angelina_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Πιστεύεται ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε AntiVirus στο κινητό μας? Εχω πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο αν δεν χρησιμοποιείs εφαρμογές από ξένες πηγές, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω και την δικιά σας άποψη πάνω στο θέμα. Sent from my X10i using Tapatalk
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Πιστεύεται ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε AntiVirus στο κινητό μας? Εχω πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητο αν δεν χρησιμοποιείs εφαρμογές από ξένες πηγές, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω και την δικιά σας άποψη πάνω στο θέμα. Sent from my X10i using Tapatalk θεωρω πολυ πιο πιθανο να χαλασουμε το κινητο μονοι μας (κανοντας διαφορους πειραματισμους με Root/Rom/Jailbreak κλπ) παρα να κολλησουμε κανα ιο
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Θεωρώ ότι υπάρχουν προγράμματα που υποκλεπτουν πληροφορίες αλλά δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα που να δικαιολογεί εγκατάσταση αντιβιοτικου. Επίσης τα προγράμματα που ίσως υποκλεπτουν πληροφορίες θεωρητικά χρειάζεσαι κάτι σαν firewall να τα εμπόδισεις να επικοινωνούν με το Internet Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
angelina_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Άρα μάλλον δεν τα χρησιμοποιούν και πολύ οι χρήστες smartphones?! :-\ Sent from my X10i using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.