phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δε νομίζω.. Κάποιοι λένε πως είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, η ίδια η Arctic Silver το διαψεύδει. Εγώ έχω βάλει πάντως AS5 σε gpu χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά μην προκαλέσεις και την τύχη σου με το να πέσει κάποια ποσότητα γύρω απ' τον πυρήνα, ποτέ δεν ξέρεις.
Red_Phantom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Είχα κάψει μια μητρική αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν η Arctic Silver 3 ή 5. Κύλισε όταν ζεστάθηκε απο την ψύκτρα (είχα βάλει παρα πολύ είναι η αλήθεια) και πάει το σύστημα AthlonXP 2500+ (Barton)
Massiv0r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μηπως σας βρισκετε καμια κουβερτα μην ξεπαγιασει το Pcακι μου ? Αρκετα καλη διαφορα και λενε οταν περασουνε 200 ωρες φαινεται το πραγματικο αποτελεσμα.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ... και λενε οταν περασουνε 200 ωρες φαινεται το πραγματικο αποτελεσμα. Μην περιμένεις πάνω από 2°C βέβαια. Αναρωτιέμαι κι εγώ πάντως σχετικά με τη διαφορά με πριν.
Luciddream Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μου την φερανε τωρα, γρηγορη εξυπηρετηση, το πρωι με πειρανε τηλεφωνο ολα κομπλε. Απλα ειχα παραγκειλει Ceramique και μου φερανε Silver 5.. θα υπαρχει κανα προβλημα αν βαλω και στην καρτα γραφικων ? κανείς δεν σχολιάζει οτι άλλο παρείγγειλε και άλλο του φέραν...?? ότι να ναι αυτά τα μαγαζιά.. οι διαφορές είναι μικρές... σίγουρα η silver 5 δίνει καλύτερο αποτέλεσμα θερμοκρασίας.. (με ελάχιστες διαφορές). εγώ πλέον παίζω μπάλα με ceramique για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
Massiv0r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και στην παραγγελια εγραφε Ceramique, παντως δεν με χαλασε.. η Silver 5 ειναι πιο ακριβη και πιο αποτελεσματικη απο οσα λενε. Οσο αφορα τις θερμοκρασιες με τον Επεξεργαστη ειχα πολυ ασχημες αφου ειχα χαλασει την ηδη υπαρχοντα πλακα μεταξυ Επεξεργαστη και ανεμιστηρα. Σε σχεση με πριν το κανω αυτο ειναι περιπου 5-8c πιο κατω, δεν ειμαι σιγουρος. Στην καρτα γραφικων εριξα το MemIO γυρω στα 5-6C (μου ριχνε Grey Screen σε Full load) , εβαλα ομως μονο στην πυρηνα της, αλλα εβγαλα τελιως κατι ηδη υπαρχοντα κολλημενα στα Memory Chips (δεν ξερω πως να τα περιγραψω) που ητανε πακετο με τη Scythe Cooler και και ειχα κολλησει χωρις θερμαγωγιμη. Συμπερασμα, ηθελε να της βαλω δαχτυλο για να στρωσει... ...στο απλωμα η παστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.