linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγώ και τα δύο χρησιμοποιώ. Δεν είναι εκεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κλάψε και άλλο. Ψάξε και το insomnia. Στο ubuntu-gr έχω πολύ λιγότερα posts. Δε θα σου δώσω λογαριασμό στο πώς καταμερίζω το χρόνο μου, ανάμεσα σε ενέργειες προώθησης και βοήθεια σε χρήστες σε αυτό το forum και άλλα, στη δουλειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου, στον άρρωστο πατέρα μου κτλ. Συνέχισε να σαπίζεις. Έχω βαρεθεί να διαβάζω τις βλακείες σου,σε όσα threads γραφεις καταντάνε σε flames. Μας τα έχεις πρήξει με το ποσο κακια είναι η MS και ποσο καλο είναι το Ubuntu. ΤΟ GNU/Linux είναι αυτό που είναι και για την ώρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τα Windows σαν Desktop λειτουργικό, για τους γνωστούς λόγους που ελπίζω ξέρεις. Κατά τα αλλα όσο αφορά την απάντηση στο πια διανομή να βάλει κάποιος νέος χρήστης έχω ξαναγράψει, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ποσο χρόνο έχει σκοπό να δώσει και ποσο θέλει να εντρυφήσει στο θέμα. Εν τέλει το thread έχει μετατραπεί σε μια ανούσια συζήτηση με πρωτοπόρο στην σκουπιδολογία τον linuxovio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγώ και τα δύο χρησιμοποιώ. Δεν είναι εκεί το θέμα. To θεμα ειναι οτι συμφωνησα με την αποψη του filewalker και αμεσως βγηκες να με θαψεις. ΚΡΑ ΚΡΑ - ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΟΣΤΙΔΟΥ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=uhfrn1D6mrs[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εν τέλει το thread έχει μετατραπεί σε μια ανούσια συζήτηση με πρωτοπόρο στην σκουπιδολογία τον linuxovio. Στο thread για το refund , ποιοι σκουπιδολόγοι πήγαν να το ευτελίσουν? (μερικά ποστ διαγράφηκαν κατόπιν ρεπορτ) Εκεί τσιμουδιά ε? Ένα απλό παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Φιλτατε "Νεε στο linux" ΜΑΚΡΙΑ! Το linux δεν παιζει παιχνιδια. Να πας στη καλη ms. linuxovios τα linux ειναι κακα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μάλλον μόλις bannaristike, ζωή σε λόγου μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δε συνηθίζω να ανακοινώνω ποινές δημόσια, αλλά «προς γνώσιν και συμμόρφωσιν» όλων όσων σκέφτονται τώρα ή στο μέλλον να καταστρέψουν κι άλλα threads στο Linux section του Insomnia με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που παρατηρήσατε στα προηγούμενα μηνύματα (τα οποία δε θα σβηστούν, αλλά θα παραμείνουν ως παράδειγμα προς αποφυγή που οδηγεί σε ποινές): 1. Μόνιμο ban στο μέλος linuxovios που αποκαλύφθηκε με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ο ίδιος με τον πάλαι ποτέ gdp77, το οποίο account είχε γίνει επίσης permaban 2. 2 (δύο) μήνες ban στο μέλος tritonas00 για την απαράδεκτη και εριστική συμπεριφορά του σε αυτό και σε άλλα θέματα Για να δούμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ενταξει παιδια, τι να πω... κριμα μια δυο συμβουλες ηθελα, που να φανταστω οτι θα καταληξει ετσι το thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Άνοιξε αγαπητέ φίλε, αν δεν καλύφθηκες, ένα νέο thread. Έχεις όλο το ελεύθερο από μένα. Το κατάντημα του παρόντος είναι μη αναστρέψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.