτων.

εκτός αν αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι και οι γάλλοι και οι ούγγροι και ολοι οι υπόλοιποι είναι ρατσιστές

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
.

στην ουγγαρία το jobbik πηρε 17% ?? με κύριο σύνθημα έξω οι γύφτοι απο την ουγγαρία. κοινη συνισταμένη, η εγκληματικότητα των γύφτων.

εκτός αν αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι και οι γάλλοι και οι ούγγροι και ολοι οι υπόλοιποι είναι ρατσιστές

Kαλοι μαμακες κ οι Ουγγροι

Δημοσ.
.

Kαλοι μαμακες κ οι Ουγγροι

Δημοσ.

Υπαρχει παντως μια κοινη συνισταμενη οσων τους εχουν γνωρισει απο κοντα η οποια λεει οτι ΔΕΝ θελουν να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο, και ο λογος ειναι καθαρα οικονομικος, παροτι (μιας και χαζοι δεν ειναι), θελουν να μας το περασουν ως κουλτουρα, τροπο ζωης κλπ.

Δημοσ.

Υπαρχει παντως μια κοινη συνισταμενη οσων τους εχουν γνωρισει απο κοντα η οποια λεει οτι ΔΕΝ θελουν να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο, και ο λογος ειναι καθαρα οικονομικος, παροτι (μιας και χαζοι δεν ειναι), θελουν να μας το περασουν ως κουλτουρα, τροπο ζωης κλπ.

Δημοσ.

Οκ όμορφη λέξη ο βρωμόγυφτος και γενικά ο γύφτος.

Αφήστε και εμένα να σας αποκαλώ τουρκόσπορα βλαχαδερά :-)

Κρίμα,κρίμα πραγματικά.

Δημοσ.

Κρίμα,κρίμα πραγματικά.

Δημοσ.

Κρίμα,κρίμα πραγματικά.

Κοιτα η λεξη γυφτος ουδεμια σχεση εχει με βρισια, μια χαρα λεξουλα ειναι και προερχεται απο το Αιγυπτιος, τωρα το βρωμο... δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο τους γνωρισμα. Δε θελουν να πλενονται τι να τους κανεις. Τζαμπα νερο εχουν, τζχαμπα ρευμα εχουν για να το ζεστανουν, αλλα δε γουσταρουν ρε παιδι μου να πλυθουν, οσο και να επιμεινουμε εμεις.

Δημοσ.

Κρίμα,κρίμα πραγματικά.

Κοιτα η λεξη γυφτος ουδεμια σχεση εχει με βρισια, μια χαρα λεξουλα ειναι και προερχεται απο το Αιγυπτιος, τωρα το βρωμο... δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο τους γνωρισμα. Δε θελουν να πλενονται τι να τους κανεις. Τζαμπα νερο εχουν, τζχαμπα ρευμα εχουν για να το ζεστανουν, αλλα δε γουσταρουν ρε παιδι μου να πλυθουν, οσο και να επιμεινουμε εμεις.

Δημοσ.

η προέλευση της κάθε λέξεως είναι σχετική.Σήμερα κάποιες λέξεις έχουν αλλάξει την έννοιά τους λόγο προφορικής έκφρασης του λαού.Το αν είναι βρώμικοι δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε και ούτε έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε απαξιωτικά.Η όποια επιλογή τους είναι θέμα δικό τους.Το αν πληρώνουν ρεύμα νερό και δεν ξέρω εγώ τι ,και αν όχι,πρέπει να είναι το πρόβλημα της πολιτείας που δεν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά της.

Δημοσ.

η προέλευση της κάθε λέξεως είναι σχετική.Σήμερα κάποιες λέξεις έχουν αλλάξει την έννοιά τους λόγο προφορικής έκφρασης του λαού.Το αν είναι βρώμικοι δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε και ούτε έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε απαξιωτικά.Η όποια επιλογή τους είναι θέμα δικό τους.Το αν πληρώνουν ρεύμα νερό και δεν ξέρω εγώ τι ,και αν όχι,πρέπει να είναι το πρόβλημα της πολιτείας που δεν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...