Nightstrike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Τα pdf τα έκανα copy-paste κατευθείαν στο kindle (αν το συνδέσεις στην usb ενός pc, είναι σαν εξωτερικός δίσκος). Δεν έκανα ακόνη καμιά μετατροπή στα pdf, οπότε δεν ξέρω τί γίνεται. Θα προσπαθήσω αργότερα, και θα ενημερώσω. Δεν το ήξερα ότι γίνεται να το συνδέσεις έτσι! (λολ) Με τα epub τι κάνεις? Γενικά εάν έχεις ένα pdf και θες να αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς σε τι μορφή συμφέρει να το μετατρέψεις?
Nightstrike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υποστηριζει epub το kindle. Ναι, αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι στέλνεις ένα e-mail στο mail που σου παρέχει η amazon Και στο μετατρέπουν αυτοί. Τώρα για τα epub ισχύει αυτό, για τα pdf...δνε ξέρω αυτό ρωτάω
drafex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη αν εχει ερωτηθεί , αλλα φαντάζομαι πως το 3G του kindle στη ελλαδα είναι άχρηστο , έτσι? @NIGHTSTRIKE. Τι κόστος από byserv?
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά υπάρει το mobipocket, που μετατρέπει τα πάντα σε azw (το format που υποστηρίζει το amazon). Κάτι δωρεάν βιβλία που κατέβασα σε αυτή τη μορφή, σηκώνουν πολλές αλλαγές (γραμματοσειρά, διάστοιχο κτλ). Στα pdf το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι zoom. Αν το βιβλίο είναι "κανονικό" pdf, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλίως πρέπει να κάνει δεξιά αριστερά στη σελίδα, που δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα δοκιμάσω καμιά μετατροπή αργότερα, και θα ενημερώσω.
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι στέλνεις ένα e-mail στο mail που σου παρέχει η amazon Και στο μετατρέπουν αυτοί. Τώρα για τα epub ισχύει αυτό, για τα pdf...δνε ξέρω αυτό ρωτάω Αν κατάβα καλά, για να κάνεις αυτό έχει κόστος 0.15$/mb. Δεν είναι ακριβό, αλλά υπάρχει και η λύση του mobipocket.
Nightstrike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη αν εχει ερωτηθεί , αλλα φαντάζομαι πως το 3G του kindle στη ελλαδα είναι άχρηστο , έτσι?@NIGHTSTRIKE. Τι κόστος από byserv? 165euro +4euro εάν χρησιμοποιείσεις το "expres" ΕΛΤΑ. 40 euro κατάθεση και τα άλλα αντικαταβολή. Εάν θες με πιστωτική +4% του ποσού που θα πληρώσεις. Γενικά εγώ πήγα σε τράπεζα και τα άλλα αντικαταβολή με το expres ΕΛΤΑ. @marios_geo: Νομίζω ότι το Calibre κάνει μετατροπή σε .mobi όπου είναι συμβατό το Kindle. Μπορείς να εμφανίσεις το table of contents του αρχείου στο Kindle?
proudqueen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κατάβα καλά, για να κάνεις αυτό έχει κόστος 0.15$/mb. Δεν είναι ακριβό, αλλά υπάρχει και η λύση του mobipocket. Νομιζω χρεωνεσαι μονο αν στο στειλουν ασυρματα Αν το περασεις με καλωδιο μονος σου δεν εχει χρεωση
marios_geo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα το calibre σε 2 pdf (pdf to mobi). Ένα λογοτεχνίας και ένα επιστημονικό. Το λογοτεχνίας ήταν γενικά καλό pdf, άλλά με τη μορφή mobi, έχεις τώρα δυνατότητα να αλλαξεις μέγεθος γραμματοσειράς, και φυσικά το scroll πάνω κάτω είναι απλά τέλειο. Με το pdf, είναι καλό αλλά τώρα το ρυθμίζεις όπως θες. Το συνιστώ ανεπυφύλακτα. Για το επιστημονικό κείμενο, μην προσπαθείτε καν. Όπως ήταν λογικό, όλες οι εξισώσεις χάθηκαν. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από marios_geo
nvassil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 165euro +4euro εάν χρησιμοποιείσεις το "expres" ΕΛΤΑ.40 euro κατάθεση και τα άλλα αντικαταβολή. Εάν θες με πιστωτική +4% του ποσού που θα πληρώσεις. Γενικά εγώ πήγα σε τράπεζα και τα άλλα αντικαταβολή με το expres ΕΛΤΑ. @marios_geo: Νομίζω ότι το Calibre κάνει μετατροπή σε .mobi όπου είναι συμβατό το Kindle. Μπορείς να εμφανίσεις το table of contents του αρχείου στο Kindle? Παίδες, μόλις πήρα ειδοποίηση από τη UPS. Έκανα την παραγγελία την Πέμπτη κατευθείαν από Amazon US και συνολικά κόστισε (τα 2 κομμάτια) 305 usd (με τα μεταφορικά μέσα) και 170 eur ο εκτελωνισμός απο UPS. Αν τον κάνεις μόνος σου είναι περί τα 60 eur φθηνότερα αλλά πρέπει να έχεις το χρόνο να τρέχεις 1 μέρα !! Sent from my iPhone using Insomnia
Nightstrike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή το ένα πόσο σου κόστισε? τα 170euro εκτελωνισμός τι είναι?
nvassil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή το ένα πόσο σου κόστισε? τα 170euro εκτελωνισμός τι είναι? Τιμή για kindle : $139 περίπου 108 € Μεταφορικά : $ 26 περίπου 20 € Εκτελωνισμός : 85 € (με την υπόθεση ότι η Τιμή είναι στο μισό για 1 kindle αντί για δύο) Σύνολο : 213 € το ένα Κοινώς νταβατζιλικι στην Τιμή από αδιαφανείς διαδικασίες... Sent from my iPhone using Insomnia
Nightstrike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τιμή για kindle : $139 περίπου 108 €Μεταφορικά : $ 26 περίπου 20 € Εκτελωνισμός : 85 € (με την υπόθεση ότι η Τιμή είναι στο μισό για 1 kindle αντί για δύο) Σύνολο : 213 € το ένα Κοινώς νταβατζιλικι στην Τιμή από αδιαφανείς διαδικασίες... Sent from my iPhone using Insomnia Από το byserv εγώ εννοούσα σύνολο 165 η προκαταβολή είναι μέσα από τα 165.
Q-Taxys Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τιμή για kindle : $139 περίπου 108 €Μεταφορικά : $ 26 περίπου 20 € Εκτελωνισμός : 85 € (με την υπόθεση ότι η Τιμή είναι στο μισό για 1 kindle αντί για δύο) Σύνολο : 213 € το ένα Κοινώς νταβατζιλικι στην Τιμή από αδιαφανείς διαδικασίες... Sent from my iPhone using Insomnia Δηλαδή για ένα προϊόν που κάνει 108 Ευρώ, χρέωσαν 85 Ευρώ εκτελωνισμό; Δεν ντρέπονται λίγο;
eAnagnostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα μια -μάλλον- αναλυτική παρουσίαση του νέου Kindle με hands-on video: http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/2010/09/hands-on-kindle-3-wifi-video.html Νομίζω είναι η πρώτη στην Ελλάδα (κάτι που δεν έχει και τόση σημασία). Δίνω πάντως έμφαση στο τι γίνεται με τα ελληνικά και κυρίως τι σημαίνει το κλείδωμά του για όσους θέλουν να αγοράζουν ελληνικά e-books.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα