Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop με περίπου 600 ευρώ. Προτάσεις και απόψεις επί των δικών μου προτάσεων.

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Και ΝΑΙ εγινε το ακατορθωτο!

Η παραγγελια εφτασε στο σταδιο "Ολοκληρωθηκε" την Παρασκευη, μολις μια ημερα μετα τη παραγγελια. (Μπραβο τα Multirama!!)

Σημερα λοιπον (ναι, Σαββατο), με πηρε τηλεφωνο απο τη μεταφορικη ενας και ρωτησε αν μπορει να το φερει μεχρι τη μια το μεσημερι.

Δεχτηκα (ακυρωνοντας τον καφε που ειχα κανονισει) και περιμενα...

περιμενα...

...περιμενα...

Παει 2 παρα τεταρτο, χτυπαει το κουδουνι.

Λεω ΟΟΟΠ να το μας το λαπτοπ!

Ανοιγω του ντελιβερά και τι μου λεει;

Χιλια συγγνωμη, μα μας ''χτυπησαν" το λαπτοπ σε μια προηγουμενη παραδοση. (Εννοώντας προφανως οτι τους το κλεψαν απο το φορτηγακι).

Επειτα μου ζητησε συγγνωμη ξανα και μου εδωσε ενα τηλεφωνο να παρω τη ταχυμεταφορικη τη δευτερα να συννενοηθω πότε θα μου φερουν αλλο, ενω παραλληλα σημειωσε σε ενα χαρτι το μοντελο που θελω για να ζητησει να το ξαναφερει.

Ποσο πιο γκαντεμης πια? :P :p

Δημοσ.
Και ΝΑΙ εγινε το ακατορθωτο!

Η παραγγελια εφτασε στο σταδιο "Ολοκληρωθηκε" την Παρασκευη, μολις μια ημερα μετα τη παραγγελια. (Μπραβο τα Multirama!!)

Σημερα λοιπον (ναι, Σαββατο), με πηρε τηλεφωνο απο τη μεταφορικη ενας και ρωτησε αν μπορει να το φερει μεχρι τη μια το μεσημερι.

Δεχτηκα (ακυρωνοντας τον καφε που ειχα κανονισει) και περιμενα...

περιμενα...

...περιμενα...

Παει 2 παρα τεταρτο, χτυπαει το κουδουνι.

Λεω ΟΟΟΠ να το μας το λαπτοπ!

Ανοιγω του ντελιβερά και τι μου λεει;

Χιλια συγγνωμη, μα μας ''χτυπησαν" το λαπτοπ σε μια προηγουμενη παραδοση. (Εννοώντας προφανως οτι τους το κλεψαν απο το φορτηγακι).

Επειτα μου ζητησε συγγνωμη ξανα και μου εδωσε ενα τηλεφωνο να παρω τη ταχυμεταφορικη τη δευτερα να συννενοηθω πότε θα μου φερουν αλλο, ενω παραλληλα σημειωσε σε ενα χαρτι το μοντελο που θελω για να ζητησει να το ξαναφερει.

Ποσο πιο γκαντεμης πια? :P :p

οχι γκαντεμης, μου κανει ιδια φαση με αυτη που λενε παιδακια κυρια μου φαγε ο σκυλος την εργασια...

Δημοσ.
οχι γκαντεμης, μου κανει ιδια φαση με αυτη που λενε παιδακια κυρια μου φαγε ο σκυλος την εργασια...

σωστος:lol::lol::lol:

και έμενα μου το είχαν κάνει στο πλασιο με την κάρτα γραφικών που είχα παραγγέλλει και όταν μου το είπε του λέω αστό θα το πάρω καλυτέρα από άλλου...

• Moderators
Δημοσ.

Παντως οντως πρεπει να ειχε προβλημα με το οχημα μεταφορας, γιατι κοπαναγε τη πορτα προσπαθωντας να τη κλεισει... για να τη κλειδωσει κιολας ουτε λογος :P

Αλλα τοσο πολυ πια? Να του το κλεψουν απο το οχημα?

Οχι τιποτε αλλο, μου κλαιγοταν οτι τωρα θα εχει αυτος προβλημα που το εχασε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...