Προς το περιεχόμενο

Διαρροη στο σασι του H/Y

antbyron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα ξεθύμανε.

Επίσης ανέφερα το φαινόμενο της επαγωγής. Μην ξεχνάς πως το DVI είναι καλώδιο υψηλής συχνότητας, όπως επίσης και πολλά κυκλώματα εντός του PC. Αλλά δεν κινδυνεύεις από αυτό.

Δημοσ.

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε αλλάζοντας το πολύμπριζο, και μετά έλεγχο στα βίσματα πίσω μήπως κάνει γείωση κανένα βίσμα στο κουτί, από μπριζα δεν νομίζω γιατί δεν είχα πριν καιρό τέτοιο πρόβλημα....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Η γειωση του σπιτιου ειναι ενταξη , το ιδιο και η μπριζα-πολυμπριζο αφου με τον δευτερο υπολογιστη δεν εχω προβλημα.

Υποπτευομαι οτι η διαρροη πηγαζει απο την μητρικη και τις βασουλες που την δενουν στο σασι.

Το κουτι ειναι ενα cooler master stacker 831

Δημοσ.
Υποπτευομαι οτι η διαρροη πηγαζει απο την μητρικη και τις βασουλες που την δενουν στο σασι.

Τα σημεία της μητρικής που ακουμπάνε στο κουτί είναι γειωμένα κι εφόσον η γείωση του σπιτιού είναι ΟΚ (ΟΚ δε σημαίνει "έχω πρίζα σούκο" πρέπει να γίνει έλεγχος από τεχνικό), δεν έχουν τάση.

Σκέφτομαι μόνο 1) πρόβλημα στο τροφοδοτικό ή/και 2) πρόβλημα στη γείωση (το να μην είναι καλή η γείωση ενός σπιτιού δεν είναι πολύ σπάνιο).

Δημοσ.
Τα σημεία της μητρικής που ακουμπάνε στο κουτί είναι γειωμένα κι εφόσον η γείωση του σπιτιού είναι ΟΚ (ΟΚ δε σημαίνει "έχω πρίζα σούκο" πρέπει να γίνει έλεγχος από τεχνικό), δεν έχουν τάση.

Σκέφτομαι μόνο πρόβλημα στο τροφοδοτικό ή/και πρόβλημα στη γείωση (το να μην είναι καλή η γείωση ενός σπιτιού δεν είναι πολύ σπάνιο).

Σε αυτη την περιπτωση θα ειχα το ιδιο προβλημα και στο αλλο το συστημα.

Μαλλον με καποιο συγκεκριμενο κομματι του συστηματος υπαρχει το προβλημα.

Τωρα το ελυσα και κανω καποιες δοκιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...