psyneck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Hello guys..!τι κανουμε?? προκειται ν κανω format στο pc μου για να βαλω τα win7pro και λεω να δοκιμασω για πρωτη φορα να φτιαξω ενα image του υπολογιστή αφου περασω ολα τα προγραμματα για να ειναι πιο ευκολο την επομενη φορα που θα κανω format! Γινεται;; ετσι εχω ακουσει...δεν το χω κανει ποτε
isay Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Γεια σου psyneck και καλώς ήρθες. Ναι αυτό που λες γίνεται, είναι μια πολύ καλή λύση και είναι σχετικα εύκολο. Με αυτό τον τρόπο έχεις έτοιμα τα windows, με περασμένα τα updates και τα προγράμματα που θες. Χρειάζεσαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα (π.χ. acronis true image, clonezilla, norton ghost) και ένα αποθηκευτικό μέσο (usb, δίσκος, DVD ή και άλλο partition στον ίδιο δίσκο. Άμα κοιτάξεις στο wiki ( http://wiki.insomnia.gr/ ), θα βρεις διάφορους οδηγούς ή αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση (πάνω δεξιά) θα βρεις αρκετό υλικό. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις, εδώ είμαστε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Συμφωνω και επαυξανω για Norton ghost. Ξεχνας το format ...μεχρι να βγει νεο λειτουργικο εκτος και σου χτυπησει ο δισκος που εχεις το image του ή αλλαξεις μητρικη. Free τετοιο προγραμμα δεν νομιζω να υπαρχει.
isay Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τα τρία που σου έγραψα είναι τα κορυφαία στο είδος τους (κάθε ένα με τα υπέρ και κατά του). Προσωπικά προτιμώ πλέον το clonezilla (που είναι και freeware) αλλά για αρχάριο θα πρότεινα ένα από τα άλλα δυο για λόγους εμφάνισης με ελαφρά προτίμηση στο Acronis True Image. ΠΡΙΝ κάνεις το format κάνε δοκιμές να δεις ποιο σου ταιριάζει και μετα μπες στα βαθιά.
mariadionysiou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιδιά σας χαιρετω, είμαι καινουργία στην παρέα και ήθελα να ρωτήσω μήπως μπορείτε να με βοηθήστε να κάνω Format το Pc μου? Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και τι χρειάζομαι? pls help me
ss13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιδιά σας χαιρετω, είμαι καινουργία στην παρέα και ήθελα να ρωτήσω μήπως μπορείτε να με βοηθήστε να κάνω Format το Pc μου? Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και τι χρειάζομαι? pls help me Καλώς όρισες !! Πολύ γενική είναι η ερώτηση σου , τι λειτουργικό έχει τώρα στον υπολογιστή σου ; Έχει cd εγκατάστασης ; Πες μας τα στοιχεία του υπολογιστή σου να σε βοηθήσουμε !!
leonidas_fs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Hello! Το ξεθάβω λιγο αυτο το θεματακι..Σε καμια ωρα θα παω σπιτι να κανω format τα xp και θα βάλω τα 7...θα κρατησω drivers αρχεια κτλ..Η ερωτηση μου ειναι αλλη...Υπάρχει καποιο προγραμματάκι που θα βοηθήσει να κρατήσω τους κωδικούς μου?? Απο μερικά site δεν θυμάμαι τους κωδικους που εχω ( το εχω στο remember me)..τι μπορουμε να κάνουμε γι'αυτο??? Hint : εκτος απο το να πάρω back up τα cookies...
leonidas_fs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 edit : Δεν το εκανα ακομα το format οποτε οποιος ξέρει λέει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν εχεις firefox το xmarks κραταει καποια πραγματα απο κωδικους αλλα οχι παντα.
damastes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 αν έχεις firefox, βάλε το add-on password exporter. Αν ανοίξεις tools-options-security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords. Πατάς export και σου βγάζει ενα αρχειάκι, κράτα το. ΜΕτα το format, εγκατάσταση, απλα ξαναβάλε στον firefox το add on, και διάλεξε import
leonidas_fs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 αν έχεις firefox, βάλε το add-on password exporter. Αν ανοίξεις tools-options-security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords. Πατάς export και σου βγάζει ενα αρχειάκι, κράτα το. ΜΕτα το format, εγκατάσταση, απλα ξαναβάλε στον firefox το add on, και διάλεξε import thank you αλλα στο συγκεκριμενο pc Που θα γινει format εχει ΙΕ..Δεν γίνεται να κατεβάσω firefox και να τα περασω ολα στον ΙΕ??? Μπα Ε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 thank you αλλα στο συγκεκριμενο pc Που θα γινει format εχει ΙΕ..Δεν γίνεται να κατεβάσω firefox και να τα περασω ολα στον ΙΕ??? Μπα Ε? Γιατι δεν κατεβαζεις firefox και να προσθεσεις σε αυτον και οτι εχεις στον ie και να παρεις backup μετα ?
popeye68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Hello! Το ξεθάβω λιγο αυτο το θεματακι..Σε καμια ωρα θα παω σπιτι να κανω format τα xp και θα βάλω τα 7...θα κρατησω drivers αρχεια κτλ..Η ερωτηση μου ειναι αλλη...Υπάρχει καποιο προγραμματάκι που θα βοηθήσει να κρατήσω τους κωδικούς μου?? Απο μερικά site δεν θυμάμαι τους κωδικους που εχω ( το εχω στο remember me)..τι μπορουμε να κάνουμε γι'αυτο??? Hint : εκτος απο το να πάρω back up τα cookies... Αν σε πρόλαβα κατέβασε το Xmarks. Εγκατέστησέ το στον browser που επιθυμείς και έχεις συγχρονίσει κωδικούς, σελιδοδείκτες, ανοιχτές καρτέλες, προτιμήσεις. Αν χρησιμοποιείς τον firefox τότε υπάρχει και το add-on firefox sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.