Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων να αγορασω??

krueger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων για το pc μου και επειδη εχω δει αρκετες γνωμες εδω και καποιους που γνωριζουν επελεξα insomnia :-D

λοιπον το budjet μου ειναι εως 250Ε

ο επεξεργαστης μου Intel® Pentium® Dual CPU E2200 2.20ghz 2.20ghz

το motherboard μου Asus P5B-Plus

η RAM μου 6gb (800mhz)

και λειτουργικο συστημα windows 7 ultimate 64bit...

ευχαριστω..

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να αναβαθμισεις το υπολοιπο συστημα τοτε τα 250 euro που δινεις ειναι παρα πολλα,γιατι με το υπαρχον συστημα το bottleneck στην καρτα γραφικων θα ειναι μεγαλο.

Και γιατι 6 gb ram?ετσι χανεις το dual channel.

Ποια καρτα εχεις τωρα?

Σε τι αναλυση παιζεις?

Δημοσ.

λοιπον η καρτα που εχω τωρα ειναι η nvidia 9800gt(αλλα θελω να την δωσω σε εναν φιλο που εχει τν ιδια και θελει να βαλει 2).. η οθονη μου ειναι η LG M227WD 22'' με τα 250Ε θα προτεινες κατι διαφορετικο?

Δημοσ.

εαν θα δωσεις τοσα λεφτα σε καρτα γραφικων, το υπολοιπο συστημα θα την υπολειτουργει και ουσιαστικα δεν θα δεις διαφορα μεγαλη. κοιταξε σε κατι ποιο κοντα στο συστημα σου ή κανε λιγο ακομα υπομονη και βαλε λιγα χρηματα στην ακρη και αργοτερα κανεις την αλλαγη επεξεργαστη και M/B πουλοντας τα παλια και συμπληρωνεις την διαφορα των καινουργιων.

Δημοσ.

πιστευετε οτι αν εμενα στην καρτα που εχω τωρα (nvidia 9800gt 512mb) και τα χρηματα πηγαιναν για επεξεργαστη και Μ/Β να ηταν καλυτερα??

Δημοσ.

ειναι καπως μικρο το ποσο που θελεις να διαθεσεις για μια αναβαμθιση η οποια θα σου δωσει αρκετα παραπανω.

Εγω θα κρατουσα ακομα αυτα που εχεις,και θα μαζευα και καποια χρηματα ακομα ωστε να κανω μια καλυτερη αναβαθμιση.

Δημοσ.
πιστευετε οτι αν εμενα στην καρτα που εχω τωρα (nvidia 9800gt 512mb) και τα χρηματα πηγαιναν για επεξεργαστη και Μ/Β να ηταν καλυτερα??

+οσα θες...

για το συστηματακι σου οπως ειναι τωρα μια 4850, μην πω οτι ειναι και πολυ...

• Moderators
Δημοσ.

Παντως σε Ε2200 στο τριτο συστημα εδω περα, μια χαρα παιζει σε full hd η 3870 που φοραει... Μη πω το ιδιο με τον Ε8400 απο το πρωτο συστημα, οταν βρισκοταν σε αυτο...!

Δημοσ.
Γι'αυτο λεω να παρει μεχρι 4670 με τον CPU που εχει μιας και η 4670 ειναι σαν την 3870 σε επιδοσεις

καλα η 4670 δεν εχει και ιδιες επιδοσεις με την 3870 :P

αλλα απο την 9800 αν παει στην 4670 θα ειναι καπως... :lol:

• Moderators
Δημοσ.
Γι'αυτο λεω να παρει μεχρι 4670 με τον CPU που εχει μιας και η 4670 ειναι σαν την 3870 σε επιδοσεις

4670 καπου αναμεσα σε 3850 και 3870. Αρα οχι σαν, αλλα 4670 < 3870.

Υποβαθμιση για την ακριβεια :lol:

Δημοσ.
καλα η 4670 δεν εχει και ιδιες επιδοσεις με την 3870 :P

http://www.anandtech.com/show/2616/6

Ε ειναι λιγο καλυτερη η 3870

Αλλα για να παρει κατι καλυτερο πρεπει να αλλαξει και cpu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...