rpil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ρε σεις παιδιά, έλεος! Το παλληκάρι ρώτησε ως αρχάριος τι διανομή να βάλει κι εσείς ανοίξατε distro flame!!! Αφήστε τον πρώτα να ξεκινήσει το ταξίδι και μετά του συστήνετε προορισμούς (αλλά, πολυυυυ μετά!) Βασίλη, αγόρι μου, ξεκίνα με το Ubuntu, μάθε Linux ή μη μάθεις (αν θες απλά να μπαίνεις internet και να βλέπεις ταινιούλες ή ν' ακούς μουσική) και αν στο μέλλον ψαχτείς παραπάνω, ασχολείσαι με το τι είναι το Slackware ή το Gentoo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ρε σεις παιδιά, έλεος! Το παλληκάρι ρώτησε ως αρχάριος τι διανομή να βάλει κι εσείς ανοίξατε distro flame!!! Αφήστε τον πρώτα να ξεκινήσει το ταξίδι και μετά του συστήνετε προορισμούς (αλλά, πολυυυυ μετά!) Βασίλη, αγόρι μου, ξεκίνα με το Ubuntu, μάθε Linux ή μη μάθεις (αν θες απλά να μπαίνεις internet και να βλέπεις ταινιούλες ή ν' ακούς μουσική) και αν στο μέλλον ψαχτείς παραπάνω, ασχολείσαι με το τι είναι το Slackware ή το Gentoo! Γιατί να μη βάλει Sabayon δλδ? Είναι το ίδιο εύκολο με το Ubuntu και είναι κ Gentoo κατα μια έννοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Για roll διανομή το sabayon ίσως είναι το πιο εύκολο, αλλά η mandiva είναι πιο εύκολη γενικά. Έχει πολλά gui εργαλεία που στις άλλες διανομές τα περνάς extra ή δεν υπάρχουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Γιατί να μη βάλει Sabayon δλδ? Είναι το ίδιο εύκολο με το Ubuntu και είναι κ Gentoo κατα μια έννοια Νομίζω πως δεν υπάρχουν όλα τα προγράμματα σε precompilled binaries στο repo του sabayon και θα μπλεχτεί. Καλύτερα με ubuntu, mint ή mandriva για αρχή. Και αν τον βολεύει, μένει. Αν δεν τον βολεύει, πάει σε άλλη διανομή (αν και δεν νομίζω να μην τον βολέψει καμία απ'τις τρεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 που το στηριζεις αυτο? Στο ότι ξέρω τι μυαλά κουβαλάς γενικά, αλλά και ειδικά όταν προτείνεις σε αρχάριο να ξεκινήσει με slackware. Θες να κάνεις κακό, φαίνεται ξεκάθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Στο ότι ξέρω τι μυαλά κουβαλάς γενικά, αλλά και ειδικά όταν προτείνεις σε αρχάριο να ξεκινήσει με slackware. Θες να κάνεις κακό, φαίνεται ξεκάθαρα. o filewalker το προτεινε ..οχι για να βαλει ubuntuubububu να εχει firefox και να βγαινει και να το παιζει καποιος εναντιον της microsoft και των windows users ΑΛΛΑ για να μαθει 10 πραματα ωστε να του ειναι απαραιτητα καθε στιγμη ανεξαρτητα διανομης και να καταλαβει την λειτουργια και την δυναμη του λειτουργικου.Κοινως ειπε το σωστο. Τι δεν καταλαβαινεις? Εσυ εχεις δoκιμασει ποτε slack και βγηκες να μας πεις οτι με το slack δεν θα θελει να ξανασχοληθει με το linux? Αμφιβαλλω αν εχεις δοκιμασει καποια αλλη διανομη αλλα anyway.. Τo μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βριζεις την MS,επαναστασεις,αγωνες-ιδεολογιες του κ@λου,refunds,κατι επιστολες που κατεληξαν στο καλαθι των αχρηστων....δεν σε εχω δει ομως να βοηθας σε προβληματα,να γραψεις εναν οδηγο..μονο να κραζεις ξερεις. κρα κρα κρα:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και που έχεις καταλάβει ότι έχει την διάθεση για να μάθει και ότι δεν θέλει κάτι που απλά θα κάνει την δουλειά του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 o filewalker το προτεινε ..οχι για να βαλει ubuntuubububu να εχει firefox και να βγαινει και να το παιζει καποιος εναντιον της microsoft και των windows users ΑΛΛΑ για να μαθει 10 πραματα ωστε να του ειναι απαραιτητα καθε στιγμη ανεξαρτητα διανομης.