antbyron Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ποτε δεν ειναι αργα.... α και μην πας ιεκ ακμη ....τελος . μονο αυτο σου λεω. Για πιο λογο το λες αυτο? Εχεις εμπειρια απο αλλες σχολες ωστε να συγκρινεις?
Leatherwolfgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όντως, αναρωτιέμαι αν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν... Άστα να πάνε. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, γιατί αν είσαι σωστός επιχειρηματίας θέλεις και τους καλύτερους στην δουλειά σου. Το χειρότερο είναι πως όταν λένε "ευχάριστο περιβάλλον εργασίας" εννοούν εσύ και άλλα 15 άτομα σε χώρο για το πολύ 5 αλλά τουλάχιστον έχει ανεμιστήρα και όταν λένε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών εννοούν ότι θα πάρεις τον βασικό ενώ έχεις πτυχίο και αν όλα πάνε καλά θα έχεις και προοπτικές να γίνεις μεγαλοστέλεχος, αν προλάβεις. Ίσως υπερβάλω λίγο...
Leatherwolfgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όντως, αναρωτιέμαι αν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν... Άστα να πάνε. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, γιατί αν είσαι σωστός επιχειρηματίας θέλεις και τους καλύτερους στην δουλειά σου. Το χειρότερο είναι πως όταν λένε "ευχάριστο περιβάλλον εργασίας" εννοούν εσύ και άλλα 15 άτομα σε χώρο για το πολύ 5 αλλά τουλάχιστον έχει ανεμιστήρα και όταν λένε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών εννοούν ότι θα πάρεις τον βασικό ενώ έχεις πτυχίο και αν όλα πάνε καλά θα έχεις και προοπτικές να γίνεις μεγαλοστέλεχος, αν προλάβεις. Ίσως υπερβάλω λίγο...
PCharon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απ'όσο έχω καταλάβει, αυτή η δουλειά μόνο για ελ.επαγ. αξίζει τον κόπο (εφόσον είσαι και κάπως καλός, όχι μάπας) κι επειδή ένας μόνος του δε μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια ή πάντα γρήγορα, να είναι 2-3 να συνεργάζονται μεταξύ τους. Το να πας κάπου να σκίζεσαι να παίρνεις το βασικό και κάτι, και οι από πάνω να παίρνουν χιλιάρικα από τη δουλειά σου, δε νομίζω πως αξίζει σα δουλειά.
PCharon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απ'όσο έχω καταλάβει, αυτή η δουλειά μόνο για ελ.επαγ. αξίζει τον κόπο (εφόσον είσαι και κάπως καλός, όχι μάπας) κι επειδή ένας μόνος του δε μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια ή πάντα γρήγορα, να είναι 2-3 να συνεργάζονται μεταξύ τους. Το να πας κάπου να σκίζεσαι να παίρνεις το βασικό και κάτι, και οι από πάνω να παίρνουν χιλιάρικα από τη δουλειά σου, δε νομίζω πως αξίζει σα δουλειά.
Leatherwolfgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Απλά είναι δύσκολο να δουλέψεις και μόνος σου. Θέλει καλό πελατολόγιο και κάποιο κεφάλαιο για τις περιόδους που πιάνεις πάτο, γιατί το ΤΕΒΕ, το τηλέφωνο και το ενοίκιο θέλουν στάνταρ λεφτά. Αν σου κάτσει και καμία εφορία και δεν έχεις κάνει τα κουμάντα σου εκεί είναι που τρέχεις και δεν φτάνεις. Πάντως αν πας για τα πολλά ή πρέπει να μπεις μέτοχος σε εταιρεία ή να την ψάξεις μόνο ή με μικρή παρέα.
Leatherwolfgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Απλά είναι δύσκολο να δουλέψεις και μόνος σου. Θέλει καλό πελατολόγιο και κάποιο κεφάλαιο για τις περιόδους που πιάνεις πάτο, γιατί το ΤΕΒΕ, το τηλέφωνο και το ενοίκιο θέλουν στάνταρ λεφτά. Αν σου κάτσει και καμία εφορία και δεν έχεις κάνει τα κουμάντα σου εκεί είναι που τρέχεις και δεν φτάνεις. Πάντως αν πας για τα πολλά ή πρέπει να μπεις μέτοχος σε εταιρεία ή να την ψάξεις μόνο ή με μικρή παρέα.
subatom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Όλα είναι σχετικά, ανάλογα που θες να δουλέψεις και πόσο φιλόδοξος είσαι, μπορεί να σχεδιάζεις και να προγραμματίζεις τρομερά πράγματα αλλά χωρίς κάποιες σπουδές μπορεί να εγκλωβιστείς σε αυτό το ελληνοnet με πελάτες της γειτονιάς και σχεδιασμό φυλλαδίων για σουβλατζίδικα. καλό είναι να κάνεις κάποιες σπουδές αλλά όχι σε κάποιο ελληνικό ιεκ...κλπ Σίγουρα θα χρειαστεί να μάθεις html, css, javascript που είναι το μέλλων τα οποία βέβαια μπορείς να τα μάθεις και μέσα από τα 1000δες tutorials που είναι διαθέσιμα στο net. Υπάρχουν τρόποι για κάθε ανάγκη!
ErrorWebIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Το χειρότερο είναι πως όταν λένε "ευχάριστο περιβάλλον εργασίας" εννοούν εσύ και άλλα 15 άτομα σε χώρο για το πολύ 5 αλλά τουλάχιστον έχει ανεμιστήρα και όταν λένε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών εννοούν ότι θα πάρεις τον βασικό ενώ έχεις πτυχίο και αν όλα πάνε καλά θα έχεις και προοπτικές να γίνεις μεγαλοστέλεχος, αν προλάβεις. Ίσως υπερβάλω λίγο... Δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε μου! ΥΓ: Να τα ακούνε αυτά οι δικοί μου που τους φτιάχνω και καφέ!
Leatherwolfgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε μου! ΥΓ: Να τα ακούνε αυτά οι δικοί μου που τους φτιάχνω και καφέ! Τώρα είσαι άδικος. Όταν σου είπαν συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη το εννοούσαν. Σιγά σιγά θα καταφέρεις να φτιάχνεις τον τέλειο καφέ και αν βάλει λουκέτο η εταιρεία που δουλεύεις θα έχεις προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Άσε που μπορείς να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να δουλέψεις σε καφετέρια. Τσ τσ τσ... Μα τόση αχαριστία...
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Άσε που μπορείς να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να δουλέψεις σε καφετέρια. Τσ τσ τσ... Μα τόση αχαριστία... τσκ τσκ τκσ ... νεολαία παιδί μου.. τι περιμένεις.. Εγώ σκέφτομαι να πάω πανεπιστήμιο.. μιας και δεν μπόρεσα μικρός θα το κάνω στα 32 μου. ωραίοοος. Το ίδιο σκέφτομαι ρε συ trelocoder και γώ τον τελευταίο καιρό..
ErrorWebIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τώρα είσαι άδικος. Όταν σου είπαν συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη το εννοούσαν. Σιγά σιγά θα καταφέρεις να φτιάχνεις τον τέλειο καφέ και αν βάλει λουκέτο η εταιρεία που δουλεύεις θα έχεις προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Άσε που μπορείς να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να δουλέψεις σε καφετέρια. Τσ τσ τσ... Μα τόση αχαριστία... Δεν κατάλαβες. Εγώ είμαι ο εργοδότης και τους φτιάχνω και καφέ!!!! Και στο τέλος όταν πάω να κάνω και δικό μου καφέ.. έχει τελειώσει..!
Leatherwolfgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν κατάλαβες. Εγώ είμαι ο εργοδότης και τους φτιάχνω και καφέ!!!! Και στο τέλος όταν πάω να κάνω και δικό μου καφέ.. έχει τελειώσει..! Τότε αλλάζει το πράγμα. Έτσι είναι όμως τα αφεντικά... Έχουν τους σκλάβους να δουλεύουν και τα αφεντικά post-άρουν σε forums. Αυτό με τον καφέ που δεν φτάνει για σένα είμαι σύγουρος ότι είναι πλεκτάνη. Κάποιος από την ομάδα σου κατάλαβε ότι serf-άρεις ενώ οι άλλοι δουλεύουν και κάθε βράδυ αδειάζει το κουτί του καφέ. BTW πολύ ωραία σελίδα έχεις. Hint: Τον καφέ στον αδειάζει ο Γιώργος. Αυτός δεν πίνει καφέ οπότε δεν τον νοιάζει...
ErrorWebIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τότε αλλάζει το πράγμα. Έτσι είναι όμως τα αφεντικά... Έχουν τους σκλάβους να δουλεύουν και τα αφεντικά post-άρουν σε forums. Αυτό με τον καφέ που δεν φτάνει για σένα είμαι σύγουρος ότι είναι πλεκτάνη. Κάποιος από την ομάδα σου κατάλαβε ότι serf-άρεις ενώ οι άλλοι δουλεύουν και κάθε βράδυ αδειάζει το κουτί του καφέ. BTW πολύ ωραία σελίδα έχεις. Hint: Τον καφέ στον αδειάζει ο Γιώργος. Αυτός δεν πίνει καφέ οπότε δεν τον νοιάζει... Είμαστε εντελώς off topic αλλά γέλασα μέχρι δακρύων μ' αυτό! By the way έχουμε Job Opening σε λίγο οπότε όποιος θέλει να του φτιάχνω καφέ ας στείλει ένα CV
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 για τι θέση? Έτσι να το χουμε στα υπόψην.. Αλλα το θέμα είναι.. κάνεις καλούς καφέδες? :-ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.