marinos78 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση (και τους δυο σας). θα λάβω σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις σου orotoi. Όσο για τους επισκέπτες συμφωνώ απόλυτα. πιο πολύ το έκανα για τώρα στην αρχή για να δω κάποια πράγματα. Το logo me έχει παιδέψει πολύ (δεν το χω το καλλιτεχνικό). Θα δω και τα άλλα αν και πιο advanced για μένα. Ευχαριστώ και πάλι
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μπα.. δεν είναι τόσο advanced.. οτι θές ρωτάς.. εδώ είμαστε Για τον counter αν 8ες να βλέπεις επισκέψεις κτλ κάντο απο τα web stats του host σου.
dimsag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω τον marinos78 πως έβαλες το διάγραμμα καιρού.. Έχω βρεί ορισμένα free απο δω και από εκει, αλλά κανένε δεν με εντυπωσίασε! Το συγκεκριμένο το έφτιαξες εσύ ή το βρήκες κάπου? Με ενδιαφέρει στο Site που φτιάχνω σχετικό με το δικό σου... Σε λίγο θα ανεβάσω και το ημιτελές δικό μου κάπου εδώ..
dimsag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 thanks (βλακεία μου.. αν έκανα κλικ πάνω του θα άνοιγε η σελίδα...)
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 χαχα ναι?? και γω καθόμουν και βλεπα το source... lol
marinos78 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 @dismag: Προσωπικά χρησιμοποίησα ένα έτοιμο module του elxis. Αλλά ο orotoi σε κατατόπισε ακριβέστερα. @orotoi: Thank you για τις συμβουλές σου. θα το βγάλω κάποια στιγμή σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.