Κοινως ειπε το σωστο. Και εσύ συμφώνησες. O firewalker έχει κάποια ιδεολογία. Εσύ έχεις στόχους. Εσυ εχεις δoκιμασει ποτε slack και βγηκες να μας πεις οτι με το slack δεν θα θελει να ξανασχοληθει με το linux? Όχι . Επίσης δεν εχω δοκιμάσει και αρκετές δεκάδες από τις υπάρχουσες διανομές. Έχω διαβάσει όμως αρκετά για slack, ώστε να ξέρω ότι δεν προτείνεται για αρχάριους, εκτός και αν θέλεις να τους διώξεις. Αμφιβαλλω αν εχεις δοκιμασει καποια αλλη διανομη αλλα anyway.. Με την αμφιβολία θα μείνεις. Το 2000 περίπου που ξεκίνησα να ασχολούμαι με linux δεν υπήρχε πάντως το ubuntu Τo μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βριζεις την MS,επαναστασεις,αγωνες-ιδεολογιες του κ@λου,refunds,κατι επιστολες που κατεληξαν στο καλαθι των αχρηστων....δεν σε εχω δει ομως να βοηθας σε προβληματα,να γραψεις εναν οδηγο..μονο να κραζεις ξερεις. Κάνοντας ένα search στο ubuntu-gr, αλλά και σε αυτό το site, θα δεις ότι έχω προσφέρει βοήθεια πολλές φορές. Οδηγό για κάτι με το οποίο ασχολούμαι δε χρειάστηκε ποτέ να γράψω διότι υπάρχουν χιλιάδες στο net. Όσο για τις επιστολές που καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων για τα refunds , για ξαναπήγαινε στο thread να δεις αποτελέσματα. Τόσα ξέρεις τόσα λες για την κοινωνική δράση μου και την προώθηση του ubuntu ή άλλων θεμάτων. (για googlare ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό για υιοθέτηση ανοικτού λογισμικού) Φαίνεται πόσο στενόμυαλος είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και εσύ συμφώνησες. O firewalker έχει κάποια ιδεολογία. Εσύ έχεις στόχους. Βρε τι μας λες..Μηπως ειμαι και υπαλληλος της MS και δεν το ξερω? Κάνοντας ένα search στο ubuntu-gr, αλλά και σε αυτό το site, θα δεις ότι έχω προσφέρει βοήθεια πολλές φορές. Οδηγό για κάτι με το οποίο ασχολούμαι δε χρειάστηκε ποτέ να γράψω διότι υπάρχουν χιλιάδες στο net. Όσο για τις επιστολές που καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων για τα refunds , για ξαναπήγαινε στο thread να δεις αποτελέσματα. Τόσα ξέρεις τόσα λες για την κοινωνική δράση μου και την προώθηση του ubuntu ή άλλων θεμάτων. (για googlare ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό για υιοθέτηση ανοικτού λογισμικού) Φαίνεται πόσο στενόμυαλος είσαι. http://forum.ubuntu-gr.org/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=linuxovios Μονο σε ενα 3 θεματα σε ολοκληρο το ubuntu gr?Και τα υπολοιπα για επιστολες που δεν ανοιχτηκαν ποτε..μια χαρα. και αποκαλυπτεται και το παλιο σου user name αποτι βλεπω.. https://lists.launchpad.net/linux.sch.gr/msg00303.html From: @@@ @@@@ <gdp77@xxxxxxxxx> you know..the "κρα" word:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κλάψε και άλλο. Ψάξε και το insomnia. Στο ubuntu-gr έχω πολύ λιγότερα posts. Δε θα σου δώσω λογαριασμό στο πώς καταμερίζω το χρόνο μου, ανάμεσα σε ενέργειες προώθησης και βοήθεια σε χρήστες σε αυτό το forum και άλλα, στη δουλειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου, στον άρρωστο πατέρα μου κτλ. Συνέχισε να σαπίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ειναι ατοπο..δεν υπαρχει πεδιο συννενοησης.Συνεζισε να θεωρεις κομπλεξικους οσους χρησιμοποιουν αλλες διανομες και δεν συμφωνουν μαζι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ακριβώς. win subforum και ξυδάκι. Γιατί στο linux subforum μόνο για προβοκάτορας είσαι άξιος ως παρουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ακριβώς. win subforum και ξυδάκι. Γιατί στο linux subforum μόνο για προβοκάτορας είσαι άξιος ως παρουσία. ναι γιατι το linux subforum ειναι μονο για το ubuntu. http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=24067 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και για το ubuntu. Πάντως όχι για win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και για το ubuntu. Πάντως όχι για win. Δηλαδη πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστο section για αυτους που χρησιμοποιουν και τα 2? http://en.wikipedia.org/wiki/KRA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.