Προς το περιεχόμενο

Ιδιωτική σχολή Hardware

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .Ψάχνω μια ιδιωτική σχολή στην Αττική για να σπουδάσω τεχνικός hardware υπολογιστών.Ξέρετε καμμία? (Αλλα να ασχολείται μόνο με hardware)

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα δωσεις λεφτα για να δουλευεις στα σερβις των μουλτιραμα,πλαισιο κτλ?κανε κανα τηλ.και δες ποσες ωρες +χρηματα παιρνουν...

εκτος και αν εννοεις οτι θα ηθελες να φτιαχνεις κυκλωματα και chipakia κτλ..Λες να υπαρχει τετοια βιομηχανια στην Ελλαδα?

-----------

γνωμη μου τραβα μαθε καμμια τεχνη ηλεκτρολογου,υδραυλικου.

Δημοσ.
(Αλλα να ασχολείται μόνο με hardware)

Ευχαριστώ.

δεν υπαρχει ουτε τετοια σχολη ουτε τετοια δουλεια.

ειναι σαν να λες οτι θες να εισαι ηλεκτρολογος και να βαζεις μονο πριζες.

Δημοσ.

Βρήκα αυτήν την ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

στα εξής Ιδιωτικά ΙΕΚ:

ΚΟΡΕΛΚΟ

ΔΕΛΤΑ

ΞΥΝΗ (ΑΘΗΝΑΣ)

ΠΑΣΤΕΡ

ΩΜΕΓΑ

ΑΚΜΗ

Ποιο ΙΕΚ να διαλέξω ;Ποιο είναι το καλύτερο?

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει ούτε το κόπο ούτε τα λεφτά που θα δώσεις.

Όπως είπε κι ο kage, ψάξε για κάποια άλλη ειδικότητα.

Δημοσ.
θα δωσεις λεφτα για να δουλευεις στα σερβις των μουλτιραμα,πλαισιο κτλ?κανε κανα τηλ.και δες ποσες ωρες +χρηματα παιρνουν...

εκτος και αν εννοεις οτι θα ηθελες να φτιαχνεις κυκλωματα και chipakia κτλ..Λες να υπαρχει τετοια βιομηχανια στην Ελλαδα?

-----------

γνωμη μου τραβα μαθε καμμια τεχνη ηλεκτρολογου,υδραυλικου.

Μα δεν είπα οτι θέλω να δουλέψω σε αυτές τις εταιρίες .Θα προτιμήσω να δουλέψω ως ελεύθερος επαγγελματίας, με την δημιουργία του δικού μου εργαστηρίου, όπου θα μπορώ να επισκευάζω, να συντηρω, να εγκαθιστώ και να αναβαθμίζω όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα υπολογιστών και των περιφερειακών τους.

Δημοσ.

ρε jason σκεψου τωρα αποφοιτους απο σχολες...ποσες μα ποσες υπαρχουν...αεκ/τει/ιεκ ιδιωτικά κολλεγια...και αντιστοιχα σκεψου ποια ειναι η ζητηση για ολους αυτους τους αποφοιτους...Οι περισσοτεροι καταλήγουν να συναρμολογουν pc στο multirama στο πλαισιο κτλ....Πηγαινε καπου αλλου.πηγαινε προς υδραυλικος προς ηλεκτρολογος προς μαγειρας και δεν θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο

Δημοσ.
Μα δεν είπα οτι θέλω να δουλέψω σε αυτές τις εταιρίες .Θα προτιμήσω να δουλέψω ως ελεύθερος επαγγελματίας, με την δημιουργία του δικού μου εργαστηρίου, όπου θα μπορώ να επισκευάζω, να συντηρω, να εγκαθιστώ και να αναβαθμίζω όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα υπολογιστών και των περιφερειακών τους.

μα εσυ ειπες οτι θελεις να ασχοληθεις μονο με το hardware!

ενας τεχνικος η/υ δεν ασχολειτε μονο με το hardware.

για την επισκευη/κατασκευη ενος η/υ ο τεχνικος ασχολειτε 10% με το hardware, ολα τ'αλλα ειναι θεμα software.

Δημοσ.
ρε jason σκεψου τωρα αποφοιτους απο σχολες...ποσες μα ποσες υπαρχουν...αεκ/τει/ιεκ ιδιωτικά κολλεγια...και αντιστοιχα σκεψου ποια ειναι η ζητηση για ολους αυτους τους αποφοιτους...Οι περισσοτεροι καταλήγουν να συναρμολογουν pc στο multirama στο πλαισιο κτλ....Πηγαινε καπου αλλου.πηγαινε προς υδραυλικος προς ηλεκτρολογος προς μαγειρας και δεν θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο

Το θέμα είναι οτι δεν μ αρέσουν αυτές οι δουλειές.Είχα πάει ένα διάστημα να μάθω αυτές τις δουλειές που ανέφερες και δε μου κανε καθόλου κέφι να τις κάνω...Θέλω να κάνω κάτι που μ αρέσει.Και αυτό είναι να συναρμολογώ -επισκευάζω hardware υπολογιστών ,εκτυπωτές ,scanner κτλ

μα εσυ ειπες οτι θελεις να ασχοληθεις μονο με το hardware!

ενας τεχνικος η/υ δεν ασχολειτε μονο με το hardware.

για την επισκευη/κατασκευη ενος η/υ ο τεχνικος ασχολειτε 10% με το hardware, ολα τ'αλλα ειναι θεμα software.

Δεν είπα την ειδικότητα μόνο Τεχνικός H/Y.Είπα Tεχνικός Η/Υ και ηλεκτρονικών μηχανών γραφείου.Googlare την να δείς τι είναι.Και δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο κοντά στο Hardware.Οπότε αναγκαστικά σ αυτήν καταλήγω.

Δημοσ.

Δεν είπα την ειδικότητα μόνο Τεχνικός H/Y.Είπα Tεχνικός Η/Υ και ηλεκτρονικών μηχανών γραφείου.Googlare την να δείς τι είναι.Και δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο κοντά στο Hardware.Οπότε αναγκαστικά σ αυτήν καταλήγω.

αυτο που λες ειναι θεωριτικο, πρακτικα δε γινεται.

σου λεω ενα παραδειγμα που μου εχει τυχει.

σε φωναζει πελατης και σου λεει απο το τηλεφωνο οτι ο εκτυπωτης εχει προβλημα.

πας εκει, δοκιμαζεις να εκτυπωσεις ενα εγγραφο, ο εκτυπωτης τυπωνει κανονικα

αλλα λειπει το γραμμα "α" απο ολες τις λεξεις που ηταν εκτυπωμενες!

τι κανεις??????

που ειναι το προβλημα?

hardware ή software?

θα σου πω τη λυση αργοτερα...

Δημοσ.

Έχω τελειώσει και ΙΕΚ "Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής,δικτύων και αυτοματισμού γραφείου" ξέχασα να αναφέρω + την πιστοποίηση..Το οποίο είναι κυρίως software.

Δημοσ.
Έχω τελειώσει και ΙΕΚ "Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής,δικτύων και αυτοματισμού γραφείου" ξέχασα να αναφέρω + την πιστοποίηση..Το οποίο είναι κυρίως software.

φεξε μου και γλυστρησα δλδ.

Αφου εχεις το χαρτί απο το ιεκ λοιπων πανε ποιασε ολα τα συνοικιακά μαγαζια της γειτονιάς σου και πες:

Γεια σας ειμαι ο ιάσωνας ο γιγαντας.

Εχω τελιώσει ιεκ και εχω πιστοποίηση.

Ειμαι λιτοφαγος , μαρέσουν οι καρπαζίες , ξυπνάω νωρίς και ξέρω 2 πράγματα στα κομπιούτερς.Θελω να δουλεψω να μάθω αλλα 2 ωστε να τα κάνω 4.

Δεν εχω προβλημα για αρχη να δουλεύω και μαι 222ευρώ το μήνα.

Καλυτερα ετσι παρα να στα φάνε στα ΙΕΚ που δε θα βγάλεις και άκρη και θα σου πάρουν και τα ευρωπουλάκια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...