Προς το περιεχόμενο

GAMING PC - 1920χ1200 full settings

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα να δείς, έχοντας την 5870, σου λέω ότι τα καινούρια παιχνίδια (NFS Shift, και περισσότερο Dirt 2) τη φτάνουν στα όριά της στα 1920Χ1080 που παίζω εγώ. Μιλάμε πάντα για διατήρηση 60fps με locked framerate.

Σε μερικά παιχνίδια τύπου Crysis, Metro 2033 δεν αρκεί ούτε η 5870 για τις αναλύσεις αυτές. Μόνο crossfire, αλλά το value for money πάει περίπατο.

Η γνώμη μου είναι πάρε μια κάρτα που να αξίζει τα λεφτά της για να μην τα κλαίς στη συνέχεια. Δεν νομίζω ότι θα βιαστεί ιδιαίτερα η ΑΤΙ να βγάλει νέα σειρά (6ΧΧΧ) αφού έχει το πάνω χέρι στην αγορά, και διανύουμε περίοδο κρίσης.

Δημοσ.
Για δες καιρο που διαλεξα να θελω gaming υπολογιστη !!!

οποιο καιρο και να διαλεξεις, το ιδιο ακριβως θα πεις. η τεχνολογια τρεχει με ιλιγγιωδης ρυθμους και δεν σταματαει ποτε. αρα αν θελεις ΤΩΡΑ πισι, κοιτα τις επιλογες που εχεις τωρα και οχι μετα απο 6 μηνες!!!

οσον αφορα τα σοκετ, αυτη τη στιγμη που μιλαμε, το ποιο αναβαθμισιμο αποδεικνυεται το AM3! με τα νεα chipset 8**, που προσφερουν εγγενη υποστηριξη σε usb3 kai sata3, ειναι οτι πιο συγχρονο!

οσο για καρτα γραφικων, εκει ειναι ολιγον δυσκολο να παρεις αποφαση. σιγουρα η 5870 ειναι παρα πολυ δυνατη καρτα και θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. ομως απο κει και περα εγκειται στις απαιτησεις που εχεις εσυ! αν θες να ξεζουμιζεις το συστημα, για να βγαλεις 1 FPS παραπανω, τοτε η ιδανικη λυση για σενα ειναι 2χ5970.....!! αν θες να παιζεις ολα τα παιχνιδια, σε πολυ υψηλο βαθμο, τοτε και μια 5870 σε καλυπτει..!

ολα ειναι σχετικα με τις απαιτησεις του καθενος. εγω π.χ. παιζω ακομα με την 4850 σε 1920χ1080, και crysis και POP και GRID. δεν με πολυπειραζει!

Δημοσ.
οποιο καιρο και να διαλεξεις, το ιδιο ακριβως θα πεις. η τεχνολογια τρεχει με ιλιγγιωδης ρυθμους και δεν σταματαει ποτε. αρα αν θελεις ΤΩΡΑ πισι, κοιτα τις επιλογες που εχεις τωρα και οχι μετα απο 6 μηνες!!!

οσον αφορα τα σοκετ, αυτη τη στιγμη που μιλαμε, το ποιο αναβαθμισιμο αποδεικνυεται το AM3! με τα νεα chipset 8**, που προσφερουν εγγενη υποστηριξη σε usb3 kai sata3, ειναι οτι πιο συγχρονο!

οσο για καρτα γραφικων, εκει ειναι ολιγον δυσκολο να παρεις αποφαση. σιγουρα η 5870 ειναι παρα πολυ δυνατη καρτα και θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. ομως απο κει και περα εγκειται στις απαιτησεις που εχεις εσυ! αν θες να ξεζουμιζεις το συστημα, για να βγαλεις 1 FPS παραπανω, τοτε η ιδανικη λυση για σενα ειναι 2χ5970.....!! αν θες να παιζεις ολα τα παιχνιδια, σε πολυ υψηλο βαθμο, τοτε και μια 5870 σε καλυπτει..!

ολα ειναι σχετικα με τις απαιτησεις του καθενος. εγω π.χ. παιζω ακομα με την 4850 σε 1920χ1080, και crysis και POP και GRID. δεν με πολυπειραζει!

:lol::lol: Mόνο με τα λεφτά που θα δώσει για 2 5970 παίρνει τούμπανο Pc...;)

Δημοσ.

Δημοσ.

το ξερω..! γι΄αυτο λεω οτι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος..!!:-)

Δημοσ.

το ξερω..! γι΄αυτο λεω οτι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος..!!:-)

Δημοσ.

εγω εχω εναν amd6000+ μνημες 2g στα 800 μια gtx260 και παιζω σε1920χ1080

και dirt 2 παιζω και μεχρι στιγμης δεν εχω βαλει παιχνιδι που να εχω καποιο προβλημα ......

παιζω ομως και σε dx9

τοσα πολλα χρειαζεται για να παιζεις απροβληματιστα σε dx11 και ολα ultra

μονο στο dirt 2 παιζω σε high και οχι ultra

Δημοσ.

εγω εχω εναν amd6000+ μνημες 2g στα 800 μια gtx260 και παιζω σε1920χ1080

και dirt 2 παιζω και μεχρι στιγμης δεν εχω βαλει παιχνιδι που να εχω καποιο προβλημα ......

παιζω ομως και σε dx9

τοσα πολλα χρειαζεται για να παιζεις απροβληματιστα σε dx11 και ολα ultra

μονο στο dirt 2 παιζω σε high και οχι ultra

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...