Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη

Dragonheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εψαξα αρκετα στο φορουμ και ενω βρηκα αρκετα θεματα που εχουν να κανουν με προβληματα οθονης δεν βρηκα κατι παρομοιο με το δικο μου. Το λαπτοπ μου ειναι αυτο:

http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo_2.asp?productid=237 με Full HD OLED οθονη και ειναι σχετικα καινουργιο.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι στην πανω μερια απο κεντρο προς τα δεξια εχει βγει μια μαυριλα που ξεκιναει απο πανω και κατεβαινει προς τα κατω. Οσο και να σας εξηγω δεν θα καταλαβετε ακριβως τι λεω γι'αυτο παρτε τις φωτογραφιες να δειτε ακριβως τι εννοω.

http://img201.imageshack.us/gal.php?g=dsc03352l.jpg

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; Εχει να κανει με το backlight η το inverter τις οθονης;

Δημοσ.

Η οθόνη παίζει κανονικά ή πάντα έτσι άσπρο? Η "σκιά" αυτή οφείλεται σε πίεση στο σημείο που ξεκινάει στην άκρη της οθόνης και γενικά είναι μη επισκευάσιμη (πρέπει να αλλάξει η οθόνη).

Δημοσ.

Σου έχει σβήσει ένα ή δύο led, οπότε αν είναι σ' εγγύηση πάει γι' αλλαγή, αν είναι εκτός ή αλλάζεις οθόνη ή το led stripe.

Δημοσ.
Η οθόνη παίζει κανονικά ή πάντα έτσι άσπρο? Η "σκιά" αυτή οφείλεται σε πίεση στο σημείο που ξεκινάει στην άκρη της οθόνης και γενικά είναι μη επισκευάσιμη (πρέπει να αλλάξει η οθόνη).

Ειναι συνεχεια αυτη τη σκια.. Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει απο μονη της;

Σου έχει σβήσει ένα ή δύο led, οπότε αν είναι σ' εγγύηση πάει γι' αλλαγή, αν είναι εκτός ή αλλάζεις οθόνη ή το led stripe.

Εχει σβησει led της οθονης και δηλαδη πρεπει να αλλαχτει ολη η οθονη η μπορω να αγορασω κατι εγω και να το αλλαξω;

Να πω οτι η οθονη ειναι OLED και οχι lcd..

Απ'οτι μου λετε κι εσεις μαλλον το προβλημα εγινε απο δικια μου βλακεια, ακουμπησα κατι σχετικα βαρυ πανω στο λαπτοπ για καποια ωρα (περιπου μια μερα) οποτε μαλλον απο εκει προηλθε. Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω; Μπορω να αγορασω αυτο που χαλασε και να το αντικαταστησω;

Δημοσ.

Ολα καλα τελικα, απλα ειχε πιεστει το συγκεκριμενο σημειο για πολυ ωρα και ειχε μαυρισει αλλα τωρα ειναι παλι τελεια! Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...