Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ηχο απο συνδεση λαπτοπ σε τηλεοραση

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα πηρα μια τηλεοραση και συνδεσα σε αυτη το λαπτοπ μου με hdmi σε hdmi και δυστυχως δεν ακουγα ηχο απο την τηλεοραση μονο απο το λαπτοπ....τελικα πηγα σε κατι επιλογες απο την τηλεοραση επελεξα συνδεση με pc και δουλεψε αλλα μετα μολις το ξεσυνδεσα δεν ακουγα απο το pc κοιταξα κατω δεξια στον ηχο στο λαπτοπ και αντι για ηχεια realtek high definition εγραφε κατι αλλο (δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειχε να κανει κατι με συσκευη τηλεορασης νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος) οποτε πηγα στις επιλογες και επελεξα να μην γινει χρηση αυτης της συσκευης (ανενεργη) και ακουγοταν ηχος απο το λαπτοπ. Αργοτερα οταν πηγα να το ξανασυνδεσω στην τηλεοραση δεν ακουγοταν τπτ απο την τηλεοραση παλι και δεν γινοταν να ακουσω με τον ιδιο τροπο ουτε υπαρχει καποια επιλογη οπως την πρωτη φορα......πως το διορθωνω????

---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:58 ----------

αφηστε το το βρηκα ημουν πανω απο ωρα και το εψαχνα και δεν εβρισκα κατι αλλα μολις εγραψα το θεμα και ξαναεψαξα το βρηκα μου εφερε γουρι το insomnia!!!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σ φιλε κ εγω εχω το ιδιο ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 1 βδομαδα .πατησα να ειναι ανενεργη η συσκευη αναπαραγωγης απο την τηλεωραση .Δωσε μου τα φωτα σ :D

Δημοσ.

πας στο control panel επιλεξεις ηχο καιμετα επιλεγεις που θελεις να καταλληγει ο ηχος.

Αν εχεις ενισχυτη επιλέγεις το αντιστοιχο οταν βγαλεις το καλωδιο πρεπει παλι να ενεργοποιησεις τα ηχεια του laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...