giglis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδιά αγόρασα ένα κινητό από έναν στη ομόνοια, την ώρα που το πήρα το κινητό ήταν μια χαρά έλα όταν πήγα σπίτι και πήγα να του αλλάξω τη ΣΙΜ μου έκλισε και όταν πήγα να το ανοίξω μου ζητά USERNAME και PASSWORD αλλά δεν ξέρω τη να κάνω. Το κινητό είναι το HTC MAGIC ξερή κάνεις τη να κάνω. Το ξέρω ότι έκανα μλκ που το πηρά αλλά τα λάθη μου τα πληρώνω τώρα. Και δεν θέλω να τα χάσω έτσι εύκολα τα 100 εύρο που έδωσα.
giglis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά αν όντως το κινητό είναι κλεμμένο, και με το πρόβλημα που έχω, γίνετε τίποτα???
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δες μηπως μπορείς με κάποια διαδικασία να κανείς reset την συσκευή και να βάλεις το στάνταρ από την εταιρία τον κωδικο, αν υπάρχει κάτι τέτοιο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παιδιά αγόρασα ένα κινητό από έναν στη ομόνοια, την ώρα που το πήρα το κινητό ήταν μια χαρά έλα όταν πήγα σπίτι και πήγα να του αλλάξω τη ΣΙΜ μου έκλισε και όταν πήγα να το ανοίξω μου ζητά USERNAME και PASSWORD αλλά δεν ξέρω τη να κάνω. Το κινητό είναι το HTC MAGIC ξερή κάνεις τη να κάνω. Το ξέρω ότι έκανα μλκ που το πηρά αλλά τα λάθη μου τα πληρώνω τώρα. Και δεν θέλω να τα χάσω έτσι εύκολα τα 100 εύρο που έδωσα. φιλε μου πολυ κακως εκανες και το αγορασες, τους δινεις πατημα να κλεψουν κι αλλα. κριμα
chrismfz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Παιδιά αγόρασα ένα κινητό από έναν στη ομόνοια, την ώρα που το πήρα το κινητό ήταν μια χαρά έλα όταν πήγα σπίτι και πήγα να του αλλάξω τη ΣΙΜ μου έκλισε και όταν πήγα να το ανοίξω μου ζητά USERNAME και PASSWORD αλλά δεν ξέρω τη να κάνω. Το κινητό είναι το HTC MAGIC ξερή κάνεις τη να κάνω. Το ξέρω ότι έκανα μλκ που το πηρά αλλά τα λάθη μου τα πληρώνω τώρα. Και δεν θέλω να τα χάσω έτσι εύκολα τα 100 εύρο που έδωσα. Πιθανότατα απλά σου ζητάει ενα Google user/pass (πχ Gmail) λόγω Android. Αν είναι τελείως "μαμα" - stock και δεν σε αφήνει να μπεις στο μενου για να ενεργοποιήσεις wifi και τυχαίνει να μην έχεις σιμ καρτα με ιντερνετ τότε θα μπεις σε διαδικασία να δώσεις εντολές για ενεργοποίηση wifi απο fastboot. Αναλόγως βλέπεις και πράττεις, βοήθεια, howtos & tutorials θα βρεις στο xda-developers(dot)com Ή μπορείς απευθείας να το ρουτάρεις και να βάλεις Froyo (android 2.2) απο cyanogenmod.com
giglis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Πιθανότατα απλά σου ζητάει ενα Google user/pass (πχ Gmail) λόγω Android. Αν είναι τελείως "μαμα" - stock και δεν σε αφήνει να μπεις στο μενου για να ενεργοποιήσεις wifi και τυχαίνει να μην έχεις σιμ καρτα με ιντερνετ τότε θα μπεις σε διαδικασία να δώσεις εντολές για ενεργοποίηση wifi απο fastboot. Αναλόγως βλέπεις και πράττεις, βοήθεια, howtos & tutorials θα βρεις στο xda-developers(dot)com Ή μπορείς απευθείας να το ρουτάρεις και να βάλεις Froyo (android 2.2) απο cyanogenmod.com Φιλέ μου είναι αυτό που είπες ακριβός με το USER και το PASS.. Τώρα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να περάσω το android 2.2 στο κινητό μου, έψαξα στο ιντερνέτ για οδηγίες και βρήκα πολλές αλλά ήταν για το NEXUS ONE και δεν μπορώ να κάνω ακριβός ότι λέει στο HTC Magic, αν κάποιος από εσάς έχει βάλει το android 2,2 σε κινητό ας μου πει πώς το έκανε. Ευχαριστώ ….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.