Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα pdf τα έκανα copy-paste κατευθείαν στο kindle (αν το συνδέσεις στην usb ενός pc, είναι σαν εξωτερικός δίσκος).

Δεν έκανα ακόνη καμιά μετατροπή στα pdf, οπότε δεν ξέρω τί γίνεται. Θα προσπαθήσω αργότερα, και θα ενημερώσω.

Δεν το ήξερα ότι γίνεται να το συνδέσεις έτσι! (λολ) Με τα epub τι κάνεις? Γενικά εάν έχεις ένα pdf και θες να αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς σε τι μορφή συμφέρει να το μετατρέψεις?

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν υποστηριζει epub το kindle.

Ναι, αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι στέλνεις ένα e-mail στο mail που σου παρέχει η amazon Και στο μετατρέπουν αυτοί. Τώρα για τα epub ισχύει αυτό, για τα pdf...δνε ξέρω αυτό ρωτάω :-)

Δημοσ.

Συγνωμη αν εχει ερωτηθεί , αλλα φαντάζομαι πως το 3G του kindle στη ελλαδα είναι άχρηστο , έτσι?

@NIGHTSTRIKE. Τι κόστος από byserv?

Δημοσ.

Γενικά υπάρει το mobipocket, που μετατρέπει τα πάντα σε azw (το format που υποστηρίζει το amazon).

Κάτι δωρεάν βιβλία που κατέβασα σε αυτή τη μορφή, σηκώνουν πολλές αλλαγές (γραμματοσειρά, διάστοιχο κτλ). Στα pdf το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι zoom.

Αν το βιβλίο είναι "κανονικό" pdf, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αλλίως πρέπει να κάνει δεξιά αριστερά στη σελίδα, που δεν είναι και ότι καλύτερο.

Θα δοκιμάσω καμιά μετατροπή αργότερα, και θα ενημερώσω.

Δημοσ.
Ναι, αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι στέλνεις ένα e-mail στο mail που σου παρέχει η amazon Και στο μετατρέπουν αυτοί. Τώρα για τα epub ισχύει αυτό, για τα pdf...δνε ξέρω αυτό ρωτάω :-)

Αν κατάβα καλά, για να κάνεις αυτό έχει κόστος 0.15$/mb. Δεν είναι ακριβό, αλλά υπάρχει και η λύση του mobipocket.

Δημοσ.
Συγνωμη αν εχει ερωτηθεί , αλλα φαντάζομαι πως το 3G του kindle στη ελλαδα είναι άχρηστο , έτσι?

@NIGHTSTRIKE. Τι κόστος από byserv?

165euro +4euro εάν χρησιμοποιείσεις το "expres" ΕΛΤΑ.

40 euro κατάθεση και τα άλλα αντικαταβολή. Εάν θες με πιστωτική +4% του ποσού που θα πληρώσεις. Γενικά εγώ πήγα σε τράπεζα και τα άλλα αντικαταβολή με το expres ΕΛΤΑ.

@marios_geo: Νομίζω ότι το Calibre κάνει μετατροπή σε .mobi όπου είναι συμβατό το Kindle. Μπορείς να εμφανίσεις το table of contents του αρχείου στο Kindle?

Δημοσ.
Αν κατάβα καλά, για να κάνεις αυτό έχει κόστος 0.15$/mb. Δεν είναι ακριβό, αλλά υπάρχει και η λύση του mobipocket.

Νομιζω χρεωνεσαι μονο αν στο στειλουν ασυρματα

Αν το περασεις με καλωδιο μονος σου δεν εχει χρεωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το calibre σε 2 pdf (pdf to mobi). Ένα λογοτεχνίας και ένα επιστημονικό.

Το λογοτεχνίας ήταν γενικά καλό pdf, άλλά με τη μορφή mobi, έχεις τώρα δυνατότητα να αλλαξεις μέγεθος γραμματοσειράς, και φυσικά το scroll πάνω κάτω είναι απλά τέλειο.

Με το pdf, είναι καλό αλλά τώρα το ρυθμίζεις όπως θες. Το συνιστώ ανεπυφύλακτα.

Για το επιστημονικό κείμενο, μην προσπαθείτε καν. Όπως ήταν λογικό, όλες οι εξισώσεις χάθηκαν.

Επεξ/σία από marios_geo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
165euro +4euro εάν χρησιμοποιείσεις το "expres" ΕΛΤΑ.

40 euro κατάθεση και τα άλλα αντικαταβολή. Εάν θες με πιστωτική +4% του ποσού που θα πληρώσεις. Γενικά εγώ πήγα σε τράπεζα και τα άλλα αντικαταβολή με το expres ΕΛΤΑ.

@marios_geo: Νομίζω ότι το Calibre κάνει μετατροπή σε .mobi όπου είναι συμβατό το Kindle. Μπορείς να εμφανίσεις το table of contents του αρχείου στο Kindle?

Παίδες, μόλις πήρα ειδοποίηση από τη UPS. Έκανα την παραγγελία την Πέμπτη κατευθείαν από Amazon US και συνολικά κόστισε (τα 2 κομμάτια) 305 usd (με τα μεταφορικά μέσα) και 170 eur ο εκτελωνισμός απο UPS. Αν τον κάνεις μόνος σου είναι περί τα 60 eur φθηνότερα αλλά πρέπει να έχεις το χρόνο να τρέχεις 1 μέρα !!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Δηλαδή το ένα πόσο σου κόστισε? τα 170euro εκτελωνισμός τι είναι?

Τιμή για kindle : $139 περίπου 108 €

Μεταφορικά : $ 26 περίπου 20 €

Εκτελωνισμός : 85 € (με την υπόθεση ότι η Τιμή είναι στο μισό για 1 kindle αντί για δύο)

Σύνολο : 213 € το ένα

Κοινώς νταβατζιλικι στην Τιμή από αδιαφανείς διαδικασίες...

Δημοσ.

Εκτελωνισμός : 85 € (με την υπόθεση ότι η Τιμή είναι στο μισό για 1 kindle αντί για δύο)

Από το byserv εγώ εννοούσα σύνολο 165 η προκαταβολή είναι μέσα από τα 165.

Δημοσ.

Δηλαδή για ένα προϊόν που κάνει 108 Ευρώ, χρέωσαν 85 Ευρώ εκτελωνισμό;

Δεν ντρέπονται λίγο;

:confused:

Δημοσ.

Έκανα μια -μάλλον- αναλυτική παρουσίαση του νέου Kindle με hands-on video: http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/2010/09/hands-on-kindle-3-wifi-video.html Νομίζω είναι η πρώτη στην Ελλάδα (κάτι που δεν έχει και τόση σημασία). Δίνω πάντως έμφαση στο τι γίνεται με τα ελληνικά και κυρίως τι σημαίνει το κλείδωμά του για όσους θέλουν να αγοράζουν ελληνικά e-books.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...