probe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 H κάρτα lionheart (connect 3d 4850) είναι όντως όπως την περιγράφεις. Όταν είδα κι εγώ ότι δεν έχει 6πινο (την παρέλαβα με αντικαταβολή) πήρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και τους εξέφρασα τις ανησυχίες μου για το αν θα τροφοδοτείται η κάρτα σωστά δεδομένου ότι θα την τοποθετούσα σε mobo με pcie 1.1. Ο τεχνικός τους μου είπε ότι την έχουν δοκιμάσει και να μην ανησυχώ. Και είχε δίκιο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν είχαν άλλοι πρόβλημα δεν ξέρω εγώ απλά τη δικιά μου εμπειρία καταθέτω. Τη συγνώμη μου για το off topic.
qsis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Αγαπητοί @gsis και @probe , Την γνωρίζω την υλοποίηση της connect3D 4850 που έδινε το Πλαίσιο στα ~80 ευρώ αρχικά πριν μερικούς μήνες και λίγο παραπάνω μετά με την αύξηση των τιμών. Όντως η συγκεκριμένη αποτελούσε πολύ καλό value στα χρήματα αυτά. Πρόβλημα με θερμοκρασίες και θόρυβο έχουν ιδιαίτερα οι reference 4850. Η συγκεκριμένη έκδοση που αναφέρεστε είναι κοντύτερη σε μήκος απο την κλασσική 4850 και όντως τροφοδοτείται απο την μητρική χωρίς να έχει 6πινο τροφοδοσίας. Έχει επανασχεδιάσει το σύστημα τροφοδοσίας (VRM) της κάρτας η Connect3D ώστε να μην απαιτείται 6-pin τροφοδοσία. Είναι τελευταίας γενιάς. Η λειτουργία της είναι αψεγάδιαστη μόνο εφόσον τοποθετηθεί σε motherboard με PCI Express 2.0 θύρα γραφικών ώστε η τροφοδοσία της να είναι άψογη - και κατά συνέπεια η λειτουργία της. Σε mobos με pcie 1.1 υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη. Το σύστημα ψύξης της απο όσο θυμάμαι είναι μια χάλκινη ψύκτρα με ένα μικρό ανεμιστηράκι στη μέση, στο οποίο όμως δεν δύναται να ρυθμιστούν οι στροφές του μέσω CCC ή άλλου πρόγραμματος παίζει μόνιμα max rpm (τουλάχιστον για αυτές που είχαν 2pin καλωδιάκι για το fan). Κάποιοι είχαν διαμαρτυρηθεί απ΄όσο θυμάμαι σε άλλα forum, για την συγκεκριμένη υλοποίηση, όχι τόσο με την αδυναμία ρύθμισης των στροφών αλλά για τον παραγόμενο θόρυβο απο το ανεμιστηράκι. Δεν ξέρω αν ισχύει καθώς δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά όντως έχει πολύ καλές θερμοκρασίες λόγω του cooler που διαθέτει. ολα ειναι ακριβως οπως τα λες , με εξαιρεση το θορυβο μπορει να μη ρυθμιζεις τις στροφες (οντως και μενα μου κανε εντυπωση) , αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινεις καν οτι δουλευει επειδη συναρμολογησα το pc , στην αρχη νομιζα οτι δεν πηρε μπρος και οτι κατι εκανα λαθος, μεχρι που ειδα τους ανεμιστηρες να γυριζουν επισης για το μεγεθος της (οντως ειναι κοντουλα) εχει τεραστια ψυκτρα αυτοι που ειχαν παραπονα μαλλον εχουν υπερβολικα ευαισθητο αυτι, δε μπορω να το εξηγησω αλλιως σορρυ κι εγω για το off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.