Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 @deschri Έτσι όπως είναι τα ereaders δεν νομίζω ότι αξίζει κάτι άλλο. Συγκριτικά με τα tablets απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός η οθόνες e ink είναι μακρά ανώτερες στο διάβασμα. Είχα λίγο αμφιβολίες για την οθόνη, αλλά για διάβασμα mobi ή άλλων format είναι τέλεια. Για pdf τα περισσότερα τα μετατρεπεις από το calibre και είσαι ok, εάν δεν θες είναι λίγο άβολο, και ίσως υα έπρεπε να πάρεις το μεγαλύτερο kindle. Μετά ίσως να έχανε την άνεση του μικρού...Βασικα σκέφτομαι ότι ίσως έπρεπε να πάρω 2 ώστε να μην μου το δανείζεται η κοπέλα μου BTW το nook στο public κάνει 360 euro, απλά ντροπή... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 BTW το nook στο public κάνει 360 euro, απλά ντροπή... Τους τέλειωσε, χρόνια τώρα. Εδώ κυκλοφορούν(σαν) τη μεγαλύτερη αποτυχία που βγήκε στην αγορά στα 300€, στο nook θα κωλώσουν?
Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τους τέλειωσε, χρόνια τώρα. Εδώ κυκλοφορούν(σαν) τη μεγαλύτερη αποτυχία που βγήκε στην αγορά στα 300€, στο nook θα κωλώσουν? I beg to differ, το είδα πριν από λίγες μέρες
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 I beg to differ Αλήθεια? Εντύπωση μου κάνει, ακόμα και πριν από 1,5 χρόνο τα υπόλοιπα ereaders ήταν έτη φωτός μπροστά και αρκετά φτηνότερα. Τι έχει παραπάνω που δεν έχουν τα υπόλοιπα για να δικαιολογεί την τιμή του? Άσε που μου φάνηκε εντελώς άβολο από κοντά.
Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αλήθεια? Εντύπωση μου κάνει, ακόμα και πριν από 1,5 χρόνο τα υπόλοιπα ereaders ήταν έτη φωτός μπροστά και αρκετά φτηνότερα. Τι έχει παραπάνω που δεν έχουν τα υπόλοιπα για να δικαιολογεί την τιμή του? Άσε που μου φάνηκε εντελώς άβολο από κοντά. Έχει μία lcd και βρίσκεται στο ελλαντα όπου ότι πρωτοέρχεται το χτυπάνε στο κεφάλι...
Nightstrike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μιας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ιντερνετ στο Kindle και μιας και συγκαταλέγομαι κι εγώ πια στους κατόχους Kindle (6 ιντσών, WiFi) και το χρησιμοποιώ καθημερινά, συγκέντρωσα 4 tips 'n' tricks για γρηγορότερο σερφάρισμα στο ίντερνετ με το Kindle. Γενικά, πρόκειται για απλούς και εύκολους τρόπους, που μερικοί όμως αυξάνουν δραματικά την ταχύτητα στο σερφάρισμα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα ή άλλες λύσεις που έχετε βρει και χρησιμοποιείτε εσείς. Ένα γαμάτο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις να σου στέλνει μέσω Mail rss feeds γενικά και o ένας από του δύο τρόπους που προτείνει. Θα το δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. Επίσης μία ερώτηση, πια θήκη προτείνεις? Σκεφτόμουν κάποια που να το βάζω μόνο για την μεταφορά και να το βγάζω τελείως από εκεί όταν είναι να διαβάσω. Εσύ τι λες?
eAnagnostis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ένα γαμάτο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις να σου στέλνει μέσω Mail rss feeds γενικά και o ένας από του δύο τρόπους που προτείνει. Θα το δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. Επίσης μία ερώτηση, πια θήκη προτείνεις? Σκεφτόμουν κάποια που να το βάζω μόνο για την μεταφορά και να το βγάζω τελείως από εκεί όταν είναι να διαβάσω. Εσύ τι λες? Ναι, ενδιαφέρον και αυτό με τα rss feeds, θα το κοιτάξω. Πάντως, αυτό που συστήνω ιδιαίτερα είναι η απενεργοποίηση της Java, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά και έτσι κι αλλιώς στο Kindle είναι συχνά περιττή. Θήκες υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές. Η Belkin έχει κάποιες που είναι με φερμουάρ, μόνο για μεταφορά, στα $25. Εγώ πάντως πήρα μια από τις θήκες του ίδιου το Amazon, και ας κάνει $10 παραπάνω, γιατί είναι δερμάτινη και ωραία, αλλά και γιατί μπορείς να χρησιμοποιείς το Kindle χωρίς να το βγάζεις από τη θήκη του. Δεν ξέρω αν έχεις σκεφτεί να έχει και φωτάκι LED - η θήκη M-Edge Latitude Kindle Jacket έχει φωτάκι στα μισά λεφτά από τις θήκες του Amazon (αν και αισθητικά εμένα δε μου κάνει η M-Edge, αλλά αυτά είναι προτιμήσεις). Γενικά, εμένα πότε με βολεύει να διαβάζω με τη θήκη (που την κρατάς σα βιβλίο) πότε βγάζοντάς το από αυτή (ειδικά αν θέλω πληκτρολόγηση).
diafanos82 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πάντως, αυτό που συστήνω ιδιαίτερα είναι η απενεργοποίηση της Java, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά και έτσι κι αλλιώς στο Kindle είναι συχνά περιττή. Javascript εννοείς φαντάζομαι
eAnagnostis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Javascript εννοείς φαντάζομαι Χρησιμοποιώ την ορολογία που έχει το Kindle στο μενού του, για να μην έχουμε μπερδέματα.
eAnagnostis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Javascript εννοείς φαντάζομαι Χρησιμοποιώ την ορολογία που έχει το Kindle στο μενού του, για να μην έχουμε μπερδέματα.
diafanos82 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Χρησιμοποιώ την ορολογία που έχει το Kindle στο μενού του, για να μην έχουμε μπερδέματα. ωχ ναι? το δικο μου γραφει javascript γιαυτο το ανέφερα
diafanos82 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Χρησιμοποιώ την ορολογία που έχει το Kindle στο μενού του, για να μην έχουμε μπερδέματα. ωχ ναι? το δικο μου γραφει javascript γιαυτο το ανέφερα
simos82 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία εμπλοκή εαν βάλω φίλο μου από Αγγλία να παραγγείλει το καινούριο Κindle? Εχει λίγο φοβηθεί το μάτι μας με το κλειστό σύστημα που έχουν... Παίζει ρόλο ποιο όνομα το παραγγέλνει και ποιο όνομα αγοράζει βιβλία από διαφορετικό λογαριασμό;
simos82 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει καμία εμπλοκή εαν βάλω φίλο μου από Αγγλία να παραγγείλει το καινούριο Κindle? Εχει λίγο φοβηθεί το μάτι μας με το κλειστό σύστημα που έχουν... Παίζει ρόλο ποιο όνομα το παραγγέλνει και ποιο όνομα αγοράζει βιβλία από διαφορετικό λογαριασμό;
eAnagnostis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να κάνεις μετά την αγορά deregister και register σε δικό σου λογαριασμό. Αλλά, το καλύτερο, παρήγγειλε από δικό σου λογαριασμό, πλήρωσε με τη δική σου πιστωτική και βάλε απλά delivery adress τον φίλο σου στην Αγγλία. Γίνεται, τσεκαρισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα