mayrozjack Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Καλησέρα παιδιά! Έχω ένα HP Pavillion 9700 το οποια παρουσιασε το εξης προβλημα: ενώ κάποια στιγμή κάνω κανονικότατα shut down, 2 ώρες μετά όταν πήγα να τον ανοίξω έκανε έναν ήχο (όμοιο με κώδικα μορς :Ρ) 1 μακρύ "μπιπ" και 2 σύντομα. Ψάχνοντας, βρήκα ότι πρόκειται για κρασάρισμα της GPU, κάτι που πολλά HP το παθαίνουν. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι λένε πως φταίει ελαττωματική αναβάθμιση bios (δεν έκανα, όχι εν γνώση μου τουλάχιστον), ή ελαττωματικό chip. ή πρόβλημα με την κόλληση (?????). Έχω μια-δυο λύσεις κατα νού αλλά θα 'θελα και μια ακόμη άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
touristas1985 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 επαθα ακριβως το ιδιο σε ενα fujitsu siemens pi1556v. Εμενα εχει την Nvidia go7600gt...Αυτο με το Bios το εψαξα και εγω δεν ειναι σιγουρα αυτο το προβλημα...τελικα εμενα μου ειχε καει κατι στη καρτα γραφικων και την επισκευασα.
mayrozjack Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εξηγησε μου αν γινεται τι ακριβως παιχτηκε με τη δικη σου περιπτωση, και ποσο πηγε το μαλλι τελικα; Σκέφτομαι να τους τον στειλω πακέτο, όπως είναι και μέσα στην εγγύηση...
carib Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Aν είναι εντός εγγύησης μη το σκέφτεσαι καν. Εγώ λέω να το σκευτείς.... http://www.computer-systems.gr. Η επισκευή κοστίζει 90Ευρώ + ΦΠΑ
touristas1985 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ρε carib μην το παρακανεις!!σε καθε Post και διαφημιση τραγικο!Αν ειναι εντος εγγυησης γιατι να το επισκευασει σε εσενα με 120 ευρω + μεταφορικα δηλαδη το λιγοτερο 150 ευρω και να μην το στειλει για αλλαγη καρτας γραφικων εντος εγγυησης? Ειναι βλαβη στην καρτα γραφικων...αν ειναι εντος εγγυησης θα το στειλεις και θα σου αλλαξουν την καρτα γραφικων.
carib Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ρε carib μην το παρακανεις!!σε καθε Post και διαφημιση τραγικο!Αν ειναι εντος εγγυησης γιατι να το επισκευασει σε εσενα με 120 ευρω + μεταφορικα δηλαδη το λιγοτερο 150 ευρω και να μην το στειλει για αλλαγη καρτας γραφικων εντος εγγυησης? Ειναι βλαβη στην καρτα γραφικων...αν ειναι εντος εγγυησης θα το στειλεις και θα σου αλλαξουν την καρτα γραφικων. Έχεις δίκιο... Νόμιζα ότι έλεγε αν είναι εκτός εγγύησης να μην το σκευτεί γιατί θα είναι ακριβό....Απλά όταν είναι εντός εγγύησης ενοείται πως θα πας για την εγγύηση..
touristas1985 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 τα εκτος εγγυησης δεν διαφωνω οτι συμφερει να τα επισκευασεις σε εσενα η σε καποιον συναδελφο...και εγω το ιδιο εκανα χωρις προβλημα.Ειναι η μονη λυση που μπορει να καταστησει ξανα το λαπτοπ λειτουργικο με λογικο κοστος
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Έχεις δίκιο... Νόμιζα ότι έλεγε αν είναι εκτός εγγύησης να μην το σκευτεί γιατί θα είναι ακριβό....Απλά όταν είναι εντός εγγύησης ενοείται πως θα πας για την εγγύηση.. αν ειχε σοβαρη αντιπροσωπεια εννοειται. αλλα ορισμενες εταιριες στην ελλαδα απλα δεν υπαρχουν... (Acer Fujitsu-Siemens HP) και το εντος εγγυησης σημαινει γκρινιες καθυστερησεις καταγγελιες και βρισιδι... φιλε να το πας στην αντιπροσωπεια και να πεις οτι ειναι γνωστο προβλημα και οτι ζητας αποζημιωση η αντικατασταση λογω κακης σχεδιασης, θεμα γνωστο αν ψαξεις στο νετ και σε αλλες χωρες η εταιρια εδινε κανονικα αντικατασταση η επισκευη και επεκταση εγγυησης. καν το για να σε παρουν στα σοβαρα και στειλε και ενα Mail στην ΗP ευρωπης αν σου αρχισουν τις καθυστερησεις. και μετα κανε και μια καταγγελια αν σε τρεναρουν πανω απο 10 εργασιμες.
mayrozjack Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ. Ετσι πως εγιναν τα πραγματα μαλλον για εγγυηση θα παει αφου ισχυει ακομα, απλα αυτο που ηθελα να γλιτωσω ηταν η ταλαιπωρία με την καθυστερηση της αντιπροσωπείας και το γεγονος οτι πρεπει να παω στο σπιτι μου στην πολη που σπουδαζω για να παρω τα χαρτια του laptop, για να γινει η διαδικασια. Οπως και να 'χει, ας μεινει ανοιχτο το thread για 1-2 μερες, μηπως και πει κανενας καμια ιδεα και μετα να κλείσει. Ευχαριστω και πάλι!!
mayrozjack Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ. Ετσι πως εγιναν τα πραγματα μαλλον για εγγυηση θα παει αφου ισχυει ακομα, απλα αυτο που ηθελα να γλιτωσω ηταν η ταλαιπωρία με την καθυστερηση της αντιπροσωπείας και το γεγονος οτι πρεπει να παω στο σπιτι μου στην πολη που σπουδαζω για να παρω τα χαρτια του laptop, για να γινει η διαδικασια. Οπως και να 'χει, ας μεινει ανοιχτο το thread για 1-2 μερες, μηπως και πει κανενας καμια ιδεα και μετα να κλείσει. Ευχαριστω και πάλι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